Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Çok zeki ve tecrübeli tbr etmek lazım
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Uzatılan eli geri çevirmem sen haber eyle
Erenabi için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Subliminal msj veriyor Deco...
Az daha düşecez diyor bak bak bakk @mevlutefe
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()@mevlutefe güzel kardeşim yeşil ağacın oraya geldiğimizde ağaç'ta ol sana elimi uzaticam Vagon'a atla , yoksa burada Dil uzatanlarin sözüne bakarsak daha çok bekleriz. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Üst yoruma bak @mevlutefe
Deco da gördü bunu ve 3487 coin sitesine daha at dedi bende hallettim.
Artık o en cok tklananlar arasında:)) Demi panpa @Erenabi
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Gördüm güzel kardeşim teşekkür ederim ilgi ve alakan için. Saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Zeynep_23 ()Kayıp cuma'ya gitmiştir. :) @Erenabi
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Deco cuk naber kanka ?
Dediğini yaptım heryer de yayınladım..
En cok tklananlar arasında ilk sıradasın gördün mü :)))
@Zeynep_23
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Merak etme en cok tıklanan olcaksın :)
Adamsınn adammm
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Beni de podyuma cıkar diyordun ya hani, Seni podyuma değil google da ilk sıraya oturtucam merak etme Deco :)) en cok tıklanan olcaksın kardeşim benim adamsınnn adammm
0BeğenmedimŞikayet
Erenabi ()Bu resmi 36 ülkedeki 3487 tane coin sitelerinede atin güzel kardeşim, terste kalmadiğimi herkes bir kere daha görsün. Ben marstakiler ve Venüstekilere aticam bu resmi. Saygılar
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Abi koptum yaaa :)))
@Erenabi Deco yu gördün mü bak en uçta oturuyor?
ntmen_x için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ntmen_x ()Benim attığım video değilmi bu ; ))
Tepede kar satışı yapmak lazım di ; ))
Ytd.