Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (47)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Knk sattilar satcak birseyleri kalmadi almalari lazim artik
trakyali2259 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
trakyali2259 ()insaallah ya
Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()@trakyali2259 valla ben yukselis sinyali aldim bence tutunur 1764 seviyesinin 90 dolar civarında üzerine çıkarsak diye düşünüyorum tabi bu düşünce sadece mum takibi yaparak gorucez nereye kadar çıkacağını
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Ben pek olumlu görmedim uzun vadede onsu :(
Equal_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42_ ()Hocam sizinle olmasa da ben 3 ay önce bu mevzuyu samuray hocam ile konuşmuştum hedef 96 civrlwriydi ytd. Diyeyimde.
ASRN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Evet sat bölgesinde ancak fisher esanli hareket ediyor o yüzden koyu yeşil renkte mum beklicez.
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hocam orda ben hala umut varım burdan dönderip piyasaları rahatlayorlar gibi yoksa ben mi iyi yönden bakıyorum :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Dxy de bir ikili dip çalışmamız vardı hatırlarsanız 97 ye uzanan burası çok önemli
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Bence de öyle hocam. Bu arada hala foto değişmedi :)
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Karar haftası olabilir hocam
Dx>ons [us10y]
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hayırlsı hocam siz bu hafta be bekliyorsunuz?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Uzun projeksiyon da yakalamış gibi gözüküyor :)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hocam bu bar sitemi bence adamı yarı yolda koyar kırmızıdan yeşile döndüm dmeeue bşr bakmıssın arkasından bakıyor olabilirsin. Yine de yanlış düşünüyor olabilirim,
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Sisteme gelince anladığım kadarıyla günlük kapanış mumları ile analiz yapıyor bu bir sistem doğru sinyal aldığını söylüyor ben trend takibinde fisheri yanıltıcı buluyorum
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()İşte hocam zaten bu bar sistemin de kısa birşeyler bulmaya çalışmak sağlıklı mı sizce?
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Ben kullanmıyorum ama bakıyorum da Kisada fisher sat vermişti hâlâ sat bölgesinde onun için sordum
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Kullandığı bar sisteminin sağlıklı olduğunu düşüyor musunuz sayın üstad
0BeğenmedimŞikayet
ASRN ()Hocam fisher hâlâ sat bölgesinde değil mi?
0BeğenmedimŞikayet
Yuma ()2000 den 1750 gelmesi pek olagan bir sey deyil. Eger gerekli olmasaydı 2000 cikmazdi. haklisiniz hocam.
Equal_ için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
Equal_ ()Tartışalım hadi görünen rsi'in dip yaptığı ama aynı zamanda dip yaptığında hiç bu kadar bollinger içerisindeki kırmızı çizgi bu kadar diğerlerinden ayrılarak düşmemiş. Tabiri caizse en sert trafik kazasının burda geçirmiş görünüyor :)
2 ihtimal var ;
1- Trafik kazası sonrası çok sert geçtiğine göre toparlanması uzun sürecek
2- Suya bastırılan plastik top misali öyle bir yukarıdan bastırdılar ki suyun içinde bastırmayı bıraktığında top havaya uçacak
Bakalım hangisi olacak :)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Gelişiyoruz üstad sitece zenginleşiyoruz:) ::))
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Ne egitimi ne gibi renkli sahneler abim
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Çok şükür eğitim almaya devam çok renkli sahnelere şahit olmaya başladım :))
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Iyiyim. abim. sağol sen. nasılsın?
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Üstad nasılsın
0BeğenmedimŞikayet
Ons_Bükücü ()Yok abi yapmiyorum :) anlastik :)
AYAR_VERİCİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Yine yeşil muma kaldı işimiz:)) bütün yollar yeşil muma çıkıyor:))
0BeğenmedimŞikayet
AYAR_VERİCİ ()Abdullah sen dolar yorumu yapma sana tavsiyem
Ons_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ADSIZ_NESLİ ()::)))ha haaa::))
Ömer5534 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer5534 ()Zaten bir gün mumları devirip yakacak siteyi:)
Mustafa_abi_19 için cevaplandı (yorumu göster)