Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (28)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Tmmdir. Teşekkürler
Luciferr01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Teşekkürler @Luciferr01
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Profilde mevcut hocam
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Btc düzeltme nereden döner Hocam
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Profilde detaylı inceledim hocam inceleyin lütfen
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Erbil07 ()Emeklerine sağlık @Luciferr01 like derdine düşmeden gayretlerini takdirle karşılıyorum.
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Yok hcam ben ful maldayim zaten neo ve trx de . Eth önce yürümesi lazım ki başı çekiyor ya bizim coinlerde ona göre yürür mu düşer mi daha dibe onu anlamaya calisiyorum:)
Savaş006 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Savaş006 ()hocan dün 30500 geliyor obo var dediğinde 33500 üzeri atar yazmıştım sayfamda duruyor:)hocana kaldıysan battın:)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Düşmesi normal mi hcam?
2BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hiçbir trader bunun videosunu çekmez herkes uzak dur der. Öğrenmek istiyorsanız basit anltım videoları var. Kaldıraç olayı likidasyon olaylarını. Sonrasını sakız parası ile deneye deneye öğrenirsiniz
VeterinERsin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Tmmdir hcam teşekkürler
2BeğenmedimŞikayet
Kuzucu ()Ekonomi çökmesin diye yapılan hamleler daha fazla ölümlere sebep olacak malesef. Mersin sahillerinde iğne atsan yere düşmez. Allah sonunuzu hayr etsin
etacarter için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
etacarter ()12 bin üstü vaka nedir arkadaş neyse full maldayız acelem yok ytd.
0BeğenmedimŞikayet
VeterinERsin ()Kardeş hayırlı akşamlar, ben hep spottan alıp sattım. Marjin veya vadeli işlemleri öğrenmek için temiz anlatımlı bir eğitim videosu veya kaynak önerebilir misin @Luciferr01
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()2272 gelecek dinlensin bidaha dener
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()2200gecemeden düştü hcam ? 2200 kusur gelmez mi?
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam 36-36500 kırıldıktan sonra 51e kadar durmaz
Mega38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Tamam hocam haklısınız
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Hocam 82 den girmiştik ilk o poz kalsaydı alttan toplayacağımıda söyledim. Buralar yeni pozisyon açmak için sıkıntılı dikkatli olun lütfen.. kava grafiğide paylaştım takipte kalınız
Ebru2395 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mega38 ()200 günlük hareketli ortalamaya yaklaşınca full çıkayım diyorum, oda 43500 den geçiyor heralde, 41 42 bin gibi çıkıp izlemeye geçebilirim
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()En son ki düşüşte alım yapabilmek adına spottan sattım. Ben genelde marjin işlem açıyorum gir- çık
Mega38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Sayfanızda grafiği görünce 85 ten tekrar marjin aldım egld hocam kava devam o zaman çok teşekkür ederim çok çok :)
0BeğenmedimŞikayet
Mega38 ()Siz hiç kar satışı yapmıyormusunuz
2BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Etheryum bıktırmayı çok sever. Satacaksanız 4 ağustos hardforku var fiyata hep olumlu etkisi olmuştur normal piyasa koşullarında. Ama size tavsiyem uzun vade satmayın :)
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Hocam düştükçe topladık yok btc den ayrışacak yeni athler yapacak diye şimdi btc den nazlı yürüyor 3 veya 5 versinde kurtulayım diyorum buna bastığım parayla atm yi kaçırdık hesapı yap işte ne etermiş baydı ki ne baydı Hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Egld yi umarım alttan topladınız va karla sattınız?
1BeğenmedimŞikayet
Luciferr01 ()Yorumlarım yeniden sayfaya düşmemeye başladı galiba çünkü etkileşim çok düşük..
0BeğenmedimŞikayet
Ebru2395 ()Hocam iyi tatiller kava grafigjni bulamadım sayfanızda longdayım sat emri kaç uygun hocam bol kazançlar dilerim