Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (41)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Cikmadi galiba
kata için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ben göremedim ablam
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Krtn la ilgi birşey yazdım çıktımı bilmiyorum ama
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Aynen ablam ; ben de sabir yok ; zirve sabir lazim
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Aleyna ve aleyküm selam basüstüne iletirim kardeşim yeniden hoşgeldin iz
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Ah evet odası konuşmuştuk ama işte sabır işi biraz bezdirdi sonradan açıldı
0BeğenmedimŞikayet
kata ()Aleykumselam sizde çok selam söyleyin lütfen
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Tabiki söylerim kardeşim basüstüne @kata kardeşim ede çok selamı var tâbi soranlara da şu anda gelmiyor belki sonra diyor bahçede çok mutlu
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Dedeme sen de çok selâm söyle kardeşim ozletmesin
Sucu6464 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sucu6464 ()Kardeşim hoşgeldiniz dedemin selamı var size
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ok iste bu; teşekkürler ömrün aydin olsun :)) sasaya ne diyorsun orta uzun vade
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ayni tarihlerde ben odasi ve yunsayi dipten yakaladim; ama erken verdim yuzde 2.5 x verdi şimdilerde ikisi de
1BeğenmedimŞikayet
kata ()Gıda- enerji- ambalaj-
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Evet gün gibi hatirliyorum ablam; dunya resesyona hazırlanırken hangi sektörler ayakta kalabilir; yani sektör bazinda tavsiyen nedir; enerji sektorleri olabilir mi
0BeğenmedimŞikayet
kata ()@Gün_olur__ömre_bedel
Bak Bir arkadaş geçen sene sormuştu bu kağıdı aç bak şuan anele kaç olmuş? arada geçen zaman enflasyon cabası. o yüzden kağıt işi ayrı bir olay ön görü önemli
Katatess için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Tahtacı fişi çekti
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Normaldir hocam mumlar arasi boşlukluydu yükselirken
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Bütün verdiğini geri aldı
İnatlasmayın
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Olursa hocam :))
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Hisseyi @aspar sormuştu yanılmıyorsam, gideceği yeri tahmini olarak söylemiştim
Satılması gereken yeride dün tavandayken söyledim bugün taban yedi normalde hisse çizmiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Israfi hic sevmem hocam bir daha corba piser ve kıvamında olursa yukaridaki gibi kesinlikle dökülmesine. musaade etmem gerekirse hepsini icerim; dolayısıyla bir sonraki pisirimde ilk siraya adımı yazdiriyorum, saygılarımla:))
2BeğenmedimŞikayet
Katatess ()İçilmeyen çorba dökülür
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()tskr ederım hocam
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Stop yerini geçti bence beklemek gerekir
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Olabilir ky Ürküp tahtayı bozmaz sa mümkün
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Oyle nasıl çalışmış mübarek formasyon hocam:))kirmizi cizgiyi geçerse porsiyon büyüyebilir:))
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()hos geldınız hocam, gumus ıcınde corba varmı yoksa yutkunmaya devammı 6.40 lar gelecekse stoplasakmı
3BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Bu çorba hazır içilmeli artık bence
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Anladım hocam tşk ederim. Grafikler iyi gibi hazırlıyorlar sizle de paylaşmak istedim hem fikrinizi almak için ama sizde çok haklısınız. Bol bereketli kazançlar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Siz belki kendinize hakimsiniz bu konuda
Ama biri grafiği görür farklı yorumlar gider alır veya satar vebal alamam bu konuda o yüzden hisse paylaşmak istemiyorum açıkçası
aspar için cevaplandı (yorumu göster)