Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (69)
0BeğenmedimŞikayet
Hope12 ()Gunaydin abi 26 üzerine atıp kalıcı olamadığı sürece ben hala dusus olacağını düşünüyorum özellikle platin bu konuda gösterge oluyo. Gumus ons gitmek istesede grafikte boğazına biri yapışmış bırakmıo gibi takibe devam
M_yıldız için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Evet eline sağlık kardeşim,25.98 10 yıllık kapılardandır! ytd
Hayırlı sabahlar
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Insallah gelir kardesim diyeyim ama 1 ay icerisinde 27.9 mu 27.6 mi ne grafik atmistim oralari gecebilecegini simdilik dusunmuyorum. 26.4 uzerine cikabilirse o zaman 28 29 lara gidebilir mi diye bakmak daha saglikli gibi geliyor bana. Saygilar
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Bu ay içerisinde 28 üzeri bekliyorum
Saygılar
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Evet kardesim bende genel yon olarak sıkıntılı goruyorum ama kisa sureli sanki oralari biraz gecmek istiyor ama cok uzun soluklu 26 ustunde kalamayabilir gibi.
3BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()@BossVurguncu @LosAnarquista_60
@Periyot
@Hope12
Bu rakamları(25.89 ve 25.98) gecemezsek işler bayagı sarpa saracak gibi iyi Kazanclar. ytd
0BeğenmedimŞikayet
M_yıldız ()Buyrun takıldıgımız yerler . hesapları size bıraktım. ytd
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Gümüş almadım. Seneye almayı düşünüyorum
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Ama benim sorumun cevabı bu değil. Gümüş aldiniz mi? 2 ay sonra mi alacaksınız?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Arkadaşın grafiği 23.8in altına düşerse geçersiz oluyormuş. İki ay sonra olur diyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Aynı zamanda sana ellilott la ilgili bir kaç işe yarar bilgi; 2 . dalga karmaşık (ABCDE)olursa 4. net(ABC) olur! eğer 2. dalga net olursa 4. dalga karmaşık olur!
Örneğin gümüş ons geçen yıl Ağustosta başlayan, Mart sonundan biten 2. dalga karmaşık dalga... b- t- c de aynı durum var!4. dalga karmaşık dalga! tabi yanılmıyorsam bunu zaman gösterecek!
Gümüş Ocak sonu
B- t- c Aralık sonu bitmesi lazım"
Not:"Yatırım tavsiyesi değildir
Bakalım bende takip ve merak ediyorum beraber izleriz...
Hayırlı akşamlar hayırlı hafta sonları dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Hayırdır Çelik bey gümüş mü aldınız? Bekliyoruz
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Benim mesajlarıma cevap vermiyorsunuz, neden
Son bir haftadır sana en az 7 mesaj yazdım dönüş yok, cevap yazmayacaksanız, bundan sonra yazamayayım size
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Öyle görünüyor!
5. dalganın kısa kalmasına kesik dalga deniliyor, litarütürde...
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu osilatör b- t- c nin dönüşünü en azından şimdilik bildi! bana göre! Ytd
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Ben Fişekçiyim, ama o ortamda değiliz.
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Siz gibi selaleciler varken hep dususmu beklencek
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()İnşallah hocam:)
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tamam. İki ay bekleyeceğiz bu durumda.
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bu grafik 23.778 altı kapanışta çöp olur!26.835 üstünde çalışma ihtimali yüksek bana göre...
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Şakamı yapıyorsun,31 dolar?
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Tamam, öyle diyelim. Bu grafik C noktasının altında kapanış olursa iptal olacak değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Ben öyle anladım:)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkür ederim hocam doğru tespit ettiysem ocak sonu bitecek başlayan dalga... hayırlı akşamlar
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()İyi incelerseniz öyle bir kural yok!
5. dalga bazen kısa kalabiliyor!
Muhteşem osilatörünün mücdini Bill Williams ı araştırırsanız sizin faydanıza olabilir!
Adam dalgaları yakalamak için indikatör geliştirmiş! başarı oranı yüzde 85...
Hayırlı akşamlar
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Yükselişin üçüncü dalgası, yani 4'ten 5'e giden dalga en uzun süreli ve en büyük artışın olduğu dalga olur. Burada 5 numara 3'ün aşağısında.
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Emeğine sağlık hocam
Eliot çalışırsa 30 üstünde güzel artar 1 senedir kapı duvar oldu orasi
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Bu resimde sanatçı 2 ay sonra 31 dolara mi gidiyoruz diyor?
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Eyvallah kardeşim hayırlı akşamlar
Akın3535 için cevaplandı (yorumu göster)