Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (184)
0BeğenmedimŞikayet
kbr_kvl ()Kanka Eos ta destek dirençlere zamanın varsa bakabilir misin
Fanatikgumuscu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kbr_kvl ()İyi diyelim iyi olsun kanka, cesaret toplamaya çalışıyorum :) cüzdan aklıma geldikçe boş durmayım diyorum ama cesaret koskoca SIFIR :((
Fanatikgumuscu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fanatikgumuscu ()Kanka naber komedileri izliyorsun dimi üç gündür dün hele bu gün grafikler sürekli değişiyor mu kanka :- ) hahahahayyttt
kbr_kvl için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Aynen canım dün Cocos çok dikkatimi çekti cesaret edemedim 61 den 80 gördü girseydim çok iyi olacaktı
0BeğenmedimŞikayet
kbr_kvl ()Cesaret konusunda senin gibiyim bende canım, son günlerde binance de çok güzel yükselen coinler vardı, biz onları keşfedebilsek, 2-3 al satta zarar falan kalmaz ama hangi coin yükselecek bilemiyoruz ki
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bende düşünüyorum ama ne alacağım konusunda çok kararsızım skl sanki yürür gibi ama cesaret edemiyorum destek direnç grafik bilmek gerekiyor
0BeğenmedimŞikayet
kbr_kvl ()Canım izleye izleye zaten zararımız daha çok büyüdü, btt lerin hepsini satıp eos aldım, yükselince biraz sattım, alttan tekrar aldım, sonra işlerden dolayı ne satacak yer ne de alacak yeri bulamadım, sonuç yine hüsran maalesef
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Aynen canım al sat kısmına geç kaldık aslında toparlayabilirdik kısmet işte izle izle nereye kadar bilmiyorum çok canım sıkılıyo :(
0BeğenmedimŞikayet
kbr_kvl ()Selam Elif, sende ki zararda bende ki zararda koyduğumuz nakite göre büyüdükçe büyüdü, satmadığın sürece zararda değilsin yalanına kapıldık gittik ikimizde :( zararı azaltmak için koyduğumuz nakitte eride gitti, bize öyle bir coin lazım ki elimizdekilerin hepsini satıp en az 3x-4x yapmamız lazım
0BeğenmedimŞikayet
Beste ()Konu nedir
He_key için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Eps aldım sattığım yerine
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Zor karar. Kendin vermelisin. Yapacaksan bile parca bölerek yap. Sonra zarar büyümesin
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bende btt leri satıp al satamı geçsem nakit yok çünkü 17 bin usdt zarar kolay kolay kurtaramam ama en azından azaltabilirim bekliyorum madem boş boş beklemeyeyim ne diyosun sence birşeyler yapayım mı
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bitcoin için LostPassenger
(15 saat önce)
3600 rakamı görüyorum ama riski fazla...
Ucbes oynamada olsun...
ankara55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Vallaha tesadüf bu kadar olur
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Cok güzel tadında sattın
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Sanki biliyormuş gibi emiri 35.80 koydum bu kadar tesadüf
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Tebrikler Elif... Alsat ile 1 haftada cok güzel zararlar cıkarıldı
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()An itibariyle 17 usdt zarar Doğukan en ufak Cocos var elimde oda yürüdü yine kurtarmadı sanırım beni yıl sonu beklentisi bile kurtarmayacak çok güzel al sat yaptım en son doge de terste kaldım
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Tlm erkenmi sattım
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Ben eps alayım o zaman
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Bende eps ile 1inch arasında kaldım... 1inch de tobo var gibi.. ama ters coin işte. Zararkes yaptığım coin bir de
@ankara55
EMRAHBEY için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
EMRAHBEY ()Doğukan bey valla bende 4 den zarardayim ocağımi söndürdü yok öle olcak uzaya çıkacak 100 dolar olcak buda bana ders olsun extra olarak coin alacağım 1inch mi tercih edersiniz bakemi
0BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN_2301 ()Sizden de ustam haklıya hakkini teslim etmek lazım
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Soner058 ()Günaydın doğukan uyumuşum msjı görmedim alice yine yükselmiş dediğin gibi uzak durmak lazım ama iyide yükselmiş gıdıklamıyor değil :)
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Evet iyi kardı çok teşekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Günaydın bereketli olsun.. Güzel karlar almıssın artık riski cok fazla sürekli yükselemez.
0BeğenmedimŞikayet
Osman_DOĞAN ()Nokta atışı maşaALLAH:)))
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Teşekkür ederim varol