Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (21)
1BeğenmedimŞikayet
37depdep ()Hayırlı Geceler @Akif44 hocam. Rica etsek müsait olduğunuzda Gümüşun kısa vade durumu ile bilgilendirme yaparmısınız.
Akif44 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam ben alam veya satam önemli değil ben gördüğümü olduğu gibi paylaşan biriyim
Seres için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Seres ()Hocam, Sakıncası olmaz ise tarafınızdan, tlye geçtiğiniz an bize de TL ye geçtim diye yazmanız mümkün mü?
1BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam sert yükseliş olursa bilirim ki burası tepe o zaman tl ye geçerim
Seres için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam şöyle diyeyim. parite ile ilgili bir mesaj atmış yarasa kardeismiz.1324 rakamı mevcut sizde bakarmisiniz. oylr bir durum söz konusumu
0BeğenmedimŞikayet
Seres ()Akif hocam, temel olarak iyi bir gelişme olursa siz elinizdeki dovizleri TL ye parite yaparmisiniZ
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()hocam bana al sat sorma kararı kendin ver
Fatihsultan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Hocam eldeki doları sterline gecilirmi parite yapmak mantiklimi.
1BeğenmedimŞikayet
helfiri_35 ()Anladım hocam tsk
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sayın hocam dolar tl sterlin tl ve sterlin dolarda daha önce ne söylediysem aynısını söylüyorum hedeflerde değişme yok
helfiri_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
helfiri_35 ()Hocam fena bekletti bekletecegide benziyor sanki yeni haftaya kaldı sanırım isimiz
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Hocam son 2/3 haftadır sterlin kötüydü. aslında paritelerin hepsi kötüydü dolar güçlüydü her zaman dolar düşecek değil ya
helfiri_35 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
helfiri_35 ()Hocam merhaba kraliçe çok bekletti bizi beklemeye devammi ne zaman satış yapim
2BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()Fatih hocam zamana göre değişiyor dikkat et son 2/3 haftadır dolar tl iyi görünüyor diye yazdım bundan sonra tekrar sterlin iyi olur diye düşünüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Akif44 ()sayın hocam ons altında daha önce yorum yaptım 1730 altına düşerse 1230 a kadar düşüş beklenir tabi hemen gitmez ama kademeli olarak düşer diye düşünüyorum
ö_yener için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ö_yener ()akif bey merhaba... dövizlerin yanında arada bir altın ve gümüş ons incelemeside yapabilirmisiniz rica etsek.
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Su aralarda gümüşe pek güvenemiyorum Akif hocanin bir grafigi var aklımda duruyor. yani ons bazında düşüş gosteriyor onun için dolar alıp ons düşerse parite yapmak mantıklı gibi
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Pek altın almaz.
Ama gümüş olabilir
0BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Gümüş platin yok ozaman
Çermik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Çermik ()Ben söylemiyorum, şimdi USD ağırlıklı..
Sterlinde var
1BeğenmedimŞikayet
Fatihsultan ()Akif hocam hayırlı sabahlar. siz devamlı sterlinmi alıyorsunuz yani altın falan almıyorsunuz elinizde TL olsa neye yatırım yapardiniz. tesekur ediyorum