Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Abi yukselis ne zaman olacak 30.5 dolar felan yandi gitti
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Ustamm sizi gördüğüme çok sevindim. İyisinizdir inşallah 200 günlük ortalama 25.49 dan geçiyor. Sanırım sizde ordan aşağı inmez diye düşünüyorsunuz. Gümüş bayram öncesi çok üzdü bizi dönsün artik buralardan. Bişeyler yapın:(
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Insallah kirmaz yoksa asagisi ucurum
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Pardon hocam grafik atmışsınız yeni gördüm şimdi. Az önceki sorumun cevabı o grafikteymis. teşekkürler
Alperr1212 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()Nerdesin güzel insan özletiyor sun kendini ama
0BeğenmedimŞikayet
deniz7171 ()Yani ustu bir nebze umut var mi diyosun hocam
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()25.45 bugün için önemli
Ytd
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Alperr1212 ()Hocam siz hep 7.13/7.15 üstü başka altı başka dediniz..7.03 şuan biraz daha açıklama alabilirmiyiz ne kadar risk var nereye kadar gidebilir? :(
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()22.80 dusmesi olasiliklimi sizcede 25.43 alti cok riskli gozukuyor bende gram bozup 2 gun once 7.2197 full gumus aldim rasyoda gumus aleyhine bakalim ne olucak
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Bugün 7 altını gördük grafikte. Önemli olan rakam 7.13.
7.13 alti yüksek riskli.
Ytd
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Gumus 7tl altina salarmi? Sizce ustamm
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Mümkündür
Ytd
beratayaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mat19 ()Hocam yaklaşık 3 haftadır düzeltme hareketi olarak 8.50 bekliyordum nitekim geldi fakat 8.50 kırılırmı sizce
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Bende beklemiyorum 8.48 altina inmez dedim ama 1 3 dk lik grafiklerde igneler 8.46 ya degmis hep
0BeğenmedimŞikayet
beratayaz ()Kardesim icim oku bulutunun altindaki 8.28 test edileeck ustam
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Bayrağı aşağı kırmasını beklemiyorum.
Ytd
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Benim grafigi az ihlal etti guzel seyler goruyor musun yoksa asagi gideri var mi :) icimi rahatlat az :)