Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (46)
0BeğenmedimŞikayet
fizik3846 ()USTAMM, 8.00 dan devam mı eder, yoksa düzeltmeye mi gider tahmininiz. Yatırım tavsiyesi olmadan
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
somundede ()gümüş kapanış olumlu olsun dostum gerisini karıştırma
0BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Ustam bu spekk kim. Dalavericiler mi? :)
0BeğenmedimŞikayet
baloğlu2929 ()Ustam 30dolar öngörünüz devam ediyor mu
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Abi 7,5 tepkiyi geçer miyiz sence?
Bir tl bazlı bunu nasıl kestirebiliyoruz.
Çünkü özellikle o zaman ki dolar kurunu hele ki bizim ülkemizde kestirmek mümkün müdür?
Anlatabildim mi?
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()hazır günlük grafiktede platin, altın ve gümüş sıfırlandı dip seviyeye gelmişken, burdan alınan her maden 1 ay sonraya al sat dahi yapmasa bence kâr yazar ytd
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Ben bilmem spek bilir :)
By_tarafsız_adam için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
By_tarafsız_adam ()usta öbür ayda işsizslik verisi ve tdi verisi düşük gelir, kırmızı yanarsa bence 8 i bile geçeriz. ytd Dolar o zamana artar zaten :)
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()8.00 kulbun ucu
ytd
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()@USTAMM kulpun ucu 8. xx kaça denk geliyor? Siz 7.51 den sonra tekrar bi geri çekilme bekliyorsunuz değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Eline emeğine sağlık
Yorum süper olmuş
Çok güzel sade bi anlatım olmuş
Allah razı olsun ustamm
0BeğenmedimŞikayet
Dök ()@USTAMM emeğinize sağlık. Teşekkürler. Peki 7.50 üstü kalamaz ise 7.15 doğru geri çekiliş bekliyor musunuz?
0BeğenmedimŞikayet
sumeyya1212 ()Teşekkür ederiz
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Güzelll ; ))
Ozaman artık bu fincanın kulbunu tamamlıyalım artik dostum fırcanın ucu kurumadan
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim. Arkadaşlarım bana Ressam Bob der. (Bob Ross) :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ne güzel bir grafik. Ellerinize sağlık. Teşekkürler