Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (31)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben teşekkür ederim.
dewaju için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
dewaju ()@super_conqueror her iki grefik ve emekleriniz için tşk eder saygılarımı snarım like
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Son zamanlarda daha güçlüydü.
Gram_Bükücü için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram_Bükücü ()Hocam platin metallere pek eşlik edemiyor sanki?
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben olsam platin alırdım.
sebepsiz34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
firat58 ()ahh hocam fırsat geliyor nakit olmuyor
Traderrrrr için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Ben fibodan anlamam hocam rakam söyle
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()0.382 fibo olur :)
Rmzhzr09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
İşlerGüçler ()540'dan giriş yapanların hepsinin düşüncesi devamlı artan bir gram (USD bazlı da olsa). 490-400'den satanlar ise şahsıma göre; Soluksuz artan bir gramı görünce üst sınırlarda satıp ilk düzeltmede almak için yapanlardır. Yatırımcı demişsiniz aslında soruda cevap var. Yatırımcı alır bekler bir hedef koyar. Ama burada bizler trader gibi çalışıyoruz :) Yükselsin satalım düşsün alalım gibi :)
3BeğenmedimŞikayet
Traderrrrr ()540 ta para gelmiştir. 395 te de o para lazım olmuştur:)
0BeğenmedimŞikayet
Rmzhzr09 ()Hocam, şimdi diyelim ki ons altiñ kulp yapmaya gidiyor. kulpun yüksekliği neresi olur?
celik2119 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
celik2119 ()Birincisi fomo (fear of missing an opportunity) kurbanı. Yani bir ay içinde 450'den 540'a çıktı. Demek ki iki ay sonra 800 olacak diyenler haklı, fırsatı kaçırmayayım diyor.
İkincisi ters fomo kurbanı. Bir ayda 430'dan 400'e düştüyse bu 300'e de düşebilir. Ben kaçayım diyor. Bunlar her zaman yaşanabilecek yatırımcı davranışları.
0BeğenmedimŞikayet
sebepsiz34 ()Hıc almadım daondan soruyorum Altın ıcın ne dersınız
Beyzax için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mst06 ()Aynen birşeyin tavan olmasını beklemicem yaa 497 501 504 ten aldım gramı 525 lere gelince bozacam altın düştüğünde 490 larda yer ediyor kendine yaa çok beklemektense düşenlere gireriz
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()10,60 gördü satmadık da
Mst06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()Yine de siz bilirsiniz
0BeğenmedimŞikayet
Mst06 ()Evet euro da mantıklı ama geçen gün 10.10 lardaydı
0BeğenmedimŞikayet
Beyzax ()En uygun Euro var
0BeğenmedimŞikayet
sebepsiz34 ()Elımde Tl var ne almalıyım sız olsanız ne yaprdınız
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Geçmiş olsun, bol kazançlar. Ben sadece sizin gibi deneyimli birinin her ihtimale karşı bir miktar nakit tutmamış olmasına takılmak istemiştim - öyle anladım yazdığınızı.
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Hayırlı bereketli kazançlar :)
Hanım_Teyze için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Kısa sürede gerekli olabilecek bir parayla yatırım yapma hatası yapılmazsa zaman içinde zararın bir kısmı, hatta hepsi telafi edilip artıya bile geçilebilir, ben de bunu anladım :) Bereketli kazançlar.
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Efendim ilk başlarda olabilir. Hoşgörmeli. Ama kendini geliştirip tecrübe kazanırsa bir daha olmayabilir.
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()fürexde çok kaybettim. toparlamam uzun sürdü.
şimdi 4-5 senedir altın ve dolar alıyorum. iyi yerlerden alıp sattım. kaldıraçlı yapamıyorum :)
1BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Hanım teyzem ablacım insan bir kere hata yapmadan zarar etmeden kazanamıyormuş ben bunu anladım :)
0BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Sizde para kalmamış, benden kaçmaz, bugün gördüm, onun da hata olması lazım, teessüf ederim, yapar da söylemez insan :)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Acemidir bilmiyordur yüksekten almıştır "benim" ilk hatam gibi full girmiştir 400 lerde iken de parası yoktur alamamıştır yine "benim" gibi
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Ben'de zamanında çok yaptım. İnanın tepeden alıp destekte sattıgım çok oldu :)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Tecrübesizlik ve bilgisizlik ana etkenler. Ya bileceksin yada bilen birkaç kişiden görüş alacaksın. Özellikle tepe ve dip noktalara yakın bölgelerde.
caracule09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Hanım_Teyze ()Benim buna benzer hareketlerim bilgisizlikten bence. Şimdi biraz daha iyi durumdayım o açıdan - ama biraz yani.