Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (58)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Çok teşekkür ederim cevap için
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()hayır o çıkarımı yapamayız. desteğin fazla test edilmesi de iyi değildir. :)
YTD
Gümüş7 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Hocam kaç gündür 7.15 kırılmadı. Bu durumdan 7.20-22 sağlamlaştı diyebilirmiyim
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Garip bı adamdı engelci
Uslanmaz_35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Estagfirullah. Soran Elbruz Dağını aşmış; sormayan Konya Ovasında şaşmış derler. :)
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uslanmaz_35 ()Ben o adamın yalanlarını ortaya çıkarmıştım kendi yorumlarıyla. Alıp satmadığını bile düşünüyorum. Tamamen onslara yarayacak verilerle aldım diyor ve 3 5 krş kar gördüğünde sattım diyordu ve bazen yorumlarda şaşırıp pot kırıyordu. Ak_sakallı nickim engellendi o profilimde vardı
Sefer42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Fanatik vardı bı ara onu takip etmek için siteye kaydolmustum onunda bı engelleme hastalığı var mesela sizinle yazıyorum engel sizde hakkınızı helal edin çok kafanızı agrittim hg
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Teşekkür ederim. Hakkını helal et. Çok soru soruyorum:)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()7.15 kırılırsa aşağıda 7.03 ve 6.97 var
ytd
TEVEKKÜLLÜ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()bu arada 7.31 direnç zor demiştik. 7.31 temasi ve ret yemesi grafikte görünüyor.
ytd
0BeğenmedimŞikayet
TEVEKKÜLLÜ ()Yav zaten üçgene girince 715 e dogru gidiyor hocam bide asagi kirsa Allah gostermesin 6.90 lara gelir aç gollerini dur önünde hocam üçgene sokma:)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()üçgene tekrar girince her şey bitmiş olmuyor. ama üçgenin aşağı kırma ihtimali doğuyor
@Yaseminnisa
TEVEKKÜLLÜ için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
TEVEKKÜLLÜ ()Hocam engel ol bu bermuda seytan ücgenine dokma gumusu yaziktir gunahtir :)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()evet
YTD
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Aşsın gitsin artık ustam . Roket olup uçarsa artık terfi ettirip gümüş beyefendi diyecem ona.
1BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()saygılar bizden. :)
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Eyvallah anladım ustam teşekkür ederim
Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Robin_Hood55 ()Ustam hayırlı geceler
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()estagfirullah. ama böyle söylemeniz yerine kendi grafiğinizi paylaşmanızı beklerim. ama çizgi çekmek bir sanattır. trend oluşturacak şekilde çizgi çekilir. en uçlardan çekeyim derseniz her zaman trend oluşturamazsınız.
falcon38 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Tmm hocam hg
0BeğenmedimŞikayet
falcon38 ()Ustam hakkını helal et eleştirmek maksadıyla değil sanki üçgenin üst çizgisi kaldıraçların üst noktasında değil demek istediğim şu an üçgen içinde gibi sanki
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()mültecilere harcadığımıza göre AB nin verdiği vereceği para devede kulak.
swap anlaşması da doğrudan yabancı yatırım gibi kayda değer bir etki doğurmaz. faizle borç alıyorsun sonuç olarak.
YTD
Sefer42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Hocam svap anlaşması için ne dersiniz ilerleyen zamanlarda birde dışarıdan mülteciler için para girişi vs
3BeğenmedimŞikayet
Periyot ()boşa mı diyoruz dostum,7,51-7,59 önemserim diye:)
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ():)
senin matematiğin iyiymiş :)
YTD
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()7,57 gibi mi:)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Ellerinize sağlık. Alçalan üçgen fm bozulmuş dimi burda? Tekrar üçgene girerse fm devam denir mi ?
Birde bugün sizin bu söylemi sayfanın sahibi kullanmış; ) diyecektim fırsat olmadı:) sözleriniz ekolll
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Üçgene girmezse yükseliş devam eder mi hocam