Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (27)
1BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()teşekkür ederim kıymetli cevabınızdan ötürü.
selcukcelik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()tahvil ve fed haberleri sürüldüğü sürece oluşan kanal bozulabilir dolayısı ile 23, X halen gündemde. fed başkanı kaplanın bazı açıklamaları satış getirdi.
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()@selcukcelik merhaba, 11-12 ağustosta beklediğiniz düzeltme seviyelerindeyiz şuan. Değerlerde mi hata var (25,35 değilde 23,35 mi) yoksa mevcut seviyeden (25,30-40) 11-12 ağustos a kadar yukarı (tabloda belirttiğiniz 26,99) hareket sonra tekrar bu seviyelere düşüş mü beklentiniz.?
0BeğenmedimŞikayet
iknownothing ()Yorum dikkate alındı. 25.3870 ekranda yanarken 25.47 banka satışı ile son alım yapıldı. Ancak hiçbir şekilde tarafımdan suçlama, ne oldu sizin hesaplar gibi sataşma, kızma vs yapılmayacaktır. Oluşabilecek tüm risk bana aittir. Var olun üstadım.
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Takipteyiz kardeşim teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
eses26serdar ()Satacak arkadaşlar beklesin mi hocam
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Takipteyim
İyi ki varsın hocam
13BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Alım yapacak olan arkadaşlar 11-12 ağustos günlerine dikkat etsinler . Buradan aşşağı bir düzeltme yapacak 25,35-25,45 aralığı alım bölğesidir.
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Allah razı olsun hocam
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Emeğine sağlık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Emeginize sağlık hocam.
0BeğenmedimŞikayet
atsızata53 ()tam olarak hedef nedir üstad? uzun zamandır yoktum takip edemedim, kısa bilgi verirmisin.
14BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()Göz atalım mı Son duruma ?
25,65 ve - 25,85 biraz çetin bölğe . üzerine oturunca altına inmesi zor . ve tam tersi ...
Dolayısı ile 25,41 gibi bir destek yoklaması daha yaparız. Ve hedefe devam.
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Ben bu tablodan şunu takip edeceğim
25.890 ı gecersek 27.858 beklerim
25.890 ı gecemezsek 23.70 i beklerim
Buna göre de kademeli işlem yaparım
Böyle anladım hocam
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline gönlüne sağlık
İyi ki varsın
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Aleyküm selam üstadım olabiliyor aynen takip edelim inşallah hepimiz için hayırlısı olsun saygılar sevgiler
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Selam TDI haftasında ons lar ve dolar TL çekilme oluyor genelde.
Alımlarda dikkatli olmakta fayda var.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onnbaşı ()Bu sitede yazılanları okuyan büyük ihtimalle paranoyak olur. Gümüş için gerekçeli olarak 40 $ izah edip grafik atanda var. 16 $ deyip grafik atanda var. Gümüşü burdan takip edenlerin ruh sağlığı sağlam olması zor
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Rica ederim ben teşekkür ederim önümüzde 3 kritik süreç vardı fed çok şükür atlattık. yeni ayın ilk haftası abd tarım dışı istihdam ve işsizlik oranı verisi var ardından 12 ağustos mb faiz kararı ve ağustos ortasından sonra eylül ayının komple içine alacağını düşündüğüm kademe kademe olumlu hareketler beklentim var. bu ay olmasada eylül ayında mb faiz indirimi beklentim mevcut onunda olumlu yansımaları illaki olacaktır. öyle umuyorum ki 7.60 bölgesi alımlar tersten çıkacaktır benim şahsi görüşüm. ytd
Yeni_atılımcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yeni_atılımcı ()Teşekkürler hocam sağolun. Hakkimizda hayırlısı olsun.
1BeğenmedimŞikayet
Aa1 ()Çok anlaşılır bir çalışma olmuş ellerine sağlık kardeşim
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Merhaba kıymetli kardeşim sayın @Yeni_atılımcı geçtiğimiz aylarda altın ons için 1.200 lü seviyelerden bahseden amerikalı ünlü ekonomistler vardı o zaman 1676 bölgesini ikili dip testi yapıp kademe kademe tahmini 3 ayda 1913 bölgesine doğru hareket etmişti. gümüş onstada 18-19lu seviyeler çokça telefuz ediliyordu 23.79 bölgesini test edip kıramadan 28.50 bölgesinin üzerine kadar bir hareket izledik. bu tip yorumcular illaki fikir belirtiyorlar. bu sorunuza böyle yanıt verdim. lakin bu gün sayfadaki bir kaç değerli arkadaşımız mantıklı özellikle gümüş icin güzel sorular sordular onlara cevaplar verdim okumanızı öneriyorum saygılar sevgiler. ytd
Yeni_atılımcı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
selcukcelik ()27,85 ' i baz alalım siz yazınca fark edebildim .. tşkler
Gümüşçü_59 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Pasa67 ()teşekkürlerr
0BeğenmedimŞikayet
Gümüşçü_59 ()Selcuk bey
Cok faydali bir tablo. Inceledim oncelikle 28.85 yazmissiniz ama ok 27.85 gosteriyor. Hangisini baz alalim
1BeğenmedimŞikayet
Yeni_atılımcı ()Hocam bişey soracam size üç uzman gümüş 21.5 a kadar düşecek diyor sene sonuna kadar bazılarıda altın falan ralli yapacak diyor sene sonuna kadar vademiz var ortalama 7.70 falan ne yapalım şimdi biz.
0BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeginize sağlık sayın hocam teşekkür ederim