Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (11)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Çok haklısın ama bilgisayar kullanmayı bile bilmiyoruz anlatılanlara kanıp geldik btc 59 larda iken altlardan aldık düştükçe düştü şimdi öğrensek bile sermaye kalmadı
Dönence için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kriptotik ()Boşver kardeşim, sen doğruyu konuşmaya devam et. Başarılar
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Bunu diyen biri varsa zaten bu işten anlamıyordur diye düşünürüm... Benim üzüldüğüm nokta burda yazılanları baz alıp zarara girip ekonomisi bozulan arkadaşlar aslında her biri buraya ayıracağı zamanın yarısını analize ayırsa inan 1 ayda burdakilerin çoğundan iyi seviyeye gelir ama nasip işte...
kriptotik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kriptotik ()Bu adamlar btc ye 32 K hedef verp aynı anda altcoin alın diyorlar boşver :)
0BeğenmedimŞikayet
kriptotik ()Ya sen bunlara ne anlatıyorsun tatlı kardeşim, bunlar kendilerini kral zannediyor boşver. Kendilerine tozkondurmayan adamlar.
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Ben sadece fikrimi beyan ettim sadece bir kesişimle bunun olmayacağını belirtmek istedim yoksa burda günlük atılan teknik analizlerin yarısı yanlış ama çoğunu düzeltmek çok zaman alır sadece bunu kısa bir bilgiyle açıklamak istedim... Yazdığımı teyit etmek için grafikte attım sadece..
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()İnan hocam burda amacım kimseyi kırmak ya da kimseyle tartışmak değil tartışmalar benim bütün enerjimi alıyor yanlış gördüğüm kendimce çok şey var bazılarını kendimce düzeltmeye çalışıyorum amacım analizden anlamayan arkadaşları analiz öğrenmeye teşvik etmek sadece...
kriptotik için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Amacın oysa sadece o şekilde izlemler oluşmasın yanıltabiliyor yazar geçerdin. Arkadaşları yanlış bilgilendirmeyelim vs falan katmazdın. Neyse...
0BeğenmedimŞikayet
Dönence ()Hocam neden alındın size 1 saatlikte 4 saatlikte 1 günlükte 1 haftalıkta 1 aylıkta atabilirim elimde on binlerce done var ben back test yapan biriyim... Amacım işlerin sadece öyle olmadığını belirtmek...
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kriptotik ()Seni tebrik ederim kardeşim. Yemin ediyorum kafası çalışan adamsın
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Semin yaptıgın tam da işte polemik içim yapılan bir hareket... Zaman dilimlerine takılmayın yazmıştım. İlla yükselecek ve düşecek de yazmadım. GÖZLEMLENEBİLİR yazdım ve terimlerin ne olduğunu öğretmek için yazdığımı da yazdım..