Copyright © 2018 Her hakkı saklıdır.
Vagonmedya Bilişim San. ve Tic. A.Ş.
1) Altin.in'de yer alan içeriğin doğru ve/veya güncel olduğu hiçbir şekilde iddia veya garanti edilmemekte, hiçbir veri ve/veya paylaşım, yatırım danışmanlığı kapsamına girmemektedir. Sitenin içeriği referans alınarak yapılacak hiçbir işlemin doğuracağı maddi ve/veya manevi herhangi bir kayıptan altin.in sorumlu değildir. 2) Altin.in ziyaretiniz sırasında ip adresiniz ve bilgisayarınız aracılığıyla toplanabilen diğer veriler altin.in tarafından kayıt altında tutulmaktadır. 3) Altin.in tüm içeriği önceden uyarmaksızın değiştirme, kaldırma ve yenilerini ekleme hakkına sahiptir. 4) Altin.in gerekli gördüğü taktirde üyelerin ip numaralarını engelleme hakkına sahiptir. 5) Altin.in yorumlar bölümünde ki içerik, görsel, yorum ve paylaşımlar (tarafımızdan onaylanmaksızın) kullanıcılar tarafından kendi iradeleri ile paylaşılmaktadır. Bu içeriklerden dolayı doğabilecek hukuksal konulardan içeriği oluşturan kullanıcı sorumlu olacaktır. 6) Altin.in'in tüm kullanıcıları 5651 Sayılı Kanunun 8. ile 9. Maddesine ve TCK'nın 125. maddesine göre yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Bu bağlamda altin.in hukuksal haklarını saklı tutar. 7) Bu uyarılar önceden haber verilmeksizin değişkenlik gösterebilir takibi kullanıcılarımızın sorumluluğundadır.
Sitemizden yararlanmanız ve reklamlar için çerezler kullanılır.
Yorumlar (17)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Nasil bir uyari hocam?
bulent_esen için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Harunko ()Ben de yüzde 50den fazla nakitteyim tamamen nakite geçmenin vakti o zaman ytd
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()bilemiyorum, bende bekliyorum terste olduklarım var
Harunko için cevaplandı (yorumu göster)
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()trx ve neo konusunda uyarılar yapmıştım önceden.
birşey diyemem dostum, piyasa belirsiz diyorum, ibre aşağıda yukarıda dönebilir
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Zarar 100k giderek buyumeden ne yapilmali oneriniz var mi?
0BeğenmedimŞikayet
Harunko ()Commandate btc altlara son kez izin verir mi yoksa düşüş çok mu yakın
2BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()öyle birşey demedim hocam, piyasa belirsiz diyorum şu an için yön belli değil, her ihtimale karşı tedbirli olun uyarısı yapıyorum.
mesela ben yaklaşık 1 senedir zararkes yapmıyordum,2 haftadır yapıyorum nitekim eth da stoplarım patladı, o yüzden %80 nakitteyim şu an.
yine de %100 den fazla kar yaptım eth dan. daha fazla kar fırsatım oldumu evet, ama bilemezsiniz en tepe neresi nerden geri çekilecek. aza kanaat etmeyen çoku bulamaz.
en dipten alayım, en tepeden satayım diye açgözlülük yapmamak lazım, dimyata pirince giden, evdeki bulgurdan olur, ytd
mexido için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Ozaman ayi geldi diyebiliriz okadar duserse. Bizde mahvolduk daha da mahvoluruz.
0BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()yüklü alım satımlarımı her zaman paylaşıyorum,3 küsür senedir beni takip edenler bilir,100-200 dolarlık alım satımlarımı paylaşmam:)
Figen48 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
mexido ()Btc daha dusecek mi diyorsunuz sizde neo ve trx de yuklu zarardayim hocam.
1BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()umarım, çalışırsa hedefi 27-28k civarı, böyle bir senaryo da var o yüzden uyarmak istedim, herkes tedbirli olsun
LostPassenger için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
Figen48 ()eth alım yaptığınızda umarım bizimle de paylaşırsınız
0BeğenmedimŞikayet
bulent_esen ()cümleten hoşculdum,
piyasa yönünü belli edene kadar nakitte kalmayı düşünüyorum, %80 nakitteyim şu an, %15 avax ve kalanı ufaklar
Figen48 için cevaplandı (yorumu göster)
0BeğenmedimŞikayet
LostPassenger ()Merhaba
Bu oboyu 3 gün önce gördüm ancak yatay düzeyde oluşmuş şekilde idi. Umarım çalışmaz çok can yakar çokk
0BeğenmedimŞikayet
Xrp1 ()Düşüşün devamı gelir mi sizce
0BeğenmedimŞikayet
New_world_Bitcoin ()Hoş geldin şefim.
0BeğenmedimŞikayet
Figen48 ()hoşgeldiniz hocam eth almayı planlıyor musunuz tekrar