Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (50)
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()Yanlış anlaşılma olmasın, ben düşmez uçar kaçar demiyorum.
Zararı çok olanları diyorum, sitenin çoğu ciddi zararda ve satınca eline bişey geçmeyecek. Yeni alan da fazla yok zaten, hep tecrübeli kişiler
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Ha birde şunu merak ediyorum;
30 altı yok!
Kapanışlar olmayacak orda!
diyenleri merak ediyorum. Olursa ne yapacaklar...
Halbuki tamamen gereksiz sacma bir söylem. armutu çilek diye yedirir bu piyasa adama @emek36
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Emin misin Ustam ? 30 altı kapanıs yaparsa o zaman görelim yandım anam diyip zararkes yapanları
emek36 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
emek36 ()@LostPassenger Doğukan bey millet % 70 zararda, bence nereye düşerse düşsün kimse bozmaz, yani @vedatblg07 ye ekmek çıkar :)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Düşmedi hacı
vedatblg07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Geçen sana birsürü yazdım düşmüyor mu anlamadım
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Tamam bugün git yarın gel ; ))
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Vallahi ben çeker giderim çeyrek altın bile biriktiririm yeterki millet artık karını alsın gitsin :) ama bizim milletin sorunu kâra doymuyor. Vallahi ben %7-8 gördümmü offf diyorum kebap :)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Anladığım icin dedim zaten :) daha bozmadık paraları forumca :) sana burdan ekmek cıkmaz :P
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Vallahi belki ayıplı bi açıklama olacak ama ben hep herkes korkup parasını bozarken para kazanıyorum. Art niyetten değil kesinlikle, ben bu piyasada iyi olduğumu düşünüyorum kendi adıma. En iyi sen anlıyorsun beni doğukan başkanım tam anlatamasamda :)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Paniği geçtik artık Vedat :) alıştık 2 aydır buralara:) biraz daha panik lazım değil mi o söylem için
2BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Zaten para herkes panik halindeyken kazanılmaz mı sencede:)
Neess için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Neess ()Herkes öyle yada böyle düşüş diyor en iyi 32 lerden ve siz alım yapıyorsunuz
Bu düşüş beklemediğinizi gösteriyor mu:)
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()%10 daha eklendi
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Bin şükür Allah razı olsun eyvallah
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Önemli değil Vedat, tşkler sende iyisin umarım? ..
1BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()Hocam yanlışlıkla sizi etiketlemişim yazarken kusura bakmayın nasılsınız
0BeğenmedimŞikayet
vedatblg07 ()33340 bir parça daha alındı
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Günaydın değerli kardeşim, içten ve samimi düşüncelerin için tsk ederim..
Size de kolay gelsin ve bol kazançlar..
RXZ5K2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RXZ5K2 ()Günaydın Hayırlı Bereketli Sağlıklı Günler Hocam elinize sağlık güzel paylaşımlarınızdan istifade ediyoruz sağolun var olun teşekkürler