Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (51)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()İzliyorum emeğinize sağlık sağolun hocam
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()kısada böyle bakıyorum.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Yani muhtemelen oraları görecek gibi. bakalım.
Selda09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kerim_43 ()bu hafta içinde yüklü bir ödemem var biraz üst seviyelerden bozarsam gramı cok iyi olacak
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Evet hem dolar hemde ons kaynaklı.
Kerim_43 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()ÜST BANTA DEGME İSTEGİ VAR.
0BeğenmedimŞikayet
DGold ()Grafik atıyorsun sebep yok çizgileri neden çekmişsin neye çekmişsin belli değil bari açıklama yaptı milletin kafasındaki soru işareti gitsin
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Bende bir kiyak yapsinda assagi dogru gelsin diye bekliyorum alim yapamadim
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Kerim_43 ()yukarı yönlü bir öngörünüz var galiba gram icin
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Kısa vadede o kadar çok dalga var ki. İnsan hangisini sayacagını şaşırıyor :)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Olmalı. Bekliyoruz.
Lara_Su için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Ons bir kıyak yaparsa yukarı doğru gideceğiz:)
®RiSK için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Evet hocam bunu daha çok yükselen kama görüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Lara_Su ()Inşallah yukarı haraketler başlar artık
0BeğenmedimŞikayet
®RiSK ()Grmda beklenti ne yonde baskan
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()İzleyelim hocam eline saülık:)
2BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ufak bir not bırakayım. Sayım kısa vade oldugu için ihlaller olsada digonal üçgenler temiz olmak zorundadır. Trend çizgileri ihlal edilemez. İhlal varsa normal sayım yapılabilir. İmpulse yada terminal impulse.
1BeğenmedimŞikayet
dost55 ()Eline sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
kütahyanın_pınarları ()vay gramın haline o zaman :))