Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0468 05:14:11
EUR 36.1750 05:14:11
USD 34.5320 05:14:11
ALTIN ONS $2680.3600 05:14:11

Konu: Farklı ama gerçek bakış açımız , Tablomuz!

⭐⭐selcukcelik ()
Gümüş
Tablonun güncel durumunu soran arkadaşlar olmuştu
Siz bir inceleyin bakalım , Ne anladığınıza göre soru cevap yapar ihtimalleri değerlendiririz.

Yorumlar (27)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

1BeğenmedimŞikayet

kimyagerme ()

teşekkür ederim kıymetli cevabınızdan ötürü.

selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

tahvil ve fed haberleri sürüldüğü sürece oluşan kanal bozulabilir dolayısı ile 23, X halen gündemde. fed başkanı kaplanın bazı açıklamaları satış getirdi.

kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kimyagerme ()

@selcukcelik merhaba, 11-12 ağustosta beklediğiniz düzeltme seviyelerindeyiz şuan. Değerlerde mi hata var (25,35 değilde 23,35 mi) yoksa mevcut seviyeden (25,30-40) 11-12 ağustos a kadar yukarı (tabloda belirttiğiniz 26,99) hareket sonra tekrar bu seviyelere düşüş mü beklentiniz.?

0BeğenmedimŞikayet

iknownothing ()

Yorum dikkate alındı. 25.3870 ekranda yanarken 25.47 banka satışı ile son alım yapıldı. Ancak hiçbir şekilde tarafımdan suçlama, ne oldu sizin hesaplar gibi sataşma, kızma vs yapılmayacaktır. Oluşabilecek tüm risk bana aittir. Var olun üstadım.

1BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Takipteyiz kardeşim teşekkürler.

0BeğenmedimŞikayet

eses26serdar ()

Satacak arkadaşlar beklesin mi hocam

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Takipteyim
İyi ki varsın hocam

13BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Alım yapacak olan arkadaşlar 11-12 ağustos günlerine dikkat etsinler . Buradan aşşağı bir düzeltme yapacak 25,35-25,45 aralığı alım bölğesidir.

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Allah razı olsun hocam

1BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Emeğine sağlık kardeşim

1BeğenmedimŞikayet

Gulkcr ()

Emeginize sağlık hocam.

0BeğenmedimŞikayet

atsızata53 ()

tam olarak hedef nedir üstad? uzun zamandır yoktum takip edemedim, kısa bilgi verirmisin.

14BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

Göz atalım mı Son duruma ?

25,65 ve - 25,85 biraz çetin bölğe . üzerine oturunca altına inmesi zor . ve tam tersi ...

Dolayısı ile 25,41 gibi bir destek yoklaması daha yaparız. Ve hedefe devam.

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Ben bu tablodan şunu takip edeceğim
25.890 ı gecersek 27.858 beklerim
25.890 ı gecemezsek 23.70 i beklerim
Buna göre de kademeli işlem yaparım
Böyle anladım hocam

1BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Eline gönlüne sağlık
İyi ki varsın

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Aleyküm selam üstadım olabiliyor aynen takip edelim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun saygılar sevgiler

vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Selam TDI haftasında ons lar ve dolar TL çekilme oluyor genelde.
Alımlarda dikkatli olmakta fayda var.

Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Onnbaşı ()

Bu sitede yazılanları okuyan büyük ihtimalle paranoyak olur. Gümüş için gerekçeli olarak 40 $ izah edip grafik atanda var. 16 $ deyip grafik atanda var. Gümüşü burdan takip edenlerin ruh sağlığı sağlam olması zor

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Rica ederim ben teşekkür ederim önümüzde 3 kritik süreç vardı fed çok şükür atlattık. yeni ayın ilk haftası abd tarım dışı istihdam ve işsizlik oranı verisi var ardından 12 ağustos mb faiz kararı ve ağustos ortasından sonra eylül ayının komple içine alacağını düşündüğüm kademe kademe olumlu hareketler beklentim var. bu ay olmasada eylül ayında mb faiz indirimi beklentim mevcut onunda olumlu yansımaları illaki olacaktır. öyle umuyorum ki 7.60 bölgesi alımlar tersten çıkacaktır benim şahsi görüşüm. ytd

Yeni_atılımcı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Yeni_atılımcı ()

Teşekkürler hocam sağolun. Hakkimizda hayırlısı olsun.

1BeğenmedimŞikayet

Aa1 ()

Çok anlaşılır bir çalışma olmuş ellerine sağlık kardeşim

1BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Merhaba kıymetli kardeşim sayın @Yeni_atılımcı geçtiğimiz aylarda altın ons için 1.200 lü seviyelerden bahseden amerikalı ünlü ekonomistler vardı o zaman 1676 bölgesini ikili dip testi yapıp kademe kademe tahmini 3 ayda 1913 bölgesine doğru hareket etmişti. gümüş onstada 18-19lu seviyeler çokça telefuz ediliyordu 23.79 bölgesini test edip kıramadan 28.50 bölgesinin üzerine kadar bir hareket izledik. bu tip yorumcular illaki fikir belirtiyorlar. bu sorunuza böyle yanıt verdim. lakin bu gün sayfadaki bir kaç değerli arkadaşımız mantıklı özellikle gümüş icin güzel sorular sordular onlara cevaplar verdim okumanızı öneriyorum saygılar sevgiler. ytd

Yeni_atılımcı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

selcukcelik ()

27,85 ' i baz alalım siz yazınca fark edebildim .. tşkler

Gümüşçü_59 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

teşekkürlerr

0BeğenmedimŞikayet

Gümüşçü_59 ()

Selcuk bey
Cok faydali bir tablo. Inceledim oncelikle 28.85 yazmissiniz ama ok 27.85 gosteriyor. Hangisini baz alalim

1BeğenmedimŞikayet

Yeni_atılımcı ()

Hocam bişey soracam size üç uzman gümüş 21.5 a kadar düşecek diyor sene sonuna kadar bazılarıda altın falan ralli yapacak diyor sene sonuna kadar vademiz var ortalama 7.70 falan ne yapalım şimdi biz.

0BeğenmedimŞikayet

Invincible_lion ()

Emeginize sağlık sayın hocam teşekkür ederim

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum