Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0454 11:24:48
EUR 36.1807 11:24:48
USD 34.5862 11:24:48
ALTIN ONS $2671.1750 11:24:48

Grafiği gönderen: battıbalık

⭐⭐⭐battıbalık ()
Bitcoin
Yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte Günlük grafikten bakarsak
Psar noktasında yada alt bollingere inme ve hatta alt bollingeri delmesi ihtimali olabilir.
Psar 30878
Alt bollingeri 29355 dolar
Bu rakamlar günlük olarak değişir. Psar ve bollinger hareketlidir.

Ichimoku bulutunun Altın da ve super trend altında olumsuzdur

Yorumlar (46)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

gümüşşşşş ()

Emir koymayıncada aldirmiyor sattirmiyor paribu dipten tepeden. Bugün sabah reef den parca sattım bankama gönderdim halen gitmedi bankaya.

battıbalık için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Emiri yapıyor. 0.003 yanılıyorsun. Dipte epey alım farkettirir. Belki son dakika alım iğnesi gelebilir. )

gümüşşşşş için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Aydinderya ()

Hayaller Eyfel kulesi hayatlar Ankara kalesi :))
Ben şimdilik elimdekilere sahip çıkmaya çalışıyorum :)

0BeğenmedimŞikayet

gümüşşşşş ()

Emir verelim hocam

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Anladım bakalım nokta atışı olur mu? O grafik. Dediğinde haklısın gap kapanmış olabilir. O noktada dönüş sinyalini görürsem girer beklerim

Varabey için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Biz uyurken nasıl alıcaz. Uyanık olmak lazım dibi yakalamak için . Zamanında zarar kes yaptım. Ağalarla alsak ne olur. Hatta onlar almadan 1 dakika önce girsem. Vursa yukarı :)

Aydinderya için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Alt coin ve majör coinler o gapı pariteleri yüzünden doldurmuştur size gelen amail 5 dalgası 18500 ün üstünde 20000 de 5 . dalgayla c dalgası biter demek istemiş hocam ytd

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Anladım grafik bilginin olduğunu. Ben bilmeyenler için olasılıkları sıraladım. Teknik olarak nereler mümkün olabilir. Destek dirençleri atıcam ama haftalık ve aylık kapanışı yakın hatta günlük bile geçersiz olacaktır. O nedenle atmadım. Bir grafik paylaştım. Elliot ile alakalı. Sayım sıralamasını unuttum. Gerçi bakarım. Notlarımda vardı. Grafikle ilgili ne düşünüyorsun? Sence formasyonu yapar mı?

0BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

Basit bir mantıkla eğer ki o gap dolarsa böyle bir ihtimal düşükte olsa var. Farzedelim o seviyeye geldi. 64. xxx den satan 1x. xxx den geri alsa 6 kat fazla alım gelir. Diyelim ki kur içinde 5000 dolara tekabül etsin alımı 6*5000 = 30.000 dolarlık artışa neden olacaktır. 1x. xxx lerden 4x.000 lere belki ana balina getirebilir. Yani 125.000 gibi bir hedef imkansız değil. Ama ne olur bilinmez. Bu bilinmezlik için para bağlamam 1x. xxx dolarım olsa gidip almanyadan araba alıcam. Alt coinlerde işlem yaparım. Kaybetmeye razı olduğum rakamla yaparım.

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Oran orantı hocam hacimsel regular konsolidasyon haklı olabilirsiniz ozaman net ayı diyebiliriz düzeltme diyemeyiz 29800 ve 3444arası düzeltme olsa rakam ve en az aylık üzerinde çıkş 6 ay gibi zaman orta uzun ve uzun vade tşkr ytd

0BeğenmedimŞikayet

Aydinderya ()

Biz uyurken o boşluğu inipde dolduruverse uyandigimizda hicbisey hissetmesek ne kaa guzel olur ; ) ama yoook ille can yakacak ille acıtacak

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Emeginize saglık tekrar grafik bilgim oldugu hasebiyle sordum illaki tenkan ve kijunda belli bir zayıf ince yapı oluşacaktır boga geçişi için kaçmum açaçagını bulutun yapısından öngörebilirmisiniz maksadı ile sordum illaki dinamik düşüşün hangi rakamda bitecegini söyleyemezsiniz haklısınız ytd

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

19.900 den 3300 dolar düşüş yaptı ise
64.670 dolarda x dolara düşüş yapar
19.900x = 3300*64.670
X = 10724 gibi sayı bu noktada aylık grafikte bir gap var.

Bu rakamın dönüşü 125000 direncini zorlayabilir.

1BeğenmedimŞikayet

battıbalık ()

O grafikte 48.000 dolara uzanan Ichimoku bulutu var. Düzeltme sonrasında tahminim 125.000 dolar seviyesine gelen 1 formasyon ihtimali var. Bu formasyonu hesaplamadım. Çünkü düşüş trendinin derinliğini bilmiyorum. Ama bir email geldi. Buradaki formasyon olursa o seviyelerini görebilir. Ben bunu mevcut düşüş ve yükselişlerden yola çıkarak. Oranlarına göre tahmini bir değer bulabilirim. Ama yatırım tavsiyesi değil. Şöyle bir hesaplama yapabilirim

0BeğenmedimŞikayet

Varabey ()

Emeginize saglık bulutun ileri zaman görünürü varmı

0BeğenmedimŞikayet

Nisyar ()

Emeğinize sağlık, teşekkürler

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum