Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (49)
1BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()İnşallah abi bunun için elimden geleni yapıyorum allah razı olsun tabiki konuşucaz ben daha çok yazarım aldım sattım zarardayım diye:))
Trc_2 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Trc_2 ()Allah tez zamanda iyleşmeyi nasip etsin çok pozitif birisin moralini hep yüksek tut olurmu inşallah sağliğina kavuştuğunda buradan konuşuruz.
Efsaneee06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()İyiyim abi kimse bilmiyor rahatsızlığımı düğün olduğu için söylemek istemedim pazartesi kemoterapi başlanacak ozaman söyliyecez çok çabuk yoruluyorum birazda ağrılarım oluyor ama idare ettim bugüne kadar iki gün daha dişimi sıkarım allahın izni ile inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Trc_2 ()Sağlığın nasıl kardeşim daha iyisin değilmi.
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Evet abi öyle oldu tüm organizasyonu ben yapınca yorulan da ben oldum:)) hayırlısı çok Yoruldum ama herşey çok güzel oldu
0BeğenmedimŞikayet
Trc_2 ()Biter kardeşim hayırlısı ile bunlar tatlı telaşlar Allah tamamına erdirsin ancak sen teyze olarak baya yoruldun.
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Çok şükür bende iyiyim tatlı bir telaşımız var hayırlısı ile biter inşallah
0BeğenmedimŞikayet
Trc_2 ()Teşekkürler iyim sen nasılsın farkındayım son zamanlarda baya koşturmaca var.
1BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Teşekür ederim abi allah razı olsun son iki gün bittim yemin ediyorum hiç bişey yapmasam oynamaktan yoruluyorum:) nasılsın abi
0BeğenmedimŞikayet
Trc_2 ()Demiştim herhalde ama yine söylemeden geçmiyeyim Allah mutlu mesut etsin sende biraz rahatla.
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Evet yarın kınamız var gelen giden alış veriş çok Yoruldum arada bi girip baktım bi kaç soru sordum çıktım:)
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Şükür iyiyim ne olsun fena bir gün değildi genel olarak hayırdır yogunluk
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Teşekür ederim
Murat5635 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Beni bugün ben bile zor gördüm:)) nasılsınız
H_s_Bursa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Bjk42_ ()Gözüme daha yeni çarpmadı ama anlayarak hissederek ilk defa okudum abim ondan daha bir gözüme çarptı emeğine saglik
0BeğenmedimŞikayet
H_s_Bursa ()Piyasa olmayınca erkenden kacmisin
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Bereketli kazançların olsun
0BeğenmedimŞikayet
Efsaneee06 ()Bende öyle yapıyorum telaşla satıp zarar etmedim sabırla bekleyip kazanmak istiyorum teşekür ederim
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()Eyvallah kardesim daha yeni mi gözüne çarptı:)
Bjk42_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Bjk42_ ()Murat abim profilindeki yazıyı okudum çok guz lmis emegine sağlık
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()sayfamda bir den fazlası var
Menekşe_menekşe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()oda başka bakış açısı kardeşim :)
YUSUF_ENES16 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()öyle hemen değil yalnız ustam bir baya süre var
ÖzLem_09 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()yok o geriye dönmemek için lazım ileri bakmak için 7.51 abla son rakamlar yer değiştiriyor tesadüf
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Çok güzel söz üstad kulaklara küpelik.
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()hayırlısı abla kısmette ne varsa
Rüzgârın_aşkı için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()eyvallah kardeşim
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Murat5635 ()heyecanla izleyen değil sabırla bekleyen kazanıyor
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Hocam böyle umutvar bir grafik ve altin için de çizin lütfen:)(
1BeğenmedimŞikayet
YUSUF_ENES16 ()Hikaye güzelmş. Bizde en iyi yerden alalım deyide , en iyi yerden satalım derKen de benzer şeyi yaşamayalım sonra. Bide bakmışsın düşmüş elimizde patlamış:)