Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (95)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()inşallah kanka his var diyorsan :) Maşallah dediğini de biliyoz öyle olmasın bak valla çıkamayız bu sefer
ElifBlt için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Ebet hocalrada o tahmıne de ustam oyle dıyor zmn en teoeyı bekemek değil dedı ılk dırenç te çıkıp ılk detstek almak dedı
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Sanki zaman aldata toparlayacak gibi kanka içimde öyle bir his var
BOZUK_SAAT için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Düzelecek inşallah iyi düşünelim dikkat et sende hırs yapma
Halımızduman için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()iki türlüde gerek kalmaz zaten :)
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Bendde xrp yle eth yı karşılaştırım o daha çok kar bırkaıyor nedenı anlamadım hocalar eth al dıyorlar benım nakıt cüzdan da duruyor dün tahmın ettım hemen bankdan doları bozdurdum başka türlü çıkamıyorum zarradan napayım
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Nasıl kalmaz kanka yükselir mi diyorsun iyice batmasında
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Bankam Kuveyt bugün atamam pazartesi bekliyicem Volkanda xrp al dedi
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()he Allah'ım ya pazartesi bir şey yapma o zaman hesabında dursun paran. gerek kalmaz belki kanka :)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()hocam benim 200k param var 150 si borsada coindeki son eklediğim 30k ile 35k ana param var ve ilk fırsatta sonradan eklediğim 30k yi geri çekecem siz buna göre karar verin.
ankara55 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Pazartesi birşeyler yapayım kanki para bugün geldi atamam şimdi hesaba
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Elıf galıba bende 7.10 dan xrp alıp 9.10 cıvarı satıcam yapalım mı
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()olmaz mümkünatı yok oralar tekrar gelirse perişan ederler bizi :)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()xrp al 9,10 da sat
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Benim parayı üçe bölmüştüm birazıyla platin biraz burad birazıyla. Gümüş gram değiştirerek ilerliyorum miktar fazla olunca yapamam diye korkuyorum ana para gider diye size sormak istedim böyle kalsın o zaman değilmi
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()32 olsun o da yeter bana
0BeğenmedimŞikayet
ElifBlt ()Her aklıma geldikçe kafama vuruyorum şu hale bak biraz al sat yapmalıyım nakit var biraz ne yapsam
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()düşmesin 30 a çıksın boş verin 30 çok tehlikeli bölge :)
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()gramın 510 nu geçeceğini düşünmüyorum hocam şimdi burada aldığınız riski bilmiyorum eldeki tüm nakit burada tutmayı doğru bulmuyorum. Ortalama düşüreyim gelen ilk tepkide de satıp geri çıkarım diyorsanız olur ama gelen tepkide çıkmaz burada tutmaya devam ederseniz sizin için büyük risk olur
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Önce 30 olsun ben alım sonra 43 olsun ustam yokmu elımzde o ımkan :)
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Bide hocam gramlarım var bozdurup şimdi geçmek nasıl olur karım var karı alıpp onunla alsam iyi olurmu
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()gelir hocam artık tepki gelmesi lazım
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Oraya gelirmi şimdi 0.92 de
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()o 1,08 zaman satıp sonra 1,02-05 arasında almanız lazım
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Dolar olarak yazmıştım 1.0
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()11 den aldınız anladığım kadarıyla önce yapmak lazımdı şimdi 9,10 gelirse satıp sonra alttan alım kovalamanız lazım.
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()43700 ü geçelim hep beraber nefes alacağız inşallah yanılmam bugün 43700 üstünde kapanış bekliyorum
0BeğenmedimŞikayet
ankara55 ()Hocam günaydın
1den aldığım xrp var buradan zarar kes yapıp alttan almak iyi olurmu bekleyeyimmi
0BeğenmedimŞikayet
Halımızduman ()Btc 42 gelse bıle yeter bana en dıplerden alırsak eger acemıyız volakn en tepelerden hanhı cesaretle gırdıysek
0BeğenmedimŞikayet
BOZUK_SAAT ()Dibin kaç olacağını kestirmek zor açık söyleyim ben bu kadarını beklemiyordum çin ekstrem oldu buda dibi daha aşağılara çekti. Riskli işlemlerden kaçın hocam tepe beklerken %50 kaçabilseniz şimdi daha sakin olurdunuz. @ElifBlt e de çok söyledim tepki gelir btc tekrar 47-55 aralığına gelirse riskleri azaltın.