Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (55)
0BeğenmedimŞikayet
Coinist ()Hadi insallah hocam.. Bugun fethin yildonümü... kazancin da baslangici olsun insallah:))
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()genel hocam bugün sanki güzel şeyler olacak
Coinist için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()ilk alımların yukarıda kaldı kanka ondan ama şöyle 50 leri yoklasak ana parana ulaşacaksın merak etme
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Coinist ()Hocam bu gece btt ye ozel bi gece mi olabilir.. yoksa genel olarak altlar icinmi beklentiniz var
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Şöyle güzel güzel kâr ettiğimiz günler gelecek mi kanka ya ne sepette ne varsa yarıya inmiş
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()kanka benim bütün hedeflerim geçerli pes etmem kolay kolay :)) 4h ve günlük grafiklerden baktığım için zaman alır sadece :)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Hadi inşallah eos son hedef geçerlimi 8 üstü yoksa kâr görünce çıkmakmı mantıklı napalım
0BeğenmedimŞikayet
Yamanne ()11 de benden burdan alsam 3x yaparm :)
Kod_Adı_Cenk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kod_Adı_Cenk ()0,17 civarı
Yamanne için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yamanne ()Alimin kac
Kod_Adı_Cenk için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kod_Adı_Cenk ()dentten ben ümidi kestim :)) tepeden aldırdılar resmen bana
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()dent de btt ile ayn hareketler içerisinde oda tepki bulacaktır yakında
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()ayıya denk geldiği için öyle gözüküyor hocam boğa başladığında da genelde pazar günleri yükselişe dönecektir.
Halımızduman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yamanne ()Denti de bir ufle hocam ya
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Geneldr pazar günleri düşüyor ama
2BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()oda geliyor kanka bu gece güzel şeyler olur inşallah :)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Btt unuttun bu yok mu yükseliş kanki :)))
0BeğenmedimŞikayet
Mursa ()O zaman çok iyi hadi bakalım Bismillah emeğinize sağlık şimdiden
1BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()hocam hepsi btc nin hareketlerine benzer durumda btc yükseldiğinde bat ve xtz de yükselecektir
Riskli07 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Riskli07 ()Usta Bat a ve Xtz ye bakabildin mi hiç?
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()altın oranı da kullanmak lazım:)
ferit1919 için cevaplandı (yorumu göster)
5BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()eos xrp doge trx chz v. s hepsinde bu gece ben yükseliş bekliyorum btc dahil @mevlutefe
Mursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Mursa ()Sadece Dogede mi :( başka coin yokmu
0BeğenmedimŞikayet
ferit1919 ()Masallah hocam. Eline saglik. Grafik baya bi sekil olmus. :)
0BeğenmedimŞikayet
mevlutefe ()Yükselişmi bekliyorsunuz