Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (37)
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Benim dolunayla yeni ayla isim olmaz :) teknik olarak düşüş beklersem soylerim. Geri cekilme bekliyorum kucuk kucuk geri cekilmeler de yapiyor. Düşüş olur mu o kismi bilmem. Olursa da ne kadar düşecek izlemek lazim. Ondan sonrasi yon hakkinda genel gorus belirlemek olacak.
Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sculptore ()Bu havadan dolayı bende sattım ama pişman oldum düşeceğe benzemiyor
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ():) sitede bir dolunay tesiri ile insanın düşecek hissine kapılmaması mümkün değil. :) Ytd
LosAnarquista60 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Hayirlisi olsun kardesim. Dolunay dususu falan bilmem ben dusus olur mu onu da bilmem :) sadece duserse diye tedbir alirim. Dusmezsede yukardan alirim :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Kalan parçayı dolunay düşüşüne yakalanmadan satarsam güzel olur. Risk aldım ama dolar artınca hesapta güzel oluyor:) ytd
0BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Ben bilmem oralara cikar mi ? Yada oraya cikip sonra iner mi orasini bilemem ben :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()28.5 görüp düzeltme yapacaksa ordan çıkış yapıp size eşlik etmek isterim:) ytd
1BeğenmedimŞikayet
LosAnarquista60 ()Dusus ihtimaline karsi onlem aldik diyelim zumrem :)
Maths_Teacher için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Sevindim ozaman hocam bereketli olsun. Sizin düşünceniz varmı hocam dolunayda düşüş beklemelimi btc de? bittimi sizce?
drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()Valla uçuyor oğlan sevinçten ETH, BTC aldı dün, bugün ETH %20 BTC yi %13 karla sattı bile
Gram34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gram34 ()Hocam oglunuz btc aldımı beklediği rakamlar gelmedi ama beklemede mi? tsk.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()27 Nisan dolunay ama /-2 iş günü tesiri var önünde haftasonu olunca onlar dahil olmuyor yani etki 22 Nisandan başlıyor hatta bazen daha da sert etki 1 hafta önceden dolanay döngüsünü de kapsıyor ve sumasyon etkisi olabiliyor tıpkı jetonların 4-5 gündür başına gelen gibi , hatta mevsim döngüsü ile beraber olunca etki 10 gün önceden başlayabiliyor, yani hadise sanıldığı kadar basit değil çspraşık
50mg için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
50mg ()Sayın hocam 27 Nisanda Dolunaydı.26 27,28 te düşüş olmadı. Yatay devam etti.
0BeğenmedimŞikayet
Melankolik ()Hocam bu dolunay günlerinde 30 Kasım daki gibi emtialar ayni gunde hek tepe sonra dip yapabilir mi acaba?
1BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()ay tutulması ve dolunay , çok daha güçlü tesir eder etkisi 1 hafta önceden başlar , jetonların halini görünce gümüş düşmeyecek demek ne kadar doğru bilemiyorum
0BeğenmedimŞikayet
Matrix_58 ()Evet yükselmiyor bekliyoruz :)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()grafikte zaman da belli kardeşim , 2 seviye öngördüm fiboya göre
T_ayla için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()düz mantık doğru
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()buradayız kardeşim , teşekkür ederim temenileriniz için
Karakartal26 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
50mg ()Yada yükselmediği içinde düşmeyebilir hocam.
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()bir türlü yükselemiyor o zaman direk aşağı salabilir ama sonrası güzel olacak
Matrix_58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
T_ayla ()Ne zaman.. bu seviyeleri mi.. düşüş beklentiniz var mı
0BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()26 mayıs dolunayı 2 iş günü öncesi ve sonrasına tesir eder, onsların şimödiki haline göre dip arayışı beklenir, gümüş her zaman daha sert etkilenir ama daha çabuk toparlar, ben kendi adıma alım fırsatı olarak görüyorum
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Ben önce suni yükselişe oynadım. %45 dolara parite ettim en yüksek değerden. Gerisi de tekrar yukarı denerse diye elimde duruyor; ) ytd
0BeğenmedimŞikayet
Karakartal26 ()Abi hosgeldin ozlettin kendini ara ara ugra be abi musait oldukca
2BeğenmedimŞikayet
drtunahan ()26 MAYIS kardeşim etkisi 2 iş günü önce ve sonrası sürebiliyor
Gumusruhu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Matrix_58 ()Drtunahan hocam önce yükseliş sonra C doğrumu anladım?
0BeğenmedimŞikayet
Gumusruhu ()Hocam dolunay hangi gün oluyor?
1BeğenmedimŞikayet
Maths_Teacher ()@drtunahan hocamın beklentileri ne derse odur:) yarından itibaren perşembeyi de içine alacak şekilde artık yönünü belli etmeli biz @LosAnarquista60 zümremle düşüşe oynadık :)
0BeğenmedimŞikayet
Mekan61 ()Hocam ganna göre beklenti nedir:) YTD