Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (10)
0BeğenmedimŞikayet
vedat0725 ()Kapitalist düzen böyle dostum ne yazıkki
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Haklisiniz hocam.
vedat0725 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Iste sorun orda hocam adamlar ne derse o oluyor
0BeğenmedimŞikayet
vedat0725 ()Şöyle bi piyasa düşün dostum, bugüne kadar çıkarılmış dolaşımdaki ve soğuk cüzdandaki btc lerin büyük bi çoğunluğunun belli tekel insanların elinde olduğunu ve bunun kitleleri sürü psikolojisiyle alım satıma zorlayabilecek bir miktarda olduğunu. Yani başka bi deyişle bir piyasada domateslerin %55-60 i senin elinde geri kalanı çok fazla bi kitlenin elinde parça parça duruyor. Senin burda pazar fiyatını belirlemedeki etkin çok yüksektir. Domatesler piyasaya göre 1-2 liradan giderken bi anda piyasayı 50kuruşada düşürürsün 5lirayada çıkarırsın. Yani normal şartlarda yukarı gidecek bi piyasayı al aşağı edebilirler. Bu adamlarda bu konuda insanları sövüşlemede 1 numara.
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hocam ben şunu kestiremiyorum yarın kapanış olumlu oldu diyelim herşey iyi beklerken 30.000 gelme ihtimali olmayackmi? Bazen bakıyoruz herşey iyi olumlu kapatmış pat 2 3saat sonra düşüş oluyor.
0BeğenmedimŞikayet
vedat0725 ()Dostum zaten bu bize sadece bi fikir verir, bskılabilecek çok form ve teknik var, ara ara atarız birlikte bakarız
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vedat0725 ()Dostum önümüzdeki kapanışlar hangi yönde olur kesin bilemediğim için şu gün olur yada olur demek imkansız.
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Üstad ben aylık haftalıktan çok flama üçgenini takip edeceğim. Çünkü gördüm ki öncesinde aylığı haftalığı kötü kapatıp sonrasında da farklı hareketler görülmüş coinlerde..
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hocam süreç nezaman belli olur kesip kesmeyecegi zaman okarak nezamana denk geliyor. tsk.
0BeğenmedimŞikayet
vedat0725 ()Kısa vade için ise al ver ekonomiye can ver devam