Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0489 10:34:00
EUR 36.2625 10:34:00
USD 34.5465 10:34:00
ALTIN ONS $2693.1800 10:34:00

Konu: gümüş ons yükselen takoz ihtimali! ytd

orta uzun vadede,
gümüşte emin olamadığım beynimi kemiren tek olumsuz formosyon!
çalışacağını düşünmüyorum! tabi doğrusunu allah bilir

Yorumlar (59)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

sanatsanat ()

merhabalar Platinle ilgili ongorunuz varmi acaba Bayram obcesi ve sobrasi icin bugun vs... ytd olmadan

3BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Teşekkür ederim fikrinizi sağlık..

Jp_morgan_gumuss için cevaplandı (yorumu göster)

4BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Teşekkür ederim her iki cevap için de, hayırlısı olsun.. satsam çıkar alsam düşer..

Periyot için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Biraz ayrıntıya girince ellilotta en kötü 24.7 den dönecek gibi duruyor ytd diyelim:)
24.7 altı gelirse 23,8 takip etmek lazım! onun altına sarkarsa senin dediğin kötü senaryo olabilir! ytd diyelim!

LosAnarquista_60 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

18 yazmayaydin iyiydi bak simdi tam elim alim tarafina geciyordu yine korktum :))

Oncelikle 18.7 icin en az 2 hafta dusmeli 1. Hafta dususu bu olmali ve 23.2 haftalik bolingerin dip kismi gelmeli. Ordan tepkiyi alip 24.4 ustune cikamadan bir sonraki hafta yani 21 temmuza denk gelen hafta olmali :)

Alim yapmami engelleyen en onemli etken zaten bu :) bu hafta bakalim ne yapvak bende cok merak ediyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Ama büyük resimde şöyle bir durum var ellilotta 1. itici dalga geçen yıl Mart'tan Ağustos a kadar, Ağustos tan itibaren 2. düzeltici dalganın içindeyiz!
Bu resime göre 18 dolar da potada en iyi senaryo da 24.7-25.5 3. itici dalganın başlangıcı... yani potansiyel olarak 18-25.5 arası 3. itici dalganın başlayacağı potansiyel aralık... ytd

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Ben 1 2 haftadir asagi yon goruyorum ama inatla indirmediler 8.6 nin altina. Piyasalar kapaliyken indirip ordan mi toplayacaklar acaba diye de dusunmeden edemiyorum. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Ama 8.48 çoktan yapmalıydı bence de 8.67 altı kapanış yaptığına göre önce 8.48 yapar gibi geliyor... ytd diyelim:)
@yabangülü_17

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Dur ben çalışayım buna ozman :)

He_key için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

He_key ()

Yok en ustası dalgayı yanlıs ciziyor :)

aspar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

İyiyim tşk ederim siz nasılsınız? Bırakın demedim ama ilk dediğimi önceden öğrenmek daha faydalı olabilir gibi bana yine de ustalara bir danışmak lazım
@He_key olabilir bak :) ama iyi Eliot ustaları da olabilir yine de bir alan taraması yapmak lazım :)

NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Ben size benim cizim teknigimi gostereyim ihtiyac duyarsaniz elliot da ogrenin ama ben cok gerek duymuyorum :) ara trendlerde satmasam da olur beni dip ve tepeler kurtariyor :)

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Dolarda 2 haftadir geri cekilme bekliyorum yukari gidemiyor asagi gelmesi lazim ama gelmiyor. Dolar benim cizime gore kanal ustunde. 4 kanal var suan 3. Kanal dibinde 4. Kanal dibi 8.48 falan. 8.48 e kadar ben zaten geri cekilme bekliyorum ama 8.6 nin altina inemedi nedense yukarda da once 8.72 sonra 8.76 ustunde gunluk kapanislar yapmadan rahatlamiycak gibi. Ytd

0BeğenmedimŞikayet

He_key ()

Sana kalmış ama bu işe yeni başlayan birinin eliot ile uğrasması bilemedim trendi belirlersen zaten dalagalar senin belirleyemezsen ne eliot ne baska bir şey kurtarmaz :)

0BeğenmedimŞikayet

Nevkar1976 ()

100 baz puan faizler iner dolar 9 TL üzerine atar

Saygılarımla

Jp_morgan_gumuss için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Bugün gelen 2. Tavsiye bu:) Teşekkürler. Hiç çöz diyen yok. Neden acaba?

0BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Ben trend cizgileriyle işlem yapiyorum. Kolay kolay yaniltmiyor tavsiye edebilirim.

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

Dolara ne dersin üçgenin dışında kapattı!
@yabangülü_17

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Başlamadan bırak gibi anladım. @aspar

He_key için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

İyi pazarlar. Nasılsınız. Dün göremedik sizi.

aspar için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

He_key ()

Eliot işini son çözen kişi eliotun kendisi :)) @aspar

0BeğenmedimŞikayet

aspar ()

Onla uğraşana kadar kendin trend çizimi öğrenmeye gayret et daha falza sonuç alırsın belki:)

1BeğenmedimŞikayet

Jp_morgan_gumuss ()

Sabit bırakır büyak ihtimalle ağustos ta indirim gelebilir ytd $3 aşağı 5 yukarı hareket edebilir. Ytd

yabangülü_17 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

yabangülü_17 ()

Iyi pazarlar hocam, bu ay içinde faiz kararları, diğer etkenler ve teknik açıdan harmanladiginizda dolar için nasıl bir gidişat görüyorsunuz? ve mb faiz kararı tahmininiz var mı, nedir.. teşekkürler.. @Periyot

2BeğenmedimŞikayet

LosAnarquista_60 ()

Aynen abi izleyip gorelim piyasa acildiginda asyanin hareketlerinden pazartesi sabah ne olacagini az cok tahmin edebiliriz diye dusunuyorum bende.

1BeğenmedimŞikayet

NİLSUDE ()

Günaydın sayın periyot. Benim yemeyip içmeyip bu elliot işini çözmem lazım:))
Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

Bartınlı74 ()

İnşallah kardeşim 21 dolara düşüp oradan çıkacak bizde dipten alacaz inşallah :)))

0BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

@LosAnarquista_60 alt yorum
Takip şart tabi...

1BeğenmedimŞikayet

Periyot ()

gördüm onu biliyorum inşallah olmaz bende beklemiyorum zaten 26,7 den ret gelirse iyi takip etmek lazım gene de...
hayırlı geceler

__Deniz__ için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

__Deniz__ ()

Platin onsun grafiğe benziyo.. assa çok kötü kırıldı

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum