Gece

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile ilgili bilgilendirmemiz için tıklayınız.
"Başla" veya "Üyeliği Tamamla" butonuna basarak KVKK hakkında bilgilendirildiğinizi ve Açık Rıza Metnini okuyarak kabul ettiğinizi onaylıyorsunuz.

Gram AltınDolarEuroGümüşSterlinAltın OnsBistBitcoinPlatin
PARİTE 1.0430 04:02:58
EUR 35.9598 04:02:58
USD 34.5492 04:02:58
ALTIN ONS $2717.4500 04:02:58

Konu: ytd

Traderxxl ()
Ons
sanırım üst banta çarptı kiriş :)) ytd

Yorumlar (50)

Yasal Uyarı: Altin.in'de yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler Yatırım Danışmanlığı kapsamında değildir. Yorumlar kullanıcıların kişisel görüşlerinden ibarettir. Bu görüş ve bilgilere dayanılarak alınacak yatırım kararları beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir. Dolayısıyla kullanıcıların yorumlarına göre yatırım kararı almamanız konusunda kesinlikle uyarıyoruz.
Sayfa 2 - Konuda ki son yorumları görmek için tıklayın.

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Ama ben terse kaldım iyimi :)))

Konyalimm için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

O msjı bende verdim ama belli yükseliş noktalarında illa düzeltme vermesi gerek 10-20$ da olsa ytd

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Yozgat geçemiyor bir türlü ama 1775.65 testi ALLAH'IN izniyle gelecektir düzeltmeyi oradan yer yiyeceksede @Rochefoucauld üstad geliyor bi nokta atışı veriyor oraya odaklanıyor resmen düşecekde olsa orayı test etmeye geliyor ytd

omubu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Sahkon usta ne dedi dipler yükseldi bu ons düzeltme yapamadan çıkacak dedi mesajları duruyor . vallahi helal olsun. hani düzeltme yapamadan çıkacak demesi beni korkuttu sanki piyasaya o yön veriyor gibi okadar basarili

Traderxxl için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

allah izin verirse hepimizin olacak değerli kardeşim yeni başlıyoruz daha bu oyun bitmedi yeni yeni tekniklerle başlıyoruz ytd

Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

kardeşim geçemiyor senin direnci takılıp kaldı :) geçse tekrar bineriz şuan ne binebiliyor nede o iniyor ytd :)

omubu için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Hayırlı bol bereketli kazançların olsun ytd üstad

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

estağfrullah kardeşim ben işlemi kestiremedim konuşurken ikinci bir iş yapma huyum yok ondan oldu :)) hahahha ytd sorun değil zaten eski onslar duruyor zararı kapatıyor ytd

Halo27antepli için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

omubu ()

Yozgat ta çakıldı kaldı:)

0BeğenmedimŞikayet

Halo27antepli ()

Hep benim yüzümden oldu üstad hakkını helal et ytd :(

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

aynen üstat tam alacakken yine uyuştuk :)) ytd

Abdulhamithan için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Abdulhamithan ()

1844:) gitti gitti

1BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

kardeşim şuan ihlal etmiş olabilir düşüş trendini o yüzden izlemek lazım ytd
1868 üstünde tutunursa yukarı yol alabilir tabiki fed müdahele etmezse ytd

Çaylaks_16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çaylaks_16 ()

Umut fakirin ekmeği ons çok güçlü bu sene

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

kanalı ihlal etmezse aralardan yola çıkılabilir ytd

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Dolarda kalacağız yapacak birşey yok

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

çizilen kanalın içinde ilerlerse ağır agır ağustosa kadar gider nereye ilerleyen zamanlarda belli olur ytd

0BeğenmedimŞikayet

Konyalimm ()

Kardeşim bu kapanış böyle yaparsa yolu 1900lermi:)

0BeğenmedimŞikayet

Traderxxl ()

kardeşim ons tam ince kanalda yukarı kırarsa kanal genişler aşağı kırıp kanalı ihlal ederse yeni bir dip yapar ytd benjo hazır kıta aşağı inmesini pek beklemiyorum hatta çıkması olası ytd

Çaylaks_16 için cevaplandı (yorumu göster)

0BeğenmedimŞikayet

Çaylaks_16 ()

Emeğine sağlık üstat benjoyuda yolla aşağıya tam fırsat olsun

Cevap yaz Gönder
Uyarı: Yorumunuzun içeriğinde hakaret, karalama, aşağılama, saldırı, küfür vb. şeyler kesinlikle bulunmamalıdır.
Kurallar !

Yorum yazın:

Kalan karakter: 5000

Canlı Ons Grafiği

Anlık | 1D | 5D
Ons grafiği hazırlanıyor...

Dolar Grafiği

1D | 10D | 1S | 1G
Dolar grafiği hazırlanıyor...

Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
KVKK ve Çerez politikalarımızı inceleyiniz.
Onaylıyorum