Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()O ne diyor BTC nin mevcut durumu ve sene sonu için...
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()Aslında beni yonlendirren ve bu konuda bilgilenmemi saglayan (coin) de kardeşim abd de bi yatırım danışmanı onun hintli bi coin uzmanı bana bu konuda bilgiler veriyor ara ara. Onun coin ile ilgili bilgileri benim muhendis bakış acısı
tek eksik SİYASET ve gUNDEM bu konuda da duzenli takip bunuda yapabilirsem
bi insan guzel sonuclar elde eder. Bakalım kafamda 2 tahminde bulundum
1. cisi 10 gun sonraki tutarsa sonrakinide paylaşacagım cunku henuz cok bakirim
uzun vade tahminlerde
Dönence için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()İşte bundan dolayı diyorum btc üzerine ilk mumdan başlayarak ( bazı borsaların çok eskiye dayalı grafikleri dataları var ) kapsamlı bir çalışma yapılabilir ama uzun süreçli bir çalışma sizde bu enerji ve birikim var bence mesleğinizden dolayı...
1BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()kimya muhendisiyim ve işim grafikden tahminde bulunup deneysel parametre
türetmek ve ona göre deneylerimi yönlendirmek
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Hayırlı olsun benden size nacizane tavsiye yorumlarınızda okumuştum sayısal bölüm okumuşunuz bu grafik okuma analizde mesleğinizin parçası Elliot dalgaları üzerine yoğunlaşın bırakın burayı memlekette bunun üzerine tam vakıf adam yok buraya atanlar var ama gülüp geçiyorum ben... Ve bu teknik üzerine yeterli Türkçe kaynakta yok geneli yabancı kaynak..
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()ben gecen 7 stde 0.13 btc den 0.1 btc kazandım denemesine oynadım. sıksam %100 kazancaktım 7 st de
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Hocam bu işte anahtar kelime destekten al dirençten sat yanınada sağlam bir kaç indikatör traderlık budur. Ama yüzde yüz tutacak diye bir kural yoktur... Fakat stratejisine sadık kalanlar ve stoplu çalışan traderlar kısa zaman dilimlerinde 15 dakikalık formasyonlarda bile kazanırlar... Ama ben şu an da bekliyorum altlardan alıyorum benim stratejim şu an da hodl öyle bi an gelecekti herkes bakakalacak. Analizim kimseyi bağlamaz sadece beni bağlar.
NOT:Ama siz matematiksel verilere göre analizlere devam edin size bunun artısı çok olacaktır inanın.. Ben her indikatörde farklı veriler girerek 10 sene öncesine kadar bile backtest yaparım. Nasıl gerçekten doğru tahminleri varmı diye.
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()HOCAM SON kar hesabıma bakarmısın biz cidden boş yapıyoruz.. 1 btc de
15000$ kar yapmış adam 1 ayda ara al satlarda degil dip tavan
al satlarda. ben 0.2 btc ile oynasam 3000$ cukkka cepteydi
biz hala dipten midye cıkarabilirmiyiz derdindeyiz adam her kademede
cep doldruyor
1BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Hocam bu konularda gayretlisin neden öyle olduğunu söyleyim geçmişteki mumların kapanışları şu anda destek ve direnç olarak çalışmakta millet zaten geleceğe yönelik tahminlerde bulunurken o destek ve dirençlere göre tahminde bulunmakta seneler öncesi bir kapanış bile karşımıza güçlü destek ve direnç olarak çıkabilir... Bunu özellikle çanak formasyonlarında görebiliriz(Yıllar önce destek olmuş kapanışlar karşımıza güçlü direnler olarak çıkabilir. )
NOT:Bugün sert yükseliş yapan alt coinlerden bazıları çanak formasyonu tamamlanıp bir kaç yıl önceki destekleri(şimdinin dirençlerini)kırarak 3x 4x 5x yaptılar. YTD...
0BeğenmedimŞikayet
Kral6161 ()analiz dediğin böyle olur kardeşim eline sağlık hakikaten çok ilginç bir benzeşme