Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0432 16:59:09
EUR 36.0748 16:59:09
USD 34.5570 16:59:09
ALTIN ONS $2694.0600 16:59:09

Konu: Trx/Usd 1G Bat İhtimali (ytd)

Tron günlük grafikte Yarasa ve 0.87 beklentisi. Öncelikle 0.69 kırarsa yürüyebilir. İhtimaldir kesinlik yoktur.ytd

Yorumlar (66)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Mrvv27 ()

Emeğinize sağlık. Bundan sonraki beklenti ne acaba

BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Günaydın Tron'cu dostlar.ytd

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bilmukabele değerli kardeşim ben teşekkür ederim

ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ACEMİ_000 ()

Sayın @BossVurguncu tabiki faydasi oldu uyarinizin Allah razi olsun. okadar cok coin çeşidinin olma sebebi acemilik bilgisizlik cesaretle alakasi yok. Bu bana ders oldu . bukadar cesit yapmamak gerektigini öğrendim bereketli kazanclariniz olsun.

0BeğenmedimŞikayet

alihoroz3344 ()

Ustam dolar endeksi 93 küsur birazdaha yükselirse btc ye olumsuz etkisi olurmu

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Est. Beklediğimiz ve haber alıp verdiğimiz hareket aslında ben temmuz sonu başladı, ama uyarımızı tam zamanında yaptık şükür inşallah faydalı olmuş oldu. Zararınızı büyük oranda azaltmış olmanıza sevindim. Kardeşim 9-10 bin çeşit koin var. Napacaksınız o kadar koini 20 den fazla koini ben de idare edemem bilgisayarlı algoritma değiliz ki, siz iyi cesaret ediyorsunuz. Al sat yapmıyor da tutuyorsanız bilemem tabi. Bana göre sağlam olanlardan 1-2 hadi 3, 4 tane tutmak ve fırsat gördüğün birkaç koinle de al sat yaparak oynamak yeterli. Zararkes öneremem tabiki zaten siz kendi kararınızı verirsiniz, o kadarına karışamam bozar mısınız tutarsınız o beni aşar. Btcturk de olanların hepsine güvenirim genellikle sağlam olanlar var. Özellikle ada çok güzel gitti. ytd

ACEMİ_000 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ACEMİ_000 ()

Sayin @BossVurguncu 5 6 Agustos cok isabetli tahmindi . Helal olsun size. Simdi zararin çıkmasını beklemekteyim. Zararim yuzde 60 lardan yaklasik. yuzde 35 civarina indi.20 den fazla coin var acaba bozup birkac coinmi almali yoksa beklemelimi. Sizin guvendiginiz coinleri ogrenebilirmiyim. Müsait oldugunuzda cevaplarsaniz sevinirim. Bereketli kazanclariniz olsun

3BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Daha ne olsun ki kardeşim. Farkındaysan ne dediysek olmuş oldu.
Öncesinde tuzak hareketler yapıp sonrasında yükseliş başlayabilir panik yapıp zarara satış yapılmaması için uyarı yazmıştım. O 4-5-6 Ağustos'ta yutan boğa ve teyidi ve devamı geldi. Bugün neredeyse 50 bine geldik 2 katına yaklaştık düşüşün. 28 lerden 46 lara çıktık.
Gelişmeyi de daha sonrasında açıkladım zaten ama kaçırmışsınız galiba neyse büyük oyuncuların balinaların devreye gireceği istihbaratı gelmişti ve haber doğru çıktı. ytd

artıdeğer için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

artıdeğer ()

Hocam siz bir ara bir tarih vermiştiniz, yanılmıyorsam 6-7 ağustostu, çok önemli gelişme olacak demiştiniz. Ne oldu?

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Son 3 haftada yani 21 günde 0.049 lardan 0.079 lara ulaşmış oldu 0.030 artmış kısaca. Hoş bir varlık bence yükselirken, düşerken de tam tersi. ytd

farketmez07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

farketmez07 ()

Tron bence alınması gereken ilk 10 coinden biri çok ekmeğini yedim yalan yok

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Tron efsanesinde kısada beklediğimiz Yarasa kanadı oluşuyor gibi. Flamalar yaparak ilerliyor görüntüde, son flama hedefi de 0.086 civarı görünmekte tam da D noktasına geliyor. Tabi 0.0785 üzerinde kalıcı olduğu sürece teknik görünüm bu şimdilik.ytd

0BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

nasılsın kanka

Nazende00 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Haklısınız. Beklemedeyiz.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

İnsanlar o yüzden tereddüt halinde. Ama sert hızlı yükseliş başlarsa FOMO oluşur tepeden girdirirler, en iyisi geç olsa da güç olmasın. ytd

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

İns. hcam.3-4 aydir yerinde sayıyor bir hareket belirtisi de gostermiyor bir patlama yapar yukarı ınş.

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

0.078 üzerinde kapanış alması gerekli olabilir. İllaki ufak tefek geri çekilmeler güç toplama hareketleri görülebilir genel yön yukarı olsun da her şekilde mala girenler olacaktır. ytd

mexido için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

hım sen birşeyler yapmadan duramazsın ama:))

0BeğenmedimŞikayet

Nazende00 ()

Hiçbir şey

EH12345 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Kaç gündür yerinde sayıyor hcam 70uzerinde ama 0.87ye de gitmiyor. Son durum nedir?

0BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

sağol kanka neler yapıyorsun

0BeğenmedimŞikayet

Nazende00 ()

Allah iyilik versin kanka

1BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

şükür kankam devam ediyorum bildiğin gibi

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Tron efsanesi :) ytd

0BeğenmedimŞikayet

Nazende00 ()

Merhaba kanka teşekkür ederim iyiyim sen nasılsın?

1BeğenmedimŞikayet

EH12345 ()

hoşgeldin kanka nasılsın

1BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

Bir şey değil ben teşekkür ederim Nâz
Bereketli kazançlar :)

1BeğenmedimŞikayet

Nazende00 ()

Ellerine sağlık vurgun hocam xrp ve trx grafiği için teşekkürler:)

0BeğenmedimŞikayet

BossVurguncu ()

4.500 üzeri kalıcılık önemli o durumda 49-50 civarı gelebilir dost yoksa tekrar bi 38-36 lar deneyip oradan değerlendiririz yeniden. ytd

etacarter için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

mexido ()

Umarım gireriz bogaya hcam teşekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum