Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
1BeğenmedimŞikayet
Gulkcr ()Teşekkürler hocam emeginize sağlık. Saygilar bizden
2BeğenmedimŞikayet
hkaratas ()Emeginize saglik hocam Allah razı olsun bixi bilgilendirdiniz. Haftaya inşallah bereketli kazanclarimiz olsun.
2BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Rica ederim @USTAMM sizin de elinize sağlık.
USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
USTAMM ()Elinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
Avaz ()emeyine saglik fark etmedim orasini ozur
NİLSUDE için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Grafik Sayın @uzmn arkadaşımız hazırladı.
Avaz için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Avaz ()emeyine saglik yoldaş tesekurler
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Sayın @uzmn. Grafikte ilk gözüme çarpan. Güzel bir fincan kul mu yapsak. Kulp tamamlanır ise gumus 30.00 da alır soluğu. Umarım üst direnci kırar. YTD. Teşekkürler.
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Alt teknik grafiği yorumlamadım, haftalık grafik sizin ve yorumlamak isteyen arkadaşlarımız için @grafik @NİLSUDE hocam. :) iyi hafta sonları.
2BeğenmedimŞikayet
MATEMS ()elinize sağlık diyor, emekleriniz için teşekkür ediyorum.
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Gayet tabii hak veriyorum size. Veri açıklandıktan sonra ichimokuda tenkansen yerinde kaldı yönü aşağıda. Şaşkınlıkla izledi durumu. Mumlar veri sonucuna rağmen kijun üzerine çıkamadı. Teşekkür ederim. Keyifle yorumlarinizi okuyorum. Benim çok aydınlatıcı ve yol gösterici. Teşekkürler.
uzmn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
uzmn ()Teşekkür ederim @NİLSUDE hocam, gayet güzel kendi mecrasında ilerliyor, tabi bildiğiniz gibi benim ısrarla grafik veya formasyon paylaşırken belirttiğim nokta her teknik formasyon ve yapı çalışacaktır diye bir kural ve kaide yok, tekniği mutlaka temel ekonomik veri ve açıklamalar ışığında harmanlayıp, yorumlamalıyız. Birazdan sizin sevdiğiniz ve benim de takip ettiğim geniş perspektifli (orta- uzun vade) grafiklerden olan bir haftalık formasyonu, yapıyı yorumsuz olarak atacağım, bereketli kazançlar.
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Emeğinize sağlık sayın hocam Allah razı olsun çok faydalı bir paylaşım olmuş gerçekten
0BeğenmedimŞikayet
Periyot ()Elinize sağlıklı hocam hayırlı haftalar dilerim
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Emeginize sağlık. Benim grafikte son durumu paylaştım. Grafikler kisminda gumus ons. Bakmak isterseniz. Tekrar teşekkürler. Saygilar.
1BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Emeğine sağlık
İyi ki varsın