Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (114)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Teşekkür ederim saygılarımla
Katatess için cevaplandı (yorumu göster)
2BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Sanmam 8.50 8.55 bir tur daha verebilirler oralar maliyet yeri
Sosa için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Teşekür ederim hocam aynen düşüş onayı da alabilir yani
2BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Kırmızıya kadar takip edilmeli vurur satış yerse hem onay alır hem obo yapar
aspar için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Sosa ()Teşekkürler hocam saygılar bir 8.70 denemesi bekliyoruz sanırım
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Hocam burda iki türlü bir ihtimal mi oluşur sizce.?
2BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Hareketi kes
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()tamam hocam kahveler benden gonderıyorumm. ) panık yaptım 2 aydan fazla oldu tutuyorum 7.90 ları okuyunca uzuldum terse duserım ustelık bırak kar almayı, tskr ederım ıyıkı varsın
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Anladim kirdigi çizgiyi test edecek gecerse ne ala gecemezse daha da salacak , sagolun
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Orta uzun vade stres yapacak bir durum yok
Gzdee için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()stres yaptım yanı panık yokmu dıyoruz
1BeğenmedimŞikayet
Katatess ()İki alt grafikte nasıl hareket edebileceğini çizmiştim
0BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Hayır test etmek demek kırılan kırmızı çizgiye tekrar atak yapıp satıcıların gücünü ölçmek demek yani önce yukarı
Gün_olur__ömre_bedel için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Gün_olur__ömre_bedel ()Hocam yatay cizgiyi degil de trend cizgisini test edip doneblir mi ve destem alabilir biraz yatay seyredip ne dersiniz
0BeğenmedimŞikayet
lisan07 ()Ellerinde olsaydı onu da çoktan yerin dibine atarlardı
_delioglan_ için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mr_demir ()Emegina sağlık ustadim
0BeğenmedimŞikayet
Gzdee ()hocam sız sattınızmı
0BeğenmedimŞikayet
_delioglan_ ()Eğer ons da salarsa sen gramı izle
0BeğenmedimŞikayet
firat58 ()Emeğinize sağlık
1BeğenmedimŞikayet
DUMRUL ()Emeğine Sağlık Hocam!
7BeğenmedimŞikayet
Katatess ()Desteğini kırdı tekrar test Edip inmesi beklenebilir aşağıdaki gibi bir hareketle
1BeğenmedimŞikayet
Yasing ()Çok başarılısınız katatess hanım tebrikler. Paylaşımlar için teşekkürler.
0BeğenmedimŞikayet
16paramıknatısı ()Emeğinize sağlık bende biraz çekilebilir diye düşünüyorum sonra yukarı atar mutlaka
0BeğenmedimŞikayet
aspar ()Elinize sağlık