Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (9)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@Hay_Hacamat_ alt yorum
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Evet ben satsam mi diye ilk defa dusundum de dedim zaten gumus alcam dolari illaki arttiririm. Suan icin dolar 9.05-9.25 bandina gelmeden satis yapmam sanirim yada 8.9 u gecemezse o zaman satabilirim ama bu civarlarda satis dusunmuyorum 20 30 kurus icin. Ytd
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
-1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Tam dediğin gibi oldu önce yukarıya gitti:)
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()O hafta 8.69 üstü kapatmıştı! sanırım, zaten 72-75 i denedi diye hatırlıyorum!
Sıra aşağıda olabilir! kapanışı da üçgenin alt tarafında yaptı! ytd diyelim!
LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista_60 ()Bence cok guzel grafik once yukari sonra asagi dediysen asagi kirilabilir bu sefer ama once asagi sonra yukari dediysen asaginin kirilmasini beklemiyorum. Ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()@LosAnarquista_60 bunu demiştim dolar için iki hafta önce... ama grafik 4h...
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Yanlış yere yazdın Mehmet Hocam hedef güzel ama evvelki gün demiştin ufak ufak geldik
hana geldik yağmur dindi misali olmasın da tek dileğimiz :)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()34500 üstü günlük kapanış yaparsa olumlu! ytd
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()dolar 8,67 altında kapatırsa sıkıntılı olabilir ytd