Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (45)
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Aynen bende senin gibi fişekçiyim :)
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()ben açıkçası beklemiyorum hocam defalarca yazdım 1 aydır da yazıyorum inşallah devamı da yükselişle tamamlanır herkes bir nefes alır
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet571 ()::) sevindim vallahi ustam sağol.
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Zeyep inşallah beklentiler alınır gerçekler satılır :)
Zeynep_23 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()negatif yapmışlar yorumu ben düzelteyim :)
Mehmet571 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mehmet571 ()Like ustam. işte ben de 37200 den yukarı dedim diye alay ettiler :)
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()keşke olsa hocam ama piyasada donen dedikodu 25000 lere indirip oradan ucuzdan kademeli toplayacakları o zaman o dedigin rakam gelebilir ama filler tepişir biz çimenler eziliriz
0BeğenmedimŞikayet
Sinpaciencia ()Ben hiç aşağı bakmadım :) sayende ve diğer arkadaşlar sayesinde
0BeğenmedimŞikayet
Mygt ()Elinize sağlık like
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Emeğinize sağlık inşallah @BOZUK_SAAT
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()30 dan sonra ben hep yukarı baktım :)
Sinpaciencia için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Suskun0001 ()Emeğinize sağlık efendim
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()niye kızayım hocam benim beklentim bu yönde zaman ne olacağını gösterir
sadettiin88 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sinpaciencia ()Fena terste kaldım :) gidişat ne yöne
0BeğenmedimŞikayet
sadettiin88 ()kızma hocam ama bu cidden oldukca ucuk bi hayal geldi bana