Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (14)
1BeğenmedimŞikayet
Ladree ()bas ustume abim deger sizinledir abim allaha emanet kendine iyi bak
CoDeX© için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Bence de sabit ytd
Kral26 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Teşekkür hocam tekrar emeğinize sağlık
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli dost, BTC'nin aşağı yukarı yönlü dalgalanması ister istemez BTC. D'yi yukarı yönlü direnç seviyelerini kırmayı denemesi olacak ve altkoinde istisnai durumlar haricinde yükselişler de sözkonusu olacaktır ama yine de altkoinde olanlarin dikkatli, tedbirli ve stoplu gitmesi de bir nebze önemli..
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kral26 ()Usta cogu kisi faizin sabit kalcagini soyluyor sizin yorumunuzu alabilirmiyim
Periyot için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Periyot ()nerdeyse btc gibi hareket ediyor zaten ... elinize sağlık
2BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Bence BTC günlükte ki seviyeyi koruduğu takdirde günlük 200 MA'ya gidecektir kirarsa işler BTC'den yana ve kaldığı yerden ve yukarı devam etmesi olacak şimdilik temel haberleri takip etmiyorum ama BTC bir süre 30K$ civarı seviyesinde alımlarıyla birlikte gayet güzel akümüle oldu geri temel haberlerle ve geri cekilmelerle yeniden kendini toparlaması sözkonusu olacaktır..
lord_of_the_attack için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()Tşkler değerli kardeşim, Allah razı olsun iyiyim çok sağolun eksik olmayın, şimdilik herşey yolunda, Madagaskarli61'e sende çok çok selamlarımı ilet özlediğimi belirtirsen sevinirim en güzel dostluklar sizin gibi en değerli e özel insanlardir kardeşim..
Ladree için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
lord_of_the_attack ()Hocam Fed sabit tutarsa işte çok güzel olacak sabah paylasimini gördüm like de attım hocam ama işte Fed hocam onların ağzının içine bakıyor piyasa umarım sabit tutarda Total 3 de BTC de rekorlara kosar bize yeni rekor para girişleri lazım hocam:) sagolun
1BeğenmedimŞikayet
Ladree ()nslsin abim iyimisin hersey yolundami. bufalonun sana selami var abi
1BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()@lord_of_the_attack ,
Bugün TOTAL2 grafigi paylaştım Halil İbrahim BTC. D günlükte de önemli desteklerin üstünde altlar için şuan BTC'nin salınımı ister istemez etkileme durumunu ortaya çıkartıyor kardeşim BTC günlükte grafikte hala MA20 gibi önemli seviyenin üstünde bugünde 40K$'in üstünde kapanışlar yapması BTC'yi adım adım 200 günlük MA seviyesine doğru gidişatı da tetiklemesi ve ivmesi olacaktır..
1BeğenmedimŞikayet
Tubaaa06 ()Teşekürler elinize sağlık
0BeğenmedimŞikayet
CoDeX© ()ALGO/USDT BiNANCE haftalık grafikte 1.18$ seviyesinin üstünde kapanışlar yapması durumunda pozitif duruma geçecek olmasıdır.. Günlük görünümde ise şuan 0.98$'in altında kapanışlar yapmadığı sürece sıkıntı yok bu seviyenin altında gün kapanışlar yaparsa şayet riskler aşağı yönlü olması beklenebilir ve aşağı yönde en önemli destekler 0.9365$ seviyesi olan 200 günlük MA'dir.. 0.98$ seviyesi üstünde kaldığı sürece günlük görünümde pozitif ve üst dirençler ise 1.12$-1.16$-1.22$ seviyeleridir.. Şuan 4 saatlik grafikte 1.05$ seviyesinde kaldığı sürece adım adım 1.10$-1.12$ seviyelerini kırmak isteyecektir ama BTC. D'nin günlükte önemli desteklere sahip olduğunu ve altkoinlere şuanlik nefes aldırmasi en başta gelen bir sorun olduğunu da hatırlatmak isterim ALGO ile gelişen temel olaylarda ise ALGO'yu etkileyeceğini de hatırlatmak isterim..
Tubaaa06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Tubaaa06 ()Algo coin hakkında bilginiz var mı acaba?