Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0489 13:14:03
EUR 36.2961 13:14:03
USD 34.5793 13:14:03
ALTIN ONS $2670.4750 13:14:03

Konu: dulunay tesiri

⭐⭐drtunahan ()
Gümüş

Yorumlar (70)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.

0BeğenmedimŞikayet

Akın3535 ()

Hocam güneş tutulmasının gümüşe olumlu olumsun tesiri olurmu

drtunahan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Fatih001 ()

Sayın hocam
Nasılsın
Cuma aldıklarını çıktın mı

0BeğenmedimŞikayet

Melankolik ()

Hocam 30 Kasım gununde dolunay vardı. O gun gümüş Çin açılışı ile sabah 7 ye yakın 6.600 lere çıkıp sonra hizlica 6 altina inmisti degil mi yani dolunay günüydü hatırlıyor iseniz tabi dolunaylar illa dip mi olur yoksa dip tepe olan hareketli gunler mi olur?

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Beklentim o yönde, bakalım nasıl evrilecek

Deniz58 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Teşekkür ederim hocam anladım saolun

0BeğenmedimŞikayet

Deniz58 ()

Yarin dusus daha sert hissedilir demek istedi niz galiba hocam

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Ben cuma günü 29 bekliyordum, olmadı bugün bekledim gene olmadı , yarın artık dolunay daha sert hissedilir kanısındayım

kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

kimyagerme ()

Hocam selamlar, @Zeyce61 yanlış anlayabilir (belki de ben yanlış anladım) Zeyve sanırım -2 gün beklentimiz dolunay düşüşü öncesinde nereye çıkabilir diye sordu sanırım. ben mi yanlış anladım zeyce!

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Çıkabilirse 29 dolar ( TOBO formaston hedefim )

Zeyce61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Zeyce61 ()

Hocam selamlar gümüşde olası düşüş öncesi nereye kadar çıkış bekliyorsunuz?

0BeğenmedimŞikayet

hkaratas ()

Başınız sağolsun hocam. Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Allah razı olsun kardeşim, dostlar sağ olsun

siyahbeyazım için cevaplandı (yorumu göster)

1BeğenmedimŞikayet

siyahbeyazım ()

Başınız sağ olsun @drtunahan hocam , Allah (c. c) geride kalanlarına sevdiklerine sabırlar, vefat eden yakınlarınıza da rahmet eylesin, hayırlı geceler dilerim.

0BeğenmedimŞikayet

smsun55 ()

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kıymetli kardeşim

0BeğenmedimŞikayet

Metintal ()

Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun Allah geride kalanlara da sabır versin

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

İnşallah kardeşim

6_nci_hisss için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

6_nci_hisss ()

Hocam günaydın hayırlı sabahlar başınız sağolsun Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah amin, geride kalanlara sabır versin amin

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Dostlar sağ olsun kardeşim

A_atila için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

A_atila ()

Başınız sagolsun ustam Allah sabır versin

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

Dostlar sağ olsun kardeşim

RESSST için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

RESSST ()

Basınız sagolsun ALLAH RAHMET EYLESIN.
GMS de bır 7.10/6.8 dongusu gundemde gecen gun benımde gozume carpmıstı ordan ıslemı beklıcem dıye yazmıstım . ytd tabıkı.

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Aynen Hocam tablo çok kötü vaka sayısı azalsada öldürücülüğü artıyor Rabbim yoğun bakıma kimseyi düşürmesin hal böyleyken ilerleyen zamanlarda vaka sayılarında artış olursa neler olur? Düşüncesi bile korkunç. İnşallah biran önce herkes aşılanır bu illetten kurtuluruz. Sizlerede Allah güç kuvvet sağlık versin başımızdan eksik etmesin. Önce sağlık devamında bereketli kazançlar dilerim yorumlarınızı dikkatle takip ediyorum İnşallah dolunay öncesi bir yükseliş olmasını ümit ediyorum. Saygılar Hocam.

0BeğenmedimŞikayet

USTAMM ()

Evet gelmedi

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

ustam grafiğiniz için 2 kez yorum yaptım . payşaiımşarım galiba size ulaşmıyor

USTAMM için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

amin kardeşim

Mekan61 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Mekan61 ()

Başınız sağ olsun üstat. Rabbim mekanını cennet eylesin. Rabbim bizi bu salgından tez zamanda kurtarsın inşallah. Rabbim hastalara acil şifalar versin. Sizin nezdinizde tüm sağlık çalışanlarına Allah kolaylık versin.

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

teşekkür ederim , ülkemizde hindistan mutasyonu yeni yeni yayılmaya başladı , enfeksiyon uzmanı sınıf arkadaşlarımın paylaşımları bizi ürkütmeye başladı kan antikor düzeyleri yüksek kişiler dahi yoğun bakımlık olmuş türü haberler geliyor , benim kendi nöbetlerime göre ise 1.5 yılın en düşük hasta sayıları ile karşı karşıyayız ama yoğun bakıma düşeni kurtarmak çok zorlaştı

Melisada için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Melisada ()

Mekanları Cennet olsun Hocam malesef bu hastalıktan dolayı birçoğumuz yakınlarımızı kaybettik Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Siz bu sitede bizler için emek veren nadir insanlardan birisiniz paylaşımlarınız çok kıymetli. Sağlıkla kalın. Saygılar

0BeğenmedimŞikayet

gumuscuanne ()

Hoşgeldiniz sizi yeniden görmek bizler için iyi oldu hocam başınız sağolsun

1BeğenmedimŞikayet

drtunahan ()

teşekkürler , Allah razı olsun kardeşim

Melankolik için cevaplandı (yorumu göster)

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum