Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (54)
2BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Geniş bant ekrandan taşıyor.
@Hakan_oz grafiği gayet başarılı o konuda
Bu aralar paylaşım gelmemiş olsa da lisans onda.
Küçük dalgaları yakalamaya çalışıyorum kendimce.
O biraz daha zevkli geliyor.
Ayrıca sizden sihirli rakam bekliyoruz :)
Mennan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Ustam o kabataslak çizim doğru doğrusu uçlardan olur aksi takdirde çıkan değerler yanıltır
sorumsuz için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Tekirdağlı_Murat ()Ben teknik filan anlamam ama sanki mumların iğne ucundan çekiliyor o çizgiler :)
1BeğenmedimŞikayet
Krosske ()Bana göre maviler çünkü hep 8.72 den donuyor
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Sizden bir ricam var,
Dar ve geniş bant analizi yaparmısınız!
Temel teknigi başarıya götürür
Gelişmekte olan ülkelerde
Dar ve geniş bant analizide taçlandırır
Saygılarımızla
1BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Saygı bizden ustam. Temel her defasında tekniğin içinden geçiyor.
Mennan_usta için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Mum gövdelerine mümkün olan en fazla teması sağlamaya çalışıyorsunuz. Bu arada bazı mumların içinden geçebilirsiniz. Sonuçta bu yarumda en son yeşil mumu trendi kırmış olarak algılamış. Bir başkası biraz daha yukarıdan çekip trend henüz kırılmadı diyebilirdi.
Sonuçta trendi kırdı demek için 2 gün boyunca çizginin üzerinde kapatması gerek. O zamana kadar durum daha net oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()dostum dediklerine birebir katılıyorum dolar tl de drenç 8.70 di üzerine çıkması ihlal ayı /boğa tuzağı olarak adlandırılırken bu gün artık tuzak değil nedeni herkesin gördüğüşey tuzak olmaz zaten o nedenle bu gün artık 8.7220 drenç oldu diye yazdım
0BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Sürekli Blokajlanan kurda
Teknik çok zayıftır!
Şıkışan üçgen formasyonu görüyorsunuz galiba
Lütfen daha dikkatli bakalım
Saygılarımızla
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Aynen hocam ihlal deniyor sanırım
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Yabancı kayaklardan anladığım kadarı ile trend çekerken çizginin en çok değdiği şeklini baz alıyorlar. Çizgi taşmalarını da ayı/boğa tuzağı (yanlış sinyal) olarak adlandırıyorlar. Her şeye bir açıklama (bahane) var teknikte.
Ciko02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Hocam bilmediğim icin soruyorum ukelalık yaptığımı sanmayın 2. grafiği baz alırsak kücük ücgenden cıkmış oluyor o tepelerin bosa oluşmuş olmaması gerek degil mi saygılar
2BeğenmedimŞikayet
Mennan_usta ()Teknigim zayıftır,
Yanlış anlamayın, merhaba hiç bir çizgiyi baz almazdım!
Emeginize Saglık
Saygılarımızla
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Şimdiye kadar anladığım. Teknik olup bittikten sonra anlaşılıyor. Amaç önceden tahmin etmeye çalışmak. Fakat genellikle tutmuyor :) O yüzden çizgiler hep değişiyor.
Ciko02 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()Tekrar eline sağlık dostum. öğrenmenin sınırı yoktur elbet ancak hiç bilenle bilmeyen de bir olmaz. bilerek konuşan insanlara saygım sonsuz
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Bildiklerimiz bir damla bilmediklerimiz okyanus. Öğrenmeye çalışıyorum, teşekkürler
Zeki2323 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Sanki bu daha mantıklı gibi hocam
0BeğenmedimŞikayet
sorumsuz ()Genellikle bu şekilde kullanılmış dokümanlarda. Bazılarında iğne uçlarından çekildiği de oluyor @falcon38 @celik2119
0BeğenmedimŞikayet
Ciko02 ()Hocam cizgiyi her yeni günde yeni zirveye cekersek bu ucgenden nasıl cikicaz
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Siyahlar sayın hocam.
1BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()dostum öncelikle eline sağlık seni burada görmek çok güzel seni tanımıyorum ilk kez yazıyorum . seni burada görmek güzel derken bilen birini burada görmekten mutlu oldum
0BeğenmedimŞikayet
Bibilen ()En altta yataydaki zaman çizgisini, çünkü en büyük sermayemiz olan ömrümüzün akıp gittiğini gösteriyor
0BeğenmedimŞikayet
Zeki2323 ()Dolar için Zeki2323 yorumu (54 dakika önce) Cevap yazCevap yaz
8.6420 ile 8.7220 arasında
https://altin.in/zeki2323
1BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Doğru olan dış çizgi kardeşim kaldıraç uçlarından çizilir