Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Düzeltme için teşekkürler. nerdeyse 2100'ler diyecektim düz olsun diye 2300 yazmışım :) Sağolun.
Laaaps için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Laaaps ()Hocam ons 2300leri gördü mü
shaokahn için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Biraz ters bir bölgede sell açmışsınız.. Ben 1700'de alımları tamamladığımı yazdım o dönemde defaatle. Oralar potansiyel dönüş bölgesiydi. Böyle bir dönemde o bölgeden sell de beklemek bence biraz riskli. Olası bir rallide kasanızı ciddi manada zorlayabilir. Tabi risk yönetiminiz iyiyse bir şey diyemem sizin bileceğiniz bir konu. Fakat bunun benzerini ben Ağustos'taki rallide yaşamıştım ki o dönemde 1950'de short açmıştım ki 2300'lere kadar yükseldi ve beni çok yormuştu. Sizin için de söyleyebileceğim riskinizi iyi yönetin. Selamlar.
özcan_bilgin için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Sen ayranibolmusun şimdi gordum
Aziz7117 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KRAL001 ()Abi 0.88 siz trx sattınız 0.94 ben aldim 1.25 de satmadim son durum ortada:)))
4BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()2500'lere doğru bir hareketin önümüzdeki dönemde başlayabileceği kanaatindeyim ancak dediğim gibi körü körüne hareket etmemek gerek. Eğer olurda bir katalizörle bu yükseliş hareketi bir darbe alırsa ona göre riski yönetmek gerek. Ben şimdilik değerli metalleri güvenli gördüğümden burada beklemeyi tercih ediyorum. 2000 ve üzerine bir şekilde atarsak o zaman kademeli bir şekilde kar realizasyonu yapmayı düşünebilirim ancak şimdilik beklemeyi tercih ediyorum. Altından çıkınca nereye geçiş yapacağımı günü geldiğinde paylaşırım şimdi şartlar olgunlaşmadan bir şey söylemek doğru olmaz. Selamlar.
merdumgiriss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
özcan_bilgin ()abi şimdi ne olucak iyici anlamsız çıkış lar.. ne olucak 1900 e geldi resmen
1BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()eyw. üstadım bende sıze saygım çok.. guzel yorumlar ve çalışmalar.. saygılar.. bol şans herkese.. ))
4BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben öyle düşünmüyorum fakat düşüncenize de saygım var :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun :) Selamlar.
0BeğenmedimŞikayet
özcan_bilgin ()slm lar eğer ki abim ben selde 1750 ortala ma ile ters deyim yorum un nedir ben sattikca o gitti yukari
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()BEN BUYUM .. 1 AY ÖNCE GELİP ETRAFA AHKAM KESME... BAK BAKALIM ROBOT MUYMUŞUM...
https://altin.in/ayrabol3917
2- Ons için ayrabol3917 yorumu (10 ay önce) Cevap yaz
Hedef öncelikle 1698 ardından 1670 ve devam edebilirse 1625 tir
https://altin.in/ayrabol3917/2
3- Ons için ayrabol3917 yorumu (11 ay önce) Cevap yaz
hedef 1674 dur..
https://altin.in/ayrabol3917/2
4- Ons için ayrabol3917 yorumu (11 ay önce) Cevap yazCevap yazCevap yaz
Dostum yukarı da 1754.40 var oradan geçmişte donmuş... ardından bir kaç zigzag ile 1704-1738 arası dolaşmış ve 1787 ler gördükten sonra 1674 ve yine zigzaglar ile 1625 ve aşağılara doğru akış söz konusu.. zig zaglar her daim olur bu süreçte daha keskin oluyor.. sanırım algı veya insanların kafalarını karıştırmak...2000 ler falan veya 1900 ler hayal en azından ekimden önce çıkış başlamaz... daha düşüş süreci yeni başlayacak.. olabildiğince oyaliyirlar... her şey pert olacak...
akademikbaytar2 için cevaplandı (yorumu göster)
Ons için Aziz7117 yorumu (5 ay önce)
Konu: #23735070 Grafik detay ve yorumları
grfaık atamıyorum işte atsam sana öyle kafadan çizgiler ile değil gerçek fıbonacci merdıvenlerini ve rakamları gösterırdım. ons 1818-1790 arası gezebilir belki bir kaç gun ama ılk destegımiz 0,38 desteği 1732 dir hızlıca geçerse 1675-80 rakamlarında duracaktır.. öyle saga sola çizilen bir çizgiyle verfiğin istikametler doğru degıldır..
ekonomi_kamu için cevaplandı (yorumu göster)
AKILLANMAYANLARA VE YANILANLARA HESAP SORMUŞUM
Ons için Aziz7117 yorumu (5 ay önce) Cevap yaz
hastayım şu mılletın hareketlerine... ya arkadaş size gunlerce 1850 geçilmez .. şöyle sağlam böyle sağlam demedıler mi? .. geçildimi? ne yaptınız kaçınız bu ustadlarınıza sitem ettiniz.. ne oldu dıye sordunuz? .. sonra ne oldu 1795 saglam oda geçilmez ordan döenriz 2000 lere dedıler mi ne oldu? ... 1795 te durmadık bıle... sizin dilinizi kuşlar mı yuttu... siz hala bu atan tutanlardan ne bekliyorsunuz ya.. hala soranlar görüyorum.. daha düşecek mi diyor? nereden döner dıye soruyor kendini batıran adama.. ya hakıkatten iflah olmazsınız olmayacaksınızda... ya devran hep böyle gıtmez dıye atasözüde mi bılmessiniz.. yukselen bir pıyasada her şey lehıne olan onsu okumaya ne olacak bugun düşerseyarın çıkar bunu söyleyene usta dedınız aylarca.. eee usta düşüşü göremedi.. laf aralarında aşağılarda var demek ustalıksa ben susuyorum zaten.. sizi ayık ettimi? dedimi boşaltın tedbırlı olalım onsun rengi değişti artık sıkıntlar var yavaş yavaş alımları azaltalım dıyen oldumu? yoookkk.. şimdi böyle birbirinizi avutursunuz.. oda 3-5 gun daha devam eder.. ya sonrra hesplar sıfırı çekınce yeniden para bulup yıne aynı ustalarınıza mı sarılacaksınız... evet uygun sarılın çünkü o zaman zaten düşüş bitecek ve siz onun sayesınde yıne kazandığınızı sanacaksınız.. bir insana klavuz tuneli görmeden lazım tunele girince değil.. zaten tunel tek yörn çıkar.. allah işinizi bundan sonra bari rast getirir ınşaallah...
Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
gokderya61 ()Bilgilendirme için teşekkür. Mor bölgenin altına kırılım yapar mı yakın zamanda
0BeğenmedimŞikayet
Abdulhamithan ()Sakamisin sen yoksa robotmusun. daha doğrusu yükselen diyen kişiye kastinmi var
0BeğenmedimŞikayet
Halo27antepli ()Hocam emeğinize yüreğinize sağlık saygılar ytd.
0BeğenmedimŞikayet
Aziz7117 ()üstad... önce saygılar.. bence bu bir boğa tuzağıdır.. onu görür onu söylerim.. allah bırıkımlerini yukseliş olcak trend bozuldu kırıldı bundan sonrası yukseliş diye yatırım yapan tüm arkadaşları korusun.. bu tuzak tüm zamanların en buyuk tuzağı olduğu yonunde.. coınlere uygulanan oyun şu an da onsa uygulanmak üzeredir. bol şanslar.. tekrar saygılarımla
2BeğenmedimŞikayet
shaokahn ()Ben elimdeki opsiyonları sattım geçtiğimiz hafta. Şu anda spotta taşımaya devam ediyorum. Herhangi bir kar realizasyonuna gitmedim henüz. Gidecek olursam paylaşmaya çalışırım. Ancak yine de herkesin beklentisi farklı oluyor o yüzden siz kendi planınızı yapın mutlaka. Ben biraz uzun vadeli park ettiğim için beklemeyi tercih ediyorum :)
Direckartal için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
merdumgiriss ()Peki nereyi test eder hocam, tahmininiz var mı? Ya da onsta neresi gelirse altından çıkarsınız? Bir de altından çıkarsanız hangi yatırım aracına (dolar/euro) yönelirsiniz?
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Hocam siz hangi rakamlar geldiğinde spot altininizi donuceksiniz,
0BeğenmedimŞikayet
Direckartal ()Hocam aylardir beklediğimiz gün geldi demek :) teşekkür ederiz bilgileriniz için