Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (13)
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Kesinlikle :( hangi aydı gerçekten
abdullahbaba47_47 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Yolcuadam ()O zaman bir altın 2600a kadar inmişti :)
0BeğenmedimŞikayet
yatirimcitde ()Yok daha neler nedir
Otto3887 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Otto3887 ()ben aldım istiyorsan dekont atayım
yatirimcitde için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yatirimcitde ()408.8 imis
0BeğenmedimŞikayet
yatirimcitde ()Gram grafiginden girip bakarsaniz 6a dan gorursunuz. Ekran goruntusu aldim ama atamiyorum.
0BeğenmedimŞikayet
Otto3887 ()Ben aldim)
0BeğenmedimŞikayet
Otto3887 ()Yok daha neler
0BeğenmedimŞikayet
abdullahbaba47_47 ()Halbuki altın düştükçe alınır satılmaz
EMİREFEX için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
yatirimcitde ()21 martta 409du
0BeğenmedimŞikayet
abdullahbaba47_47 ()Ben ozaman 6.090 dan 41 k gümüş aldım
Saudade_34 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
EMİREFEX ()Bunu bende hatırlıyorum ama maalesef sadece baktım çünkü tüm nakitim gramdaydı :( ama hangi aydı tam hatırlamıyorum
1BeğenmedimŞikayet
Saudade_34 ()O fiyatta ikende 350 TL düşecek dediler . alana bravo