Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0414 22:56:05
EUR 36.0027 22:56:05
USD 34.5456 22:56:05
ALTIN ONS $2708.5150 22:56:05

Konu: BTC Grafik 01.07.2021

Günaydın değerli dostlar, çalışan tüm dostlara kolay gelsin..

BTC aylık kapanışı geçtiğimiz ayın ve mumun altında kapatmış olduğu ve son seanslarda görülen en yüksek seviye 36623.79$'lık direncin üstüne çıkamamış ve kapanışlar gerçekleştirememiş ve dünkü en düşük 34049.36$'in altında da şimdilik bir kapanış yapmadığı ve bu seviyenin altına sarkmalar olursa şayet saatlik görünümde son HO olan, 200 SMA'ya doğru aşağı yönlü riskleri uzatması sözkonusu olacaktır.. btc , 36623.79$ seviyesini test ettikten sonra aşağı yönlü bir düşüş ve düzeltme yapmış olduğu ve şuan 20-50-100 SMA gibi HO'larin altında ve BTC'nin saatlik grafik akışında ise 35.700$ civari bir destekle ve yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılım gerçekleştirmiş olduğudur..

BTC'de en kötü 2. Çeyrek performansını gerçekleştirdi ve aylık kapanışı ise 35.000$ gibi bir seviyede kapatmış görünüyor son seanslarda ki en düşük 30082.79$'dan en yüksek 36623.79$'a doğru aşağı yukarı yönlü hareketlenmenin ve dalgalanmanın % 0.786 FİB seviyesi ise (35224.02$) kısacası grafikte de gözüken 50 SMA mavi çizgi üstünde pozitif duruma geçmesi ve son test ettiği yüksek seviyesini kırması beklenebilir.. BTC'nin saatlik grafik akışında 34.000$'ın altında kapanışlar yapması 200 SMA kısacası dik4gen içine alınan kısa vade de bu seviyenin altında % 0.5 FİB seviyesi takip edilebilir..

Aşağı yönlü risklerin devam etmesi halinde dik4gen içine alınan (32714.46$-32425.77) bölgesine doğru riskleri uzatması beklenebilir.. BTC'de ana destek hala 30K$ bölgesi ve ondan önce haftalık 50 MA olan 30.960$'a yakın bir seviyenin altında kapanışlar yapmaması önemarzediyor.. BTC şimdilik 34.000$ desteğin üstünde kalması pozitif ve yeniden yukarı yönlü 100-20 SMA HO'larina doğru gitmesi sözkonusu olacaktır ve 50 SMA mavi çizginin kırılması halinde 36623.79$ ve adım adım günlükte 50 MA seviyesi olan 37.500$'a doğru gitmesi muhtemeldir.. Saatlik MACD şimdilik düşüş bölgesinden çıkmaya çalışır bir görünüm mevcut, RSI ise 50 seviyesinin altında nötr bir durumda 50 seviyesinin üstüne çıktığı takdirde ilk direnci test etmek isteyecektir..
Şimdilik bol kazançlar..

Yorumlar (50)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

Yanlış anlaşılma olmasın, ben düşmez uçar kaçar demiyorum.

Zararı çok olanları diyorum, sitenin çoğu ciddi zararda ve satınca eline bişey geçmeyecek. Yeni alan da fazla yok zaten, hep tecrübeli kişiler

LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Ha birde şunu merak ediyorum;
30 altı yok!
Kapanışlar olmayacak orda!
diyenleri merak ediyorum. Olursa ne yapacaklar...

Halbuki tamamen gereksiz sacma bir söylem. armutu çilek diye yedirir bu piyasa adama @emek36

1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Emin misin Ustam ? 30 altı kapanıs yaparsa o zaman görelim yandım anam diyip zararkes yapanları

emek36 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

emek36 ()

@LostPassenger Doğukan bey millet % 70 zararda, bence nereye düşerse düşsün kimse bozmaz, yani @vedatblg07 ye ekmek çıkar :)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Düşmedi hacı

vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Geçen sana birsürü yazdım düşmüyor mu anlamadım

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Tamam bugün git yarın gel ; ))

0BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Vallahi ben çeker giderim çeyrek altın bile biriktiririm yeterki millet artık karını alsın gitsin :) ama bizim milletin sorunu kâra doymuyor. Vallahi ben %7-8 gördümmü offf diyorum kebap :)

0BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Anladığım icin dedim zaten :) daha bozmadık paraları forumca :) sana burdan ekmek cıkmaz :P

0BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Vallahi belki ayıplı bi açıklama olacak ama ben hep herkes korkup parasını bozarken para kazanıyorum. Art niyetten değil kesinlikle, ben bu piyasada iyi olduğumu düşünüyorum kendi adıma. En iyi sen anlıyorsun beni doğukan başkanım tam anlatamasamda :)

1BeğenmedimŞikayet

LostPassenger ()

Paniği geçtik artık Vedat :) alıştık 2 aydır buralara:) biraz daha panik lazım değil mi o söylem için

2BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Zaten para herkes panik halindeyken kazanılmaz mı sencede:)

Neess için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Neess ()

Herkes öyle yada böyle düşüş diyor en iyi 32 lerden ve siz alım yapıyorsunuz
Bu düşüş beklemediğinizi gösteriyor mu:)

0BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

%10 daha eklendi

1BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Bin şükür Allah razı olsun eyvallah

CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Önemli değil Vedat, tşkler sende iyisin umarım? ..

1BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

Hocam yanlışlıkla sizi etiketlemişim yazarken kusura bakmayın nasılsınız

0BeğenmedimŞikayet

vedatblg07 ()

33340 bir parça daha alındı

2BeğenmedimŞikayet

CoDeX© ()

Günaydın değerli kardeşim, içten ve samimi düşüncelerin için tsk ederim..

Size de kolay gelsin ve bol kazançlar..

RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

RXZ5K2 ()

Günaydın Hayırlı Bereketli Sağlıklı Günler Hocam elinize sağlık güzel paylaşımlarınızdan istifade ediyoruz sağolun var olun teşekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum