Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (100)
0BeğenmedimŞikayet
Ömer5534 ()Hep iste hiç verme:)
Ayhan601 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()iyide herkese üj bej bize niye bir :) eyvallah hayırlı geceler
trakyali2259 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Ayhan601 ()Bana gelmemiş senden haber aldım @Ömer5534 @İbrahim_4546
YESRİB için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()birnevi öylede denilenebilir sanki admin biziz :)
Hasan_zng için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ömer5534 ()Ne olacadıya:)
1BeğenmedimŞikayet
trakyali2259 ()sanada 1 tane abi poto altından hoopp :d
1BeğenmedimŞikayet
Hasan_zng ()Gecenin sabaha cıkış sadakasımı:)
4BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()vaybe herkes laykçı herkes dolmacı :D
Ömer5534 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()verdik üçerli beşerli gene en çok payı ayhan kaptı seviyor ne yapsın sen otakrın dedğim grafigi dogrumu çanak çömlekmi yapıyor
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Ömer5534 ()Nerde hani:)
1BeğenmedimŞikayet
Ayhan601 ()Sayenizde :)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Hocam toaso temettu oranı güzel sizce nasıl şirket
TheNeWYoRKeR için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
aspar ()Abi 10 tane olunca üç kişi dolduruyor :)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hadi iyisin yine :)
Ayhan601 için cevaplandı (yorumu göster)
3BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()yokya bütün dostlara veriyoz yetene kadar
2BeğenmedimŞikayet
Ayhan601 ()Hepinize benden 3 kirveler
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()İncele bana da bilgi ver bakim :)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()cok iyi temettu miktari kardesim, derinlerine giecegim mutlaka,
4BeğenmedimŞikayet
aspar ()@Ayhan601 işi iş nerde ona taze üç var :)
1BeğenmedimŞikayet
YESRİB ()abi sen grafikçisin baksana otakarın grafigine sanki çanak çömlek yapıyor :D @aspar bilir böle şeyleri
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Abi çok bile çekildi 295 ler maliyet yeri gibi ama sen bilirsin yine. Birde önemli olan lot artması elinde ki buda bedelsizlerle daha hzılı olur sanki.
2BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()kesinlikle oyle, ben sirkete ortagim diye bakmaya calisiyorum artik, onun icin gozune carpan temettu hissesi olursa paylas lutfen:))
otokar inceledim de birazcik, sence sisik degil mi birazcik?
1BeğenmedimŞikayet
aspar ()Abi sabır önemli krıter güveniyorsan zaten sorun yok. Üstadlar ne der o yüzden her düşüş alım fırsatı. Yeter ki sabrın ve güvenin olsun :) adam 10 yıl bir hisse bekliyor biz bir haftada pert :)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()sabirsiz adamin isi degil abi, bir kac vur kac yaptim, neredeyse hepsinde pisman oldum, en iyi ornek tav, yuzde 30 yapti aldigim rakam uzerine,1 ay ya oldu ya olmadi:))
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Amin inş kardeşim cengiz hanın bir sözü var yapıyorsan korkma, korkuyorsan yapma :) bistte uyarlıyalım giriyorsan borsaya en fazlasını iste, istemiyorsan girme :)) boşver piyasa bizden büyük :)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()yukseklerde gozumuz yok be kardesim, Allah verdiklerini almasin, yapabilirsek 3-5 kurus ne ala, arkamizda da 2 tane emanet var, onlara da bir seyler birakabilirsek ne mutlu degil mi:)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Aynen öule kardeşim bi bakmıssın klube villa olur
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()indes nerelerden geldi buralara bir de, hani ytd ama ben indesten kar aldim zamaninda, simdi maliyetim biraz yukarida kaldi ama gidecegini dusunuyorum firsat oldukca ekliyorum kardesim:))
Bjk42_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TheNeWYoRKeR ()ben de onu diyorum, quayi mesela ben yatirim olarak aldim, tutacagim, hatta temettu verirse zaten bedelsiz verecek, neden satayim ki abi ev almis, kirasini almis gibi takiliriz oyle degil mi:))
kucuk bir ev ama, kulube:))
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42_ ()Dostum indes mantıklı geldi bana da ben de yarın bir bakayım eline sağlık:))