Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (44)
0BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Hocam dolar hakkındada bilgi verebilir misiniz teşekkürler
ALTINCIDAYI_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()İnşallah dediğiniz gibi olur tersten kurtuluruz.
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Ya 6.95 kırılırsa?
1BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Takdir edersin ki hissi bir rakam 8.63 olmaz:)) 9-10 diye gazlı tam sayılar olur:) temel ve teknik analiz sonucu ulaştığım rakam ve rakamlar inşallah. Anlaşulır olması için En basit halini grafikle belirterek paylaştım
POLAT24 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Muhterem diye hitap ederdi.
Uslanmaz_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Sakın yanlış anlamayın sizi eleştirmek için sormadım. Yani bu beklentiniz hissi mi yoksa bir sebebi var mı?
0BeğenmedimŞikayet
İflasssss ()6.40 da aldım düştü satmadım 7.80 yandı satmadım ne demiş duman acelem yok hedefim sağlam gelsin 9 verelim yatırım tavsiyesi degil
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()Sanırım evet öyle bir şey di. Tam net hatırlayamadım nickini
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()O dediğin dertli dayı mı?
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Hayır değilim
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()Merhaba. Bir şey merak ediyorum. 2016 da dayı diye biri vardı. görüşlerini çoğu kişi önemserdi ve görüşleri genel de yabancı girişi ve çıkışı idi ona göre hareket ederdi. Bu kişi sizmisiniz?
0BeğenmedimŞikayet
ALTINCIDAYI_ ()Bu soruyu geçtiğimiz ocaktan 3-4 ay önce Ocak sonu %90 Şubat başı %100 7 TL yı göreceğiz görmezse bana Altıncı hala diyebilirsiniz şeklinde latifeli olarak dediğimde de soran arkadaşlar olmuştu, zamanı geldiğinde mahçup olmadık elhamdülillah. Orta ve uzun vadede hiç mahçup olmadım çok şükür
0BeğenmedimŞikayet
Aysu06 ()Teşekkürler hocam emeğinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
POLAT24 ()Bu kadar çıkacağına nasıl emin olabiliyorsunuz? Açıklar mısınız?