Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (36)
0BeğenmedimŞikayet
Ruhi_Su ()Teşekkür ederim hocam Allah kazancınızı arttırsın elleriniz dert görmesin
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Türkiye tatilleri seviyor, dolar daha fazla seviyor. @osman_d_ analizidir bu analizde. Kendisine mapusta iyi tatiller dileriz.
Ruhi_Su için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ruhi_Su ()Çatı bahçe çalı... :) hocam işten çıktım servisteyim eve gidiyorum Bugün kızımın doğum günü evde beni bekliyor ve moralim çok bozuk. Bu akşamım yarın tatilimiz iyi mi geçer bari onu söyleyin
0BeğenmedimŞikayet
muratım ()Bu site sandım:)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bizim sitede kedi bolluğu var, çatıya doğum yapmış 4 tane yavrumuz var, bahçe kedi dolu, her çalı altında kedicikler var. Çok tatlılar.
Ruhi_Su için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Snipers35 ()Hocam kuyruğunda çizecek misiniz
0BeğenmedimŞikayet
Ruhi_Su ()Onur bey dikkatle takip etmeye çalışıyorum sizi acemi bi yatırımcı olarak. Elimde ki TL nin hepsini gümüşe geçtim. Biliyorum siz açık konuşmayı sevmiyorsunuz, karşı tarafın da çaba sarfedip anlamasını bekliyorsunuz. Sizi de kızdırmak istemeden bir soru sormak istiyorum. Sizin gibi sormaya çalışayım bu kediler nankörlük eder mi yakın zamanda yoksa kendini sevdirir mi saygılar
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Kedinin kuyruğuna basma sakın, tırmalar:)
kimyagerme için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Yazmaya gerek yok diye düşündüm. Görsel anlatıyor zaten arkadaşım.
finnari için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
finnari ()Bilmeyenkere ne demek yazsaydiniz
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Sizden daha önce duymuştum evet o günden beri bende hep dikkat ediyordum. Emeğinize dikkatinize sağlık.
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Kedilere dikkat etmek lazım (gümüş) yoksa tırmalar.
Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()2018 senesinden beri patenti bana aittir. Onursallls sayfasında birçok kedi fotosu vardır.
Ekonomikss için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bak işte ben yazdım sorusu geldi. :)
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomikss ()Kulaklarda tamamdır sırada patiler var inşallah alim için bekliyoruz. Yeni bir formasyon buda ve çalışıyor gibi.
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Van kedisi cinsinden. Dikkat sadece gözleri değildir özelliği.
Başak32 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Kedileri severim, grafikteki Van kedisimi hocam :)
0BeğenmedimŞikayet
finnari ()Ne demek bu
0BeğenmedimŞikayet
Başak32 ()Büyük kedi gelmesi yakınmı hocam
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Bu yavru kedi idi:)
Ö_F_Tuğcu için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ö_F_Tuğcu ()@Onursal5377 kedi böyle yapınca beni korkutuyor :l
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Aynı zaten
Fatih001 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Fatih001 ()Onur abi ben grafik atamıyorum
Ons grafiğin de 10d yapınca ordada kedi mi çıkıyor gibi
0BeğenmedimŞikayet
Yalnızİnsan ()Abi gördüm çınlattım kulağımı :)
2BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Kedi pis:(
1BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Sen arkadaşları düşünme. Onlar adam tutacak kuvvette değiller, minareden düşen adamı birde tutup uçurumdan atmak isterler.
1BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()sesli güldüm abi. :) ama bi "minareden at beni in aşağı tut beni" güzel olmaz mı ? :) hem bekleyen arkadaşlara da güzellik olur. (kronik alım bekleyenlere değil ama)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Tavşanlar kovalasın seni emi:) kuyruk salladı durdu daha ne kuyruğu:)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Benziyor mu bari
_izci_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
ilhan2525 ()hocam burdayız 1. kulak 7,67 idi 2. kulak 7,8 mi?