Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()bu iyiydi:))
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Boğanın en kilit vurucu noktası, oyuncu sürekli izler şurdan alayım buraya gelirse burdan alırım diye. Ve en girilmeyecek noktada piyasaya giriş yapar mal elde kalır. Ayıdada karda olan mal, şuradan döner satmiyim şurdan gelecek beklesin diye diye zarara girer. O yüzden kimse en dipten alıp en tepeden satamaz. Siz hedeflerinizi önceden belirleyip alıp satacağınız yeri önceden kafanızda oluşturun. Bu şekilde işlem yapmaya çalışmak sizi zarar ettirebilir. Kii bende burda alım yeri verdim açık Çek. Sizle konuşmuştuk bakarak olun ben alım yeri olursa söylerim diye. Ama yine fırsat gelecektir hiç şüphen olmasın, doğru yerde kararlı şekilde işlemlerin yapmaktan korkma. Kârıda cebine koymaktan geri durma yeter
Ayse1903 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ayse1903 ()Doğukan abi düzeltmemi yapacak yoksa fake bir Boğa görüntüsünü bir netlesse ya tlde kaldm oyle bakıyorum bakıyorum almayada korkuyorum bir anda sert düşer die
0BeğenmedimŞikayet
Soner058 ()Takipdeyim:)
0BeğenmedimŞikayet
Soner058 ()Hadi inş düzelmeden sonra alalım o zaman
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bedava denilecek rakamdan aldırarak tabi cıkacak anlama bu yorumu :) @Soner058
0BeğenmedimŞikayet
mcimen ()Nakite geçtim bende hoşuma gtmedi btc hareketleri, düşüş olursa tlm kovalıcam bende
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Eğer beklenilen gelirse sana tlm den x2 yaptırır merak etme :)
Soner058 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Soner058 ()Haklısın tamam :)
2BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Başkan ben diyorum düzeltme sen diyosun TLM :)
Soner058 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Hareketini yapana dalarsan terste kalma olasılıgın cok yüksek. Fomo olan coinde acemi kalırsın
Esma12 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Esma12 ()Hocam burdn xrp girilrmi
0BeğenmedimŞikayet
Soner058 ()Günaydın kardeşim tlm hareketini yapmadı stoplu parça uygunmudur