Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (59)
0BeğenmedimŞikayet
Nevkar1976 ()Emeğine sağlık çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun liklere size
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
4BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()2020 Haziran'da %8düşmüş yüzde 6 yükselmiş.
2021 Haziran 19 a kadar olan kısımda %8,2 düşmüş %1,7 yükselmiş.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@Alperr1212 bak grafikte 2020 Nisan ayını işaretlemişim , Haziran ayı o işaretli mumdan sonra 2. mum hani şu asılıadam denilen mum.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()@Alperr1212 alt yorum ve grafikler. Bak dikkat et aylık grafik.2020 Haziran ayının mumunu 2021 Haziran ayı mumu ile benzetme yapmışım. Şimdi bu 4 saatlik grafik değil en az orta vadede oluşabilecek fiyat olarak yazdığım beklenti.
0BeğenmedimŞikayet
TEVEKKÜLLÜ ()15 tlye gelebilir demek iztemiştim:)
1BeğenmedimŞikayet
Gümüş7 ()Bütün Like lar zurnacıya gelsin :)
@Onursal5377 Hocam seviliyorsunuz
Adaist0134 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Adaist0134 ()Helal hemşoma ?
0BeğenmedimŞikayet
Sargın71 ()Olay budur Cok teşekkür ederim @Onursal5377
0BeğenmedimŞikayet
Eren5334 ()Elinize emeginize sağlık onurbey. Benim anladigim günlük bakmayın yazin sonuna kadar çok güzel seviyeler gelecek. Bende bulduğum parayla yine gümüş almaya devam edeceğim
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()42 dolar ve 8,6 dolar ile de 12 TL'ye denk geliyor. Doları hiç artırmadım dikkat edin
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bir haftada "yine"15 dediğiniz için 15 dolar ons'a gelir diyorsunuz galiba. Nerdeyse %49 düşüş diyorsun, bende o zaman 1 haftada %49 ile 28 dolardan 42 dolara çıkabilir desem yanlış olmaz dimi.
TEVEKKÜLLÜ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
ÖMER1532 ()O zaman desene 10 numaralı plaka geliyor. :)
-1BeğenmedimŞikayet
TEVEKKÜLLÜ ()gümüş 1 haftada yine 15 e gelebilir bence
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Yok 2 ay ile sınırlandırmıyorum kesinlikle.
Hay_Hacamat_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Hay_Hacamat_ ()2 ay içinde gümüş 15 liraya gider mi diyorsunuz Onur bey? Müthiş bir olay olur bu. O süreçte hergün en az 10 kuruş çıkarak 75 gün yukarı hareket etmesi gerekiyor. Peki son yükselişten sonra hiç düzeltme olmadi gibi. Siz bir duzeltme bekliyormusunuz?
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam bi cevap lutfen fulluyormuyuz ytd olmadan vade sorunu yok
0BeğenmedimŞikayet
Tsz34 ()@Onursal5377 bilgilendirme için teşekkürler abi
0BeğenmedimŞikayet
YSNDĞN ()Teşekkürler Paylaşımınız İçin.
0BeğenmedimŞikayet
İlla_edep ()Emeğinize sağlık. Sn @Onursal5377
10BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bu kadar açık ve net nadir olur. Artık gerisi yatırımcı sizlere kalmış. Bu benim analizim, beklentim. Hiç kimseye yaranmak için değil, hiç kimseden de aman laf yerim korkusu ile de beklentimi yazmaktan çekinmem.
Hera1 için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Hera1 ()Paylaşımınız için tşk. Görüşü kendinize saklayabilirdiniz ama yapmadınız elinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Benden de like
1BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Hocam beğeni parmak işareti değilmi
1BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam yeni girdim is guc okudum fulluyormuyuz sonra yangel yat mi %40gumus%60tldeyim
1BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Ahan da buraya bir like kondurdum Onursal Bey :)
1BeğenmedimŞikayet
osman_d_ ()3 like verilmiştir
-1BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Pardon lıke geliyor.
23BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bu kadar vızıltı ne diye soruyursunuz, bırak vızıltıyı ramazan topu atıyoruz ama 3 beğeni ise gelen geri dönüş, demek ki meal sevmiyorsanız:)
0BeğenmedimŞikayet
NİLSUDE ()Günaydın. Her ne kadar zor olsa da anlamam 3. okumada anladım:)) 2021 Haziranda ki mumu hayal etmeme 2020 Haziran mumu yardımcı oldu. Teşekkürler. Saygılar.
0BeğenmedimŞikayet
morakka ()Kardeş tirmanmakta olduğumuz "dağ'ın" altında boşluk var mı ? Ne dersin?