Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (60)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()80 gram 24 ayar gibi düşün derim şimdi müsait değilim akşam 21 gibi hatırlat müşteri hizmetlerini arayıp sorarım
Uygarsel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uygarsel ()Nasıl çeviriyorlar acaba mesela 100 grm 22 ayarım var
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Ben hiç vermedim ama 22 ayar bileziği 24 ayar grama çevirip alır diye düşünüyorum
Uygarsel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Uygarsel ()Fiziki altını kuveyt ne şekılde alıyor bilgilendirirmisin beni arkadaşım 22 ayar cumhurıyet altını falan alıyormu
0BeğenmedimŞikayet
Sabırlı_ol_06 ()Kuyumcular 14 tl aşagı aliyolar banka daha mantiklı galiba
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Her şube almıyor ama bankaların altın günleri var istersen yatırabilirsin
Sabırlı_ol_06 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
Sabırlı_ol_06 ()Fiziki deyince bilezik zannetim dün biri banka aliyo demisti kuveyt diyede
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()8.35 aldım 8.38 bozuyor şu anda
Sabırlı_ol_06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sabırlı_ol_06 ()Ne kadardan aldılar kardeş yani kactan bozuyo şuan
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Abla fiziki alıp Kuveyt Türk e yatırdım elinde değil
Betdolar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Betdolar ()Sosa sen fiziki almıştın satabilecekmisin
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Tamam dostum sağolasın
mr_demir için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()@Sosa bu grafik e dikkat et dogru olan grafik bu
emegne saglık ustadım
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Düzeltme yaparsa daha aşağısını beklemiyorum üstad.
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Daha aşagısı olmalı...
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()1840-1842 düzeltme için daha makul gibi geliyor bana emeğinize sağlık.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()kırmızı (4) düzeltme dalgasını takibe devam ediyoruz.
1BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafikte yada açıklama da tarih verilmedi. Bu başka bir analiz konusu. Çok ince detaylarda boguluyorsunuz.
Menekşe_menekşe için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Metizm01 ()Grafiklerde bozulma var mı üstadım?
super_conqueror için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()Grafikteki açıklama yeterli degil mi?
musaelik için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
super_conqueror ()TL de kalmanın büyük bir hata oldugunu defaatle dile getirdik. Malesef ki durum sandıgımızdan daha kötü.
rzc için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yusuf19077 ()Gidemesin düşsün de bizde alalım :)
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()Tlde kaldik almalimiyiz gramlari
0BeğenmedimŞikayet
rzc ()Sizce ne zaman düşüş başlar
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()508 kritik seviye burada satış yemez ise o zaman altını tutamayız arkasından bakarız gözümüzü 540 da açarız ytd
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()495 te gelse razıyım ama gelmicek gibi mi
Kimimben06 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Kimimben06 ()Düzeltme sinyalleri var gibi Musa fakat fazla düşmez 485 bandından sonra yukarı atar gramı 540 lar gibi yerlerde biraz bekler ise üst boşluğu hızla doldurmak isteyecektir 580 yada 600 ler gibi rakamlarda durur ytd
0BeğenmedimŞikayet
musaelik ()Yukselemiyorsa düşer mi sizce
0BeğenmedimŞikayet
Menekşe_menekşe ()Peki onstaki düşüş beklentiniz grafikteki tarih aralıklarında mi. yani mesela 24mayis civarı düşüş Haziran ilk günleri yükseliş mi var tahmini olarak.
Kusura bakmayın, hep acemilik bunları sorduran:)