Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (8)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()O değer senin yansımandır, güzel bakışından kaynaklı :) sen de sağ ol var ol
Nazende00 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Çok teşekkür ederim sen de çok değerlisin sağ ol var ol :)
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ben teşekkür ederim. Altında zaten uzun vade daha mantıklı oluyor genellikle. Çok fazla senaryo var olumsuz olarak ama bence fena gitmiyor altın şimdilik. Ytd. Bereketli kazançlar dilerim.
zeynep01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zeynep01 ()Anladım tşk ederim emeğinize sağlık durumuma göre ayarlicam alırsamda uzun vade tutucam elinde.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim. Altın ons 1799 üzerinde kaldığı sürece şu anki gram altın seviyeleri gayet iyi olabilir.
1799 altında kalırsa 1790 beklenir daha altta kalması durumunda 1782 ve bunlar da şu anki dolar kuruna göre sırayla 497, 500 gram TL etse de dolar değişken olacağı için değişebilir.
Lakin 1782 altında kalırsa daha da aşağıları beklerim kendi adıma.
475-485 TL bandı gibi mesela. Ama çok kısa vade işini ben pek fazla beceremiyorum. Genellikle 1-2-3 ay veya daha uzun vadeli analizlerim oluyor. ytd
zeynep01 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
zeynep01 ()Emeğinize sağlık @BossVurguncu elime biraz nakit geçicek gram altın alım rakamları kaç gelebilir sizce.
0BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Teşekkür ederim değerli arkadaşım :)
Nazende00 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Nazende00 ()Ellerinize emeğinize sağlık :)