Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (22)
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Aynen hocam haklisin site çok acayip eskiden böyle değildi
@Bilge_adam_ bu mallardan biri
bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Olur tabiki kardeşim. fadime olmazsa Bilge adam bacımın düğününde halay çekeriz
@Nisyar kardeşim merak etme gitsem de
Doğu yardımcı olur sıkıntı olmaz
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Grafiklerimde kendi adımı kullanıyorum herkese açık :)
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()sadece ne kadar eski üye olduğuna dikkat edilse yeter, şu an pohpoh yapanlar, bir süre hakaret edebilirler, bu filmi çok gördük burda biz:)
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Rihanna olayına cok üzülmüştüm , adriana olayını hiç hatırlatma onun hala sokundayım :)))
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Merhaba abi :)
2BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()nereye daha karpuz kesecektik:)
3BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()vebal almaktan korkmayan insanlar, yanılırsa hesap siler değişik nikle gelirler, işin kolayını bulmuşlar. nasıl olsa kimlikleri gizli, hesap soracak kimse de yok:)
bu devran böyle döner gider
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Fadimenin köyüne gitsek olmaz mı :)
2BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Meydan boş hocam onların olsun gereksiz bir üye hatırladıkça sinir ediyor engel atmış zaten seviyesi yetmez hayvancılık yapacakmış Burada yaptığı yetmedi :))
Neyse @Bilge_adam_ hayvancılıkta başarılar sana o yakışır hayvanlık yapmada öyle burada hakaret edip kaçma
Rihannanin dövüldüğü
Adriana lima'nın aldattığı
Bu dünyada seni harcarlar bozuk para gibi bilge bacım (@Bilge_adam_) bilge kız ismi zaten nik seçimin bile yanlış ; )))
Köyüne geri dön sana abi tavsiyesi ; ))
Nisyar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Nisyar ()Hocam yapmayın lütfen bir kaç lüzumsuz için neden sayfayı bırakıyorsunuz? Ben yorumlarınızdan bolca faydalanıyordum, meydanı onlara bırakmayın isterim, saygılar:))
0BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()3 tane like verdim kardeşim
Admine sayfaya bir üye ilgili bi şeyler yazdım çıkmıyor
Sayfa Sana emanet bir müddet yokum ben ; )
Belkide hiç girmem
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Günden güne aşağı cekiliyor
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Dün 37450 idi ma50
-1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()O rakam artık direnc dedim yalnız :)
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()31 den iyidir
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()Grafikte 33.800 demissin
-1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ne dedimki :)
Sinmaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinmaz ()He şöyle içimiz acilsin