Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0490 18:59:02
EUR 36.3331 18:59:02
USD 34.6116 18:59:02
ALTIN ONS $2627.7500 18:59:02

Konu: platin son durum ytd

⭐⭐Murat5635 ()
Platin

herkese bereketli kazançlar
hayırlı cumalar

Yorumlar (49)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Sağol teyze

Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Hanım_Teyze ()

1147,05 takip etmeye çalışayım, ons grafiklerin bu sıralar eskisinden daha çok ilgilendiriyor beni, eline sağlık

Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

hayırlısı olsun şimdiden umarım daha fazlası olur
@Pasa67 @iilyas teşekkürler

Meke07 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

iilyas ()

Emeginize sağlık kardesim

1BeğenmedimŞikayet

Meke07 ()

Bu hareketi inşallah 2hafta içinde görür 2hafta sonra evi alacağım hayırlısıyla inşallah

1BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

elinize sağlık hadi inşallahh

5BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

herkese merhaba 2 hafta önce atılan grafiğin güncel hali yine yükselen kanala geçiş sınırındayız burayı aşmamız halinde ons olarak üst rakama hareket; şu an ki kurla bizi 350 seviyesine taşır
ytd kendi beklentim bu şekilde bereketli kazançlar

0BeğenmedimŞikayet

finnari ()

Tuh yaa o direnc te minik platini verseymisim haha iyiki minik birazini drenc ten oncede olsa satmistim. Ezbere. Peh benden bi cacik olmaz :))) kalani 350 de saticam

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Yenilemedim abla bir değisiklik yok aynı yere geri geldik direnci asamayinca

finnari için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

finnari ()

Murat kardesim bu grafik hala takip etmemiz gerekenmi yenilendimi baska goremedim

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Platin için bir acelem yok. Gümüş ons 29.5 hedefine ulaştığında platini o zaman tekrar değerlendiririm. Ama şunu söylemek gerekirse platin ons 1250 civarını bekleyeceğim. Ytd

Hope12 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Hope12 ()

Abi ben de etiketle ya yorumlardan bulamıyorum anasayfada platini napcan kactan cikcan ürünleri baksana yukaelmis sattik alamafik

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Ben full gümüş platindeyim. 7.17 civarına indiğinde alsaydın. Fırsattı bence.

0BeğenmedimŞikayet

Hope12 ()

Az bisi aldim ama keşke fullemek varmis gumus elde hicyok . sen nasıl abi

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Kardeşim platin mi alacaksın:)

0BeğenmedimŞikayet

finnari ()

Teşekkürederim.

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

gün içinde isterse 320 görsün gece kapanış yapmadıysa bir önemi yok

0BeğenmedimŞikayet

finnari ()

Sorum cok mu tuhaf oldu. Burda nasil anlatayim egitim sart mi cevabiniz:))) yoksa kusmuyuz

0BeğenmedimŞikayet

finnari ()

Peki mesela su an 313 pazartesi 315 317 vs geldi diyelim ( tamamen hayali varsayım soru amaçlı ytd) kapanış yaşanacakmi bekleyeceğiz. Ama bazen kapanmamış yapmadan geri çekilebiliyor. Bunu rakamlar cok düşmeden önce nelere dikkat ederek tahmin edebiliriz. Neleri takip etmeliyiz

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Ya 315 üzerin de gün kapanişı belklenir ya da geri cekilmede alınır kardeşim

1BeğenmedimŞikayet

hakan7038 ()

Can abim, özletme kendini, çık gel, çık gel, sevgiler çokca hürmetler.

Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

finnari ()

Bende az almistim 322 falan den azda dusunce ekledim ama sonrakni dun ciktim. Ilk aldigim duruyorda sattigima da pisman oldum. Ondan sordum. Maliyer cok mu yuksek benim diye

0BeğenmedimŞikayet

Pasa67 ()

sağolasın arkadaşım nasipten öte hiç bir şey yok bunun bilincindeyim moral oluyor yazımlarınız

0BeğenmedimŞikayet

Hope12 ()

Kisa alip satmak için nerden almam lazım abi. Ben tl olarak alıyorum da 290 gelir falan diyende var o yüzden tedirgin oldum . kaci beklesem alim icin uygundur

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

Hiç yoksa kademeli olarak başlar kardeşim alta gelirse destekte , üste giderse direnç üstünde ek yaparak devam eder kısa al satçı ise bu seviyeden alınmaz kardeşim ytd

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

ben kolay kolay satmam kardeşim

Meke07 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

abla geçen yıldan beri aldım sattım yine aldım maliyet çok düşük ama bu geri çekilmede arkadaşlar sordu elimde olmasa alırdım dedim onlarda güvendi aldı

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

sağol abla teşekkür ederim bereketli olsun

Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

kardeş tarih vermek bu piyasa da zor ama kısa vade diyelim

Pasa67 için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

Murat5635 ()

aynen abi bol çeşit devam ne ararsan var senin chf ye baktım şöyle göz ucuyla 10.018 dersem anlarsın

Alp_58 için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum