Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (43)
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Teşekkürler gardaş
ATLANTİSDEKİ_ALTIN için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
SAKARYA_lı ()Ons 29-30 icin kendine güç topluyor bu yukselis icin iyi işaret
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Günduzleri calusiyorum iyi takip edemiyorum arkadasim geri sarmalar elbet olacak eriye yonelik firsattir
RG58 için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Fatih gardaş günaydın. Gardaş altın yerinde duruyor, gümüş Ons düşüyor neden düşüyor teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Size abd acilisini sordugunuz an bu yorumu yapmistim normaldir düsen birsey yok olaylara anlik bakmayalim firsatlari degerlendirelim derim
Altaki yorum
ATLANTİSDEKİ_ALTIN
(5 saat önce) Cevap yaz
Konu: #26848487 Grafik detay ve yorumları
Mart ve agustos arasi tüm borsalar bir satarsa iki alir oyuzden geri cekilmeleri elinde gms olanlar rahatsiz olmadan izlesin bir gun satarsa iki gun alir ve bu yukselis boyle boyle gerceklesir agustosa kadar arkadasim
https://altin.in/atlantisdeki_altin
0BeğenmedimŞikayet
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Sana cavap verdigim yorumun devamina bakin isterseniz bundan onceki sorunuzda cevabi verdim nasil olacagini abd acilisi hakkinda ve tüm mesele bu srkilde agustosa kadar kademeli devam eder
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Fatih gardaş gümüş neden düştü
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Rica ederim arkadaşım bende tesekkür ederim
0BeğenmedimŞikayet
1I96RD ()Ahi merhaba nasılsın suan siteninin gümüş fiyat grafik bölümü senin kedi kulağa benziyor (:
Onursal5377 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
0BeğenmedimŞikayet
ATLANTİSDEKİ_ALTIN ()Mart ve agustos arasi tüm borsalar bir satarsa iki alir oyuzden geri cekilmeleri elinde gms olanlar rahatsiz olmadan izlesin bir gun satarsa iki gun alir ve bu yukselis boyle boyle gerceklesir agustosa kadar arkadasim
0BeğenmedimŞikayet
RG58 ()Fatih gardaş ABD Acılışında satış gelirmi, görüşleriniz nedir teşekkürler
0BeğenmedimŞikayet
turna58 ()Yuva nere hocam
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Parayı yuvaya yatırdık, ileride inşallah tamamlarım.
feryal82d için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
feryal82d ()O 6 ların arasında 16666 olmamış :) bn de bazen bu şekilde denk getiririm. Hayırlısı olur umarım.
0BeğenmedimŞikayet
Eren5334 ()Aldığım maldan memnunun geri vermeye bu seviyelerden vermeye niyetim yok yazın sonuna doğru düğün için satmaya niyetim var ozaman uğrarım burdan satılır mı diye:)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()66280 vardı , bir arkadaş düz yap hepsini bari dedi, bende 66666gr a tamamladım. Sonrası öyle oldu.
Osmanert için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()Buradan alınmaz , admin daha satışa başlamadı. Bankalarda satıyorlar ordan alınır. Ama buradan sadece bilgi, analiz, öngörü alırsınız ama yatırım tavsiyesi de alamazsınız , admin onu da sattırmıyor. Aldığınız cevap memnun etmedi ise alınan mal geri alınmıyor:)
Eren5334 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Ekonomist_06 ()Hocam tren kalktı biliyoruz treni nereden yakalayanın ons da alış için 28.20 beklemek doğru olur mu
1BeğenmedimŞikayet
Eren5334 ()Onurbey merhabalar 1 yıldır sizi takip ediyorum. Yorumlarınınız ve vızıltılarınız için teşekkürler. Yeni üyelik açtım selam verip şu soruyu sorayım dedim, burdan alınır mı:))
0BeğenmedimŞikayet
Antidepresann ()Yani her an iki yönün birine kırabilir mi demek istiyorsunuz. Bu durumu piyasa yapıcılar belirleyecek diye mi algılayalım. Ya birden aşağı inebilir ya da birden yukarı çıkabilir mi demek istediniz. O yüzden direnç destek belirleme durumuna girmediniz doğru mudur ? Yanlış anlamayın sizin mealinizi yeni yeni anlamaya çalışıyorum da :)
0BeğenmedimŞikayet
Osmanert ()Hocam espri mi yoksa sayılarla ilgili bir hassasiyetiniz mi var :))
1BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Neyse hocam biz ikili yazışmalarda aldik cevabımızı hem size hemde @ATLANTİSDEKİ_ALTIN hocamıza teşekkür ediyorum sizlerin sıkı takipcisiyim her yorumlarinizi okuyorum birde grafiklerden anlasam tekrar teşekkür ediyorum
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()O helal olsun!
0BeğenmedimŞikayet
Onursal5377 ()66666grdan sonra kalan ile zaten parça oldu, o parçanın da 6666gr da 6,666 da sattım. Kalan 16666gr da büyük resim çizeceğim.
vatansever1 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()emin ol bu pişmanlık burdaki birçok kişinin ortak duygusu. inşaallah düşer de sizde gönlünüzce alırsınız. @Onursal5377
Muhtar58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
vatansever1 ()Selam, siz hiç satış yaptınız mı parça parça, yoksa büyük resmemi odaklandınız.
0BeğenmedimŞikayet
LOVEROSE ()Açık sözlülük te bir erdemdir.
Muhtar58 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
kimyagerme ()%50 usd- %50gümüşteyim. düşmesi daha mutlu eder. umarım arkasından bakan arkadaşları da mutlu eder. belki de son kez. teşşekkürler