Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (134)
0BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Estağfurullah. tfx 'i bilmiyorum. En az 3 kg ise yapacak bir şey yok. Kuveyt 'te 1 gr 'la bile işlem yapılabiliyor. Ama makas vergi = 6,75 kuruş civarında seyrediyor.
akbulut2 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()ayrıntılar için Bakınız profil
Ülker345 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ZGK ()aynen
çok başarılı
allah razı olsun
Efem09 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
akbulut2 ()Murat hocam tfx te 3 kğ dan düşük alış olmuyor buradaki kademeli alışı nasıl yapacağız çözemedim inş sorum saçma olmamıştır
TANER_Murat için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hepimize insallah hocam
0BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Bereketli olsun bu arada.
Peyzajcı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Haklısınız 7,41 çok iyi bir alım fırsatı olabilir. y- t*d
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam 18bin kusur bana yeter bereket versin bi haftada 7.38 i bir ay bekkleyerek aldik gene bekleriz gerelirse ama ben haftaya 7.41 gibi alirim diye dusunuyorum
1BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Ama ben paylaşımımda 1/16 ile başlanması,
sonra her 8 kuruş ilerlediiğinde ya da 6,60x seviyesinde kaldığı her 4 saatte bir parça 2 ile çarparak satılması gerektiğini söylemiştim.
Ama olsun sağlık olsun. Yine illaki alım fırsatı olur.
0BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Sizinle insanın yolunun sanalda da olsa kesişmesi çok güzel kardeş. Emekleriniz, sabrınız, kılavuzluğunuz hele hele nezaketiniz görülüyor kardeş.
Invincible_lion için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Evet full sattim 7.38 ve 7.46 iki parca vardi 108kg
1BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Hoş bulduk. Teşekkür ederim. Bol kazançlar.
ticaret_adamı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
TANER_Murat ()Hepsini mi sattınız?
0BeğenmedimŞikayet
Alitşdmr04_04 ()Hocam seninle 7546 aldigim gümüş 7599 ozel kür satım bereket versin allah senden razı olsun saygılar
RiCHiE__RiCH__ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Invincible_lion ()Çok teşekkür ederim kıymetli kardeşim sayın @KAFKASHANÇERİ Allah razı olsun
KAFKASHANÇERİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Klasik olacak ama sizi bilen biliyor. Biz teşekkür ederiz...
0BeğenmedimŞikayet
ardafener10 ()7.50 satığıma üzülüyorum gerci daha tam kaçmadı ama hiçmi alım fırsatı vermicek hocam saygılar:(
4BeğenmedimŞikayet
Ademcan ()bence en doğru karar. tl ile işlem risk almaktır.
arada kaybınız olan binde ikilik vergiyi paranızın kaskosu olarak düşünün.
Yalnızİnsan için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()Aynen kardeşim, çok emek veriyorlar, isimlerini anmak bir vefa borcu bizim için.
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ticaret_adamı ()Murat hoşgeldin
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()Hatırlatma için teşekkürler ederim. Kesinlikle mesela @Aynur1 şimdi hatırladım.
KAFKASHANÇERİ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Ben ful ciktim
Gayret1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Adem abi artık tl ye geçemiyorum..
Kışa doğru geçerim gibi…
Dolar güvenli liman görülüyor.
Eyvallah…
YTD.
Ademcan için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gayret1 ()Hocamız komplemi satdedi
Ben bi kısmı olarak biliyorum
Oyüzden hep çıkmadım
3BeğenmedimŞikayet
KAFKASHANÇERİ ()@Invincible_lion, @62Dersim , @BossVurguncu, @ATLANTİSDEKİ_ALTIN, @RiCHiE__RiCH__ , @USTAMM gibi kıymetli arkadaşlarımızı da ekleyelim...
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Peyzajcı ()Hocam sat sinyaline uyduk sattik simdi al sinyalini bekliyoruz almak satmaktan zor tlde beklemek hepsinden zor al sinyalini en kisa zamanda bekliyoruz