Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0477 09:10:41
EUR 36.2265 09:10:41
USD 34.5530 09:10:41
ALTIN ONS $2687.8400 09:10:41

Grafiği gönderen: Ademcan

⭐⭐Ademcan ()
Gümüş
Hayatta maddiyat takibinden daha keyifli şeyler de var. Bu haftasonu tamamladığım çalışmam.

Yorumlar (43)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

okanair ()

Sagol reis allah razi olsun

Ademcan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ademcan ()

Hayırlı olsun, keyfini sürün inşaallah

okanair için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ademcan ()

Teşekkür ederim

41_emin_42 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

okanair ()

Bizde bahcemisi duzemledik kismet olursa atarim. reis baskan

0BeğenmedimŞikayet

41_emin_42 ()

Eline emeğine gönlüne sağlık , çok güzel bir çalışma olmuş.

0BeğenmedimŞikayet

Hasrettt ()

Istek gönderdim kabul edermisiniz kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

KISMETM ()

Adem bey tek tekerli ilk arabanızın resmini yayınladığınız mecraayı buldum doğru yer mi yoksa başka mecralardamı aramalıyım takip isteği gönderdim kabul ederseniz

0BeğenmedimŞikayet

Ademcan ()

Buradaki profil resmimle aynı olduğunu düşününce, Çok da bulunmaz değil ama, anlayamadım

KISMETM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ademcan ()

Yani sattığım yerin altında alabileceğime inanmıyorsam, satış yapmam.

irfan1 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

irfan1 ()

Kafam mi kalın hocam son cümlenizi düşünüyorum bir türlü anlayamıyorum daha net aciklarmisiniz örnekle sanki beynim durmuş. satis yapmamaktan geçiyor cumlesi

0BeğenmedimŞikayet

irfan1 ()

Bunun yoluda altında alabileceğim bir fiat gelmedikçe satış yapmamaktan geçiyor.
Hocam ben sizin bu püf noktanızi şöyle anlıyorum.28 den sattigim zaman tekrar bir düzeltme yapıp 27.50 onsa ineceğini öngördüğünüz için gumusunuzu satiyorsunuz.
Yanlış anlamissam lutfen kastetmek istediğinizi örnekle açıklayabilirmisiniz?

Sattigimizin en az 20 cent altında almaliyiz makas ve vergi payı için.

Hocam cuma günü 28 ons tan düşe düşe 27,25 lere kadar düştü. Kademeli derken 27,25 lere ineceğini onceden bilemeyecegimiz için

27,60 onsa indiğinde bir parça
27,45 onsa indiğinde bir parça böyle tabi hocam daha aşağı düştüğünde alacağımız gram payını yukseltmemiz gerekir değil mi?

Mesela ilk ikisinde 1/2 kadar almışsam
Son parça 27,25 ler gibi aldığımızda 2/4 yani o değerde fazla almaliyiz çünkü iyi düştüğü için doğru değil mi hocam?

0BeğenmedimŞikayet

Yaseminnisa ()

Bende arıyorum. Ama bulamadım:(

KISMETM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

KISMETM ()

Adem bey sizin grup için bir saattir arama yapıyorum H. Akyüz adem akyüz ama bir şey bulamadım mss- gr da aradım geçen günkü yaşışmalarda aklımda kaldığınca ama maalesef bulamadım

0BeğenmedimŞikayet

turna58 ()

Fesbuuktamı yayın yapıyorsunuz hocam siziorda bulurmuyuz bir işaret verseniz çok adem akyüz var

0BeğenmedimŞikayet

Ademcan ()

Kademeli alım önemli elbette.

Parçalı işlem yapıyorum. Sattığımın altında almaya gayret ediyorum.

Bunun yoluda altında alabileceğim bir fiyat gelmedikçe satış yapmamaktan geçiyor.

0BeğenmedimŞikayet

irfan1 ()

Hocam siz sattığıniz gümüş kadarını alttan alıp yerine mi koyuyorsunuz. ya da kademeli bir alim tekniğiniz var mı yani doları 4-5 parçaya bölüp düştükçe almak. alim konusunda nasıl bir yol izliyorsunuz ? Teşekkür ederim.

0BeğenmedimŞikayet

Ademcan ()

Hayır bu kuşlar için değil. Görsel denebilir.

Erdem_gold için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Ademcan ()

Direk adres veremem. Reklama giriyor engel alıyoruz. Bulan dostlarımız var burada. Bulup yayınlarımıza katılan da var

0BeğenmedimŞikayet

Deniz58 ()

Harika masallah

0BeğenmedimŞikayet

irfan1 ()

Hocam bardak orneginiz pariteyi ogrenme konusunda çok anlaşılır oldu. birinden birine aktardigimizda taşan yere dokulen gumus ve ya dolar miktari bizim karimiz oluyor. ikisini de arttiramiyorsam bu isi yapmayın diyorsunuz anladım hocam.

Kademeli sattigimizda kademeli alim tekniği var midir hocam? 27,98 direncini kıramayacagini düşünüp büyük parçayı daha dusukten sattım.
3/4 ünü 27.77 satmistim 27.57 alti almalıyım.
1/4 ünü 27.93 satmistim 27.73 alti almalıyım.

Şimdi alim konusunda kademeli alim tekniği de varmidır? . Simdi 27,60 gelse ikinci satisima göre uyar ama birinciye göre yüksekten almış olurum?

Hocam Parite egitim videosunun Adem Akyuz sosyal medya adresini nerden bulabilirim?

0BeğenmedimŞikayet

Erdem_gold ()

Elinize sağlık bu görsellik için mi yoksa kuşlar için mi?

0BeğenmedimŞikayet

Levent06_ ()

Bendede vardı yarısını geçen perşembe sattım ama ucuz satmışım diğer yarısını bekliyorum

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Öyle gibi sen işini bilirsin zaten :))

ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

ÇANCILAR_PET_SHOP ()

Hııı. Anladım dostum
Ay sonu. Al.
Fed faiz kararı öncesinde sat ; ))

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Allah cc razı olsun
Güzel bir örnek oldun
Kullandığın malzemeleri yazabilir misin
Zahmet olmazsa kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Geçen seneki 540 ta satmayı başaramadım 10 tl için üzülme
Düzeltme oldursa tekrar girersin bu seviyeler almak için yüksek bence ytd

Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Kimimben06 ()

Yok kardeşim alamadım 403 ve 456 dan almıştım ama TL de kalmak iyi olmadı şuanda gram başı vergisi dahil 10 TL den fazla zarar var ytd

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

En azından 26 ndan sonra düşün düzeltme beklentisi var altında ytd

ÇANCILAR_PET_SHOP için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

500 de satdıysan çokda üzülme bence kaçtan aldın bilemem tabi

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Yükseliş var ama sürekli olmaz bunun bir düzeltmesi olacağına inanıyorum ama nerde 540 zirvesine yakın bi yerden olacak sanki kar realize etmek için fırsat olabilir. Dalgalı geçecek bir aydayız aynı hızla da çıkış olabilir kararsızım anlayacağın

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum