Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (38)
0BeğenmedimŞikayet
Hracar ()Fikri takibiniz için Teşekkür ederim efendim. Hayırlı cumalar herkese. İnşallah 7.40 ı bugün geçeriz de neşemiz yerine gelsin.
Onursal hocam hoşgeldiz
Yaseminnisa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Bu bilgiyi hocalarımıza teyid ettirdim. Trendin devamını sağlamıyormus efendim. Trend formasyonun başladığı şekildeki gibi devam ederse formasyonun iptal oluyormuş. Bu düzeltmeyi yapayım istedim. Hayırlı kazançlar dilerim.
@Hracar
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Rica ederim. Bu arada Tobo ve Obo fm lerini çalışırken (sabahtan beri 3 4 video izledim) her zaman beklenen hareketi vermiyor. Yani bazen trendin devami şeklinde de hareket ediyor. Düşüşle başladı ise düşüş, yükselişle başladı ise yine yükseliş şeklinde gibi. Bir sürü örneğe denk geldim. Aklınızda bulunsun. Ytd.
Bol kazançlar başarılar dilerim.
Hracar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Evet herkes grafiğe aç herhalde. Eğitim grafiğine bile hemen itibar ediliyor. :)
0BeğenmedimŞikayet
Hracar ()Kusura bakmayın lütfen ben de sizin gibi öğrenci sayılırım kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Bence de Tobo ya benziyor. Neyle olacaksa olsun ama olsun istiyorum. Bu endexle biraz zor gibi düşürmemiz lazım. Ben teşekkür ederim. Saygılarımla.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()@USTAMM aynı dertten muzdaribiz:( eğitim amaçlı çalışmalar belirttigimiz halde yanlış anlaşılmış.
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Arkadaşım yorumlarınal altına ve alt yorumlara da bakın lütfen. Eğitim amaçlı paylaşılan bir grafik için sormuş olduğum bir soru idi. Tobo Obo formasyonlari üzerine çalışıyorum. Ogrenciyim. O yüzden soruyorum benzerlik varmi diye. Mevcut durumla ilgisi yok. Teşekkür ederim.
Hracar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ARI_KAN ()@USTAMM demişse gelir gelmese de olur 30 haziran olmaz 1 temmuz olur:)
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Yani 26.20 üstüne çıkıp orda 4 saat kalcak yani
Of ustamm of cok zor
Bu daha 26.20 gelemedi yakıt bitti
Uçak geri dönüyo he
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()Einsten resmi gördükçe aklıma 30.50 geliyor:)
1BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()@USTAMM 30 Haziran a 6 gün kaldi. Ons 26.20 yi aşamıyor. Hedef 30.50 de ısrarcimisiniz? Eğer gelirse mucize olur 6 günde. 2 gün tatil var önümüzde 4 mesaisi kaldi.
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()26.20 üstünde değiliz ki
Azra35 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()7.31xx direnç.
Ytd
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Teşekkür ederim Dostum
kasaryaza için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Azra35 ()Ustamm bu 26.20 üstü icin 4 saat dolumu acaba
Dolmadıysa yön aşağı mi
1BeğenmedimŞikayet
Saka_ ():=) eyvallah hocam
1BeğenmedimŞikayet
kasaryaza ()hoşgeldin dostum
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Bu grafik güncel değil. Sorunuzu da anlamadım. :)
Saka_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yaseminnisa ()Arkadaşım bu eski ve bugünle ilgisi olmayan eğitim amaçlı bir çalışma idi. Sorum da öyle... grafiktede yazıyor. Bunlar öğrenmek amaçlı sorulan sorular. Konuyu farklı anlamissiniz. Alim satım tavsiyesi veremem.
Sefer42 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Siz böyle deyince bı parca daha satacaktim satamadim
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()İnşaallah yükselir full gümüşteyim
ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BossVurguncu ()Ustamm güzel örnekler, inceledim
tek tek benim için de tekrar oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
Hracar ()Keşke öyle olsa ama onun için bize ciddi bir haber akışı(Biden hasta, füze saldırısı gibi) veya çok kırmızı bir veri olmasıya da güvercin bir Powel lazım
0BeğenmedimŞikayet
ÇANCILAR_PET_SHOP ()Sanırsam yükseliş olması lazım dı
Ama olmadı diye anladım ; ))
Nevkar1976 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Saka_ ()ustamm bu şimdi boyun çizgisini az inmiş gıdıklayıp oradan bir gıdı alıp yoluna bakarmı dersin :=)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Düşüş mü olur
0BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Sagolun. 1-2 örnek daha vardi.
BossVurguncu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()nerdeymiş tobo:)
0BeğenmedimŞikayet
Sefer42 ()Yukselismi yani
Guneyy35 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Guneyy35 ()Kısaca çıkış
Sefer42 için cevaplandı (yorumu göster)