Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (7)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Tokenlerde dün sattik duser diye ucuyor simdi keske ful alaydim bu btc herseyin içine etti
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()bu hafta ici bekliyorum 4 aydır ayın 12-15 i gibi baslamış 7 gunluk dususler. Bakalım
bi suredirde haftanın her gunu dusus oluyor haftasonu yerine.. acıkcası 19 mayıstan beri
2 aydır bekliyorum riske ben girmem ... hele böyle bi tarihte ..
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Düşüş gelirmi dah acaba
1BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()o urune guvenim hic kalmadı matic super kazandırdı oda bitti gozumde
enazından bu dusus doneminde
KRAL001 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Doge alim diyorum dusermi acaba daha
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()SADECE sıradışı hamleleri olan ilginc bi ürün bi zamanlar ucarken cok oynadım sonra
dusus periyodunda satmıştım nisan gibi
1BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Bende chz de 2 tl altı bekliyom gelirmi acaba