Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0476 09:13:52
EUR 36.2434 09:13:52
USD 34.5726 09:13:52
ALTIN ONS $2666.6100 09:13:52

Konu: Gümüş kötü senaryo ytd

⭐⭐Murat5635 ()
Gümüş

seviyenin neden önemli olduğu nu anlatmak için çizdim eğer kırılım alta olur ise ters fincan kulp çalışabilir o zamanda trend desteği tam formasyon hedefi olur her formasyon çalışacak diye bir kural yoktur

Yorumlar (67)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Biz birbirimizi biliriz. 6 liradan beri 7 ustu konustuk. Normal yani yukari kirsaydi 8 9 arasi olacakti. Hedefin gayet tutarli insallah da donus yaparsa buralardan gelecektir.

Baska sayfadan gelip laf yapilmasina karsiyim. Burda herkese yardim i olmaya calisiyoruz hep birlikte.

Onursal5701 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Onursal5701 ()

Ben Burda 7,7 den alım yaptım 2 kilo artırarak, bu alımımı dillerine doladılar ve onursal usta 7,7 den aldı ve aldırdı ve terste kaldılar diye yazdılar, halbuki 6 kilo satıp 6,6 da ,8 kilo aldığım 7,7 de söylenmedi. Burda eşimden boşandım diye yazsam nerdeyse boşanma davaları artacak, kuma aldım desem ikinci eşler alınacak, istifa ettim iş yerinden desem herkes işini bırakacak sanki. Alan kişiler 7,7 de iken 28 direnci kırılabilir diye yükseliş ihtimalini satın aldı, alan kişi alttan maliyeti düşük ve o alımı ilk miktarlarından az olan kişi, alan kişi 1 yıl vadede bekleyebilecek ve 10 TL hedef ile satmayı planlayan kişi. Diğer ilk aldığını yazan kişiler ise 6 TL de alım yeri olduğunu defalarca yazdığım zaman inanmayıp, korkup ama yükseldiği zaman inanan ve bunun sonucunda alan kişilerdir ki bu kişiler hiç bir şekilde benim yönlendirme yorumum olduğunu ispat edemez.

LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Murat adli arkadas gecen hafta biraz oyle laf demeye calisti ustu kapali ama simdi de demedim diyor. Mesaj atmak laf dememek oluyor sanirim :)

Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

burda kım ne dedı kım yanıldıda acığını yakaladım sohpetlerı zaten cok ıtıcı , aranızdakı konuya gırmıden dedımkı ego kelımesı yanlıştı, hepsı bu

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

kardeş ben konuyu kapattım sen hala aynı yerdesin sen çok tutarlıymışın dediğim mesajı bulurmusun sana zahmet
az önce iftiradan bahsediyordun dikkat et bence

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Merhaba kardesim. Tesekur ederim guzel dusuncenden dolayi. Ben burda aslinda kisi bana laf soyledi gecen hafta bende bugun ona laf soyledim. Hedefler bazen gec gelir bazen hic gelmez. Formasyonlar bozulabilir yarida kesilebilir. Ben kismeye senin hedefin buydu bak bu gelmedi ne oldu demem hic bir zamanda demedim. Cunku biz piyasaya yon vermiyoruz. Ama biri gelip sende cok tutarliymissin derse ona bende egolu da konusurum laf da soylerim. Cunku beni karaliyorsa biri bende lafimi esirgemem.

Bu asagida yazan arkadaslarla arada islemlerimiz ters dustu bazen onlarin dedigi oldu bazen de benim dedigim oldu bir gun olsun da bak sen yanildin bak sen yanilttin demedim. Hic bir zaman da demem onlar da bana birgun olsun sen insanlari yaniltiyorsun sen niye boyle diyorsun demediler. Cunku burda biz bizi biliriz. Ama altin sayfasindan gelip burada kimse laf yapamaz.

@USTAMM @Onursal5701 @SLAVE

Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Gzdee ()

merhaba kardeşım, beklentıler gelmez gec gelır vs, sende mutevazısın bılıyorum ve bugune kadar kımsenın sohpetıne karısmadım karısmazdımda takıı ego kelımesını okuyana kadar. Orda yanlışsın Muratta ego yok aksıne her kese kurallar cercevesınde yardımcı olmayada calıştı , usenmedı soruya uygun grafık yukledı, ego basanlarıda goruyoruz ama onda yok!

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Bak yine anlamamışsin güzel kardesim
1) ben sana tutarlisın demedim
2) o mesaji ben bir rakam verirsem gelir dedigin için attim
3) iftira ile işim olmaz ne dedigini bilen biriyim
4) ben 7.80 ken yine düşecek diye kesin konusmadim ben burdan gümüş almam yazdım

Bu gümüş sayfasınin geneline has bir durum soylenenleri okumadan ve ya anlamadan saldırı olarak görüyorsunuz

Benim o gün konuya mudahil olmam gram sayfasında abi gel gümüş sayfasında biri çok kesin konusuyor demeleri

Yoksa ben bu sayfaya polemik yüzünden uzun zamandır uğramıyorum

Çünkü burda kimsenin derdi üzüm yemek değil bağcıyı dövmek

Bunu son kez yazıyorum istersen gümüş 1 liraya düşebilir yaz istersen 10 liraya çıkabilir yaz benim kimseye lafım olmaz ama altına ben dersem gelir ben rakam verirsem tabelada yazar ve ya ben bir rakamı geçemez dedigim de geçemez gibi bir not varsa bende bakarim gerçekten öyle mi diye

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Evet kardesim gecen hafta buyuk bir yanlis anlasilma oldu. Bir gun olsun ne dedigime bakmadan hicbir analizimi yorumumu okumadan altin sayfasindan 3 kisi gelecek 3 5 tane mesaji acip sende cok tutarliymissin diyip karalayip ego yapacak sonra da niye laf atiyorsujmn diyecek.

Beni 5 aydir takip eden biri her gun yazdigimi okuyan biri gelir derki sen bugun bunu dedin sonra bu olmadi sen uyarmadin sen yanlis yaptin bende evet kardesim haklisin derim yada yok oyle degil derim mesaji bulur acarim.

Ben yine soyluyorum @LosAnarquista60

Bu benim 5 aydir tum yorumlari alt yorumlari acip okuyun genel yonde bir gun olsun yaniltici yada yanlis varsa konussun. Piyasayi ben yonetmiyorum yuzde 5 yuzde 10 hata payim illaki vardir ama 5 aydir yuzde 99 tutarli gidiyorum. Kimse gelip iftara atmasin ki ben de o insana laf soylemiyim.

sabır için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rüzgârın_aşkı ()

Tamam kardeşim sevgiler saygılar. Ben gelecek için yatırım yapan biriyim. şu sn çekilmeler bana göre alım fırsatı. ileriki aylar ve yıllar için. Ytd. Sevgilerimle

0BeğenmedimŞikayet

sabır ()

İkiniz de sayfaya faydalı insanlarsiniz . İkinizi de severiz sayarız . Bir yanlış anlaşılma olmuş gibi duruyor.

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Bende kendimi tanirim. Beni de sitede bilen bilir bilmeyen de kendini nasil biliyorsa oyle bilir.

Gecen hafta laf atti gitti bugun de ben soyledim sorun yok yani

Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

O zaman bende sana soyle soyleyim kardesim gecen hafta 26.78 de dusus bekliyorum. Burdan 27 ustune cikmaz dedim alt yorumlari acmadan 33.75 deger yazan bir yaziyi aldin buraya attin. Sonra da dedin ki evet ne kadar tutarlisin.

Ben analiz yaparken asagi da ve yukarida gidebilecegi yerleri yazarim. Sonra dusus agir basmistir islem acmam ama kimseye de buraya cikamaz demem. O gun geldin iftira attin gittin. Sonra polemik mi cikartmak istiyorsun diyorsun.

Ben 5 aydir sayfada uyeyim. 1.5 yildir da siteyi takip ediyorum ve kolay kolay kimseye de laf soylemem. Gelip bana biri laf atarsa o zmaan bende aynisini yaparim.

7.8 ken ben burda dusus olacagini yazdim dedin gecenlerde ben altina kendi mesajimi bile yazmadim ki polemik olmasin diye. sen daha buralarda yokken dedim zaten. Yani insanlarin 1 yazisini bulup sonra gelip onu atip gitmeyle olmuyor.

Laf dediniz diye laf isittiniz bugun. Benlik sorun yok

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Rüzgârın_aşkı ()

Sevgili kardeşim. Bizler yazılan çizileni iyi okuyamıyorum. Yada unutuyoruz. O grafiği ben paylaştım
Murat 2 hafta önce paylaştı. Her ihtimali gözönünde bulundurdu. Böyle konuşmanız olmadı. Grafik sayfasını dikkatlice okumanızı isterim. Tanıdığım en net, en dürüst ve nokta atışı yapan biridir nezdimde @Murat5635

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Bos ver abla dilimiz döndükçe anlatacağız artık

Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)

2BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Kardesim o günde anlattim bir daha anlatayim
1) ben sana laf söylemedim
2) ben bu grafiği alt mesajda göreceğin gibi 2 hafta önce çizdim yani seninle konusmadan önce
3) ben ne düşecek diyene ne çıkacak diyene karışmam isteyen istediği düşünceyi yazar düşüncesine göre islem yapar ben sadece her şeyin olasılık olduğunu piyasanin kesin konuşmaya gelmediğini anlatmaya çalışıyorum, hic bir mesajım da o gelmez bu gelmez diye bir kelime bulmazsın
4) ben hala yükseliş bekliyorum bu benim şahsi beklentim sayfamda yükseliş ihtimalini gösteren grafikleri de attim kimin kafasina hangisi yatarsa her birey kendi riskini alir der hocam

Gram Altın için Murat5635
(2 hafta önce)

Konu: Gram altın son durum ytd

Bereketini gör abi
Ters fincan kulp oluşumu var mi abi 7.15 altında çalışacak dün çizdim sayafaya atmadım yine başka sohbetler var diye

hakan7038 için cevaplandı (yorumu göster)

https://altin.in/hakan7038/5

0BeğenmedimŞikayet

Rüzgârın_aşkı ()

Amaan ben ne yaptım. :(( Seni zora koydum. Haydaaa Millet bu grafiğemi taktı. :(( Can kardeşim. Milletin hiç mi okuması yok. Ya hayret üzdüm seni. Çok çok özür

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Lafin gelisi oldugunu anlayabilecegini dusunuyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

27 ustu cikmaz diyince laf soyluyordunuz ya sonra dusu grafigi atmisiniz garipsedim sadece. Bende dedim onceden de yukselis bekliyordu ne kadar da tutarli bir arkadas. Engelli degilsiniz yazdigimi okuyorsunuz. Dedikodu olmasi icin engelli olmaniz lazim.

2BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

O zaman ilk tersten çıktığın saniyede satış yapıp bu isleri birakmani tavsiye edeyim kardeşim

Şeker_kız_Candey_ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Gold_Miner20 ()

Biliyorum ustam, emeklerine sağlık, seviliyorsun Allah için, herkes vadesine, psikolojisine, sabrına göre işlemini yapsın artık :)) bereketli kazançlar dilerim...

0BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

@Murat5635 bilmiyorum yapamam

Levent06_ için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Bu arada 2 gun once deyip 1.5 haftadir nasil bekliyorsun onu da açıklarmisin :)

0BeğenmedimŞikayet

Şeker_kız_Candey_ ()

Tatile çıkıyorum ama kafam tatilde degil Hocam. Allah hayr eylesin. sagolun @Murat5635

0BeğenmedimŞikayet

vatansever1 ()

Çizgi film karakteri şahız, hollywooda çizgi film çekmeye gitmiş olabilirim, Oskar alacak belkide.. Gelişim çağında olsa gerek, bol bol süt içilmeli :)

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Kardeşim polemik istiyorsan bana yaz beni @celik2119 hocaya şikayet mi ediyorsun dedikomu yapıyorsun

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Yok hocam o konuda bende siteye kiziyorum. Hatta o yuzden de istifa ettim.

Sizi de tek eleştirdigim şey sadece buradan donerse burayada cikabilir risk asagi ve yukari eşit dememeniz :) yoksa ben dusus beklediginiz seylere yanlis demem.

Şubattan beri 19.8 bekliyorum 24.9 da dusus bitti 26.6 da da sat verdi burasi benle alanlar icin satis yeri dedim :)

23.8 de donus gordum 28. x lerde buradan dusmeli dedim :)

Suan hala donus goremedim beklemedeyim :) ytd

Sizin dusuncenize de saygi duyarim :)

celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)

-1BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Yok hocam, Estağfirullah. @RiCHiE__RiCH__ usta nerde mesela? Terse düştükten sonra sayfaya uğramaz oldu.

vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Tamam hocam eline sağlık teşekkürler

vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

celik2119 ()

Hepimiz işlemlerimizde hata yapıyoruz. Ben sıkça yapıyorum. Mesele düşebilir diyenlerle dalga geçmeleri ve hakaret etmeleri. Ben hiçbirine şimdiye kadar hakaret etmedim halbuki.

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum